СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 324
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
И септември ще мине и замине. Кой какъвто камък го е удрял.  Confused
През прозореца виждам парченце язовир. Красиво е. Въпреки, че е септември.

# 691
  • Кацнала на едно дърво.
Натовариха магарето пак.  Laughing
- Ама кога е последния срок? - питам аз.
- Вчера - отговарят.
 Joy
Е, отпуснали били още един ден, за разкош. И сега, до довечера, ще пиша характеристики на героите.  Joy А на мен ми се върти характеристиката на Капитан Гащи:
"Той е по-бърз от ластик за гащи. Той е по-силен от боксерки. Той може да прескочи огромна сграда, без да му влязат гащите в дупето!"
 Joy
Помага да имаш вдъхновение.

Споделих.
Магарето

# 692
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Днес направих малко бягство в натоварен момент. Отскочих до Националния исторически музей, за да върна книга на приятелка археоложка и се отплеснах на приятелски приказки. Само минаването през залите и пиенето на кафе на терасата с изглед към парка и планината ме заредиха и сега съм готова планина да повдигна.  Laughing

Лорелай, приятен полет. Не се вкарвай чак толкова във филми.  Hug

# 693
Обожавам септември, есента. Природата прилича на жена в напреднала бременност, тиха и спокойна.

# 694
  • Paradise
Есента да не бърза, моля! Рано й е.
Споделям нов куфар, (почти) стегнат багаж.
Купила съм дребни закачливи подаръци за колегите и шефа.
Важното е да не губим доброто си настроение!

Лорелай, горе главата, момиче!
Животът е прекрасен! Hug
Пък може скоро да се видим в Москва...

# 695
  • Пазете Гор
(Масло+филтри+накладки) х 2 = леко понижено самочувствие, леко и твърде за малко повишено след първия запис върху новата ведомост.

Баща ми разправя, че много важно било - и за самочувствието, и за всичко - да не се чака само на парите по ведомост. Оттук-оттам трябва да има разни приходи. Той тъй и правеше, че и сега така прави - винаги нещо странично, частпрром, дет' се вика.

Благоверната подхвана нещо като бизнес. Много е арт, много е забавно, много е земно. Дано и потръгне. Ей я, и сега се запиля да промотира уж по кръчмите, а аз хартисах тука, като в това парче:
 http://www.youtube.com/watch?v=XQd6GE4711g&feature=related

Искам да успее, Боже, колко искам!

# 696
То и аз се мъча и по нещо странично да има, ама...не  е лесно Simple Smile

# 697
  • Майничка
Куркума, стискаме й палци!

Старая се и аз да капва отгоре, но нещо засуша...

Василиса, признавам си честно, потърсих в гугъла за Капитан Гащи. Laughing

# 698
  Успех Куркума! Майка ми казваше, че Господ помагал на смелите. Според мен и на лудите, ама карай  LaughingИ аз направих нещо за първи път днес и странното е, че въпреки неудоволетвореността ми за резултата съм похвалена много  Grinning

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 21:23 от Елинор 777

# 699
  • Пазете Гор
Страничното занимание дава особен мащаб в мисленето, независимо от размера на прихода. Мисля, че само заради частпрома баща ми си позволи някога да напсува двама от най-противните си началници.
Понякога само заради това си струва.

Ама и друго не бива, де. Познавам един народ, дето все със странични дейности се занимава, никога с основни. И да го питаш такъв, какъв е по професия, че да се видиш в чудо.

# 700
  • Казанлък of all places
Палцестис, Куркума!
Аз след 15 години тормоз над думите успях да го докарам до там хората да мислят за мен като за преводач , което е било моя основна професия едва 4 години от трудовия ми стаж. Обаче пък най-кефещото! Другите проекти са ..., а думите и работата с тях са огромно удоволствие!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 22:47 от angelina.bgk

# 701
споделям, че имам нужда от промяна, но не знам какво да правя със себе си.

# 702
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Вече не знам каква съм по професия и по занятие. По душа съм археолог обаче. За разкош и аз подхващам в момента странична дейност заедно с най-близките ни семейни приятели.

Споделям безумна радост от отложен срок. Трябваше до 10-ти да предам куп задания по последната ми магистратура плюс материали от отложен практикум.  В последните дни ставах в 4-5 ч. да пиша. Та, току-що получих мейл, че срокът е удължен до януари. Ура, наздраве, и каквито се сетите още емоции напират в мен.  dance

# 703
Азазел, докато се решиш пътува ли ти се или не, аз се прибрах у пустинята. Наздраве за 35 лепнещи градуса вечерта  Crazy

# 704
А, аз се прибрах от невероятно място с чист въздух много зелени видове и свободно плуваща голяма пъстърва в бистрите поточета. Заредена.
Тук като че ли с всяка секунда е по- мръсно и по- мръсно... Едва слязла започнах да обмислям на къде пак поема.

Замислям се за Аполония...

Общи условия

Активация на акаунт