Отговори
# 375
Тини, хаха, това само не се сетих - за заведение. Супер! Hug

Момичета, 10 УРОК Теми - Речово развитие, Обувките - от кога

# 376
Пашик, и ние организирахме нещо като мини-среща на випуска, ще е страхотно, хич не му мисли, а тръгвай!
Мила, ние тази вечер пропускаме Спирита, но утре вечер сме на линия! Само да не е мрънкав малчото, че само ще го мисля Tired
Беболе, за лиги ли ми говориш?! Mr. Green Алтай от 6 месечен се лигави не просто обилно, а направо ужасно - гъсти и разтегливи едни такива. В последните седмици го държах нон-стоп с лигавник. Рекордът му е 11 лигавника на ден! Сега с двата зъба вече е по-добре, но в периодите на зъбна атака беше ужасно - прала съм количката заради тях!
  Иначе говори много, ама повечето само той си ги разбира Joy Аз започнах да схващам все повече думи - освен баба, дядо, мама, тате и айде казва и ела, дай, ето.. Отделно имитира и доста по-сложни думи, изненада ме с "червило"!! Иначе прави боц и разни други неща, но не съм го учила - просто си ги прави..

# 377
Хелоу и от нас, аз снощи се бях нагласила да пиша, че Ник като никога беше заспал рано, ама той като се разбуди и няма сън. Пробвах аз с гърда, не ще, дръпва няколко пъти и пак квичи, додох от бутилка, не ще да я помирише, накрая ги оставих с баща му и отидох да се изпомпя. И истеричен рев, доведе го при мен, ама не се успокоява да е при мен в стаята, трябва да е залепен от мен, пробвахме няколко пъти баща му да го вземе, но не, рев и чудо, не знам какво му беше станало. После си отидохме заедно да спим и след известно квичене и много гушкане се успокои и заспа. Явно е някаква фаза.
Марвина, много е пораснала Мартини, честита ви месечинка! Ти както винаги си се постарала с оригинална тортичка, откъде намираш време и вдъхновение, стнашна си.
Noel, какво да ти кажа, и Ник е мноооооооого злояд, само че тука няма кухня, та го караме само на пюрета. Аз пробвам най-различни видове и марки, та от време на време улучвам по някое, от което изяжда няколко лъжички.
Ама моля ви се, ние държим първенство по неядене, никога не сме имали заместено хранене, максимума, който е изяждал е стотина грама. Всяко хранене е свързано с много нерви, побеля ми косата още повече от това чудо.
Вчера бяхме на градина, за 2 часа, бяхме на нещо като минизакуска към 9 и после в двора. Закуската представляваше една чиния, в която имаше две ябълки, две кайсии, няколко грозденца и няколко сливки, плюс едно коматче хляб. И това за всички деца Shocked Нито сложиха на всяко чинийка, нито им дадоха прибори, нищо, питаха ги какво искат, едно две казаха и им дадоха по нещичко и това беше. Въобще не им пукаше дали ядат децата. Аз дадох на Ники малко банан и малко хляб, то друго нямаше, направо бях в потрес, тия ще ми уморят детето. После ме питат дали бил ядял сам от масата, ама как ще яде бе, той е бебе още Grinning Започвам сериозно да се замислям дали не допуснахме грешка с тази градина, ще видим на следващите ни посещения как ще е. Другото, което правиха е, че отначало ги наредиха в кръг и пяха песни, ама някакви много странни и на диалект. Показаха ми банята, всяко дете си има четка за зъби и хавлия, хавлиите изглеждаха просто отчайващо, стари и покъсани, аз ще се опитам да донеса от нас, ама кой знае дали ще им е в политиката. След т.нар. "закуска" ги изкараха навън да играят. Ама градината беше под всякаква критика, пепел и чудо, мрасотия и пълно с дребни предмети, които определено не стават за лапане от малко бебе. Мен ме беше страх да го пусна на земята, даваха му някакви супер стари и мръсни играчки, направо ужас. Доплака ми се като виждам къде давам детето си. Ще видим как ще е обяда, но нещо ми се струва, че ще ми гладува детето там.
Хейли, завиждам ти леко за приятния ден и че мъжът ти така те отменя. Моя днес сутринта си беше вкъщи и го помолих да нахрани сутринта детето, защото по-добре се справя от мен и направи всичко, за да се измъкне. Преди малко се върна и пак се оплаква, че му е зле, ходил е и на доктор, аман.  Cry
Бобинка, весело изкарване. Simple Smile

# 378
И аз да си похваля диваненцето какво може Mr. Green - дава БОЦ, от няколко дни си го прави сам Laughing , маха за "здравей' и "чао", като от вчера го прави само му кажеш, без показване, прави "браво", за лампичката не смея да го питам hahaha , защото имаме 8бр на тавана и 5бр на стрната Joy Joy , та не ща да си мисля ако трбява да го науча къде е хахахахах!

В репертоара си, от това, което мога да разбера Laughing , има ма-ма, ба-ба, та-та, да-да, ня-ня (това е от скоро), дай, хай-хай, бръм, не, вече мноого рядко казва агу, аги, гаги.
Толкова се сещам Mr. Green

Флъфи, направо ми стана зле от разказа ти за "детската градина". Дано може да си занесеш хавлийка и играчки... Hug
Иначе, мъжа ми помага като си е вкъщи, защото иначе не му разрешавам. Все пак и аз съм човек Crazy . Но такава отмяна ми е за първи път и мисля да ни стане традиция Grinning

# 379
В имиграционна служба в Щатите:
- Name?
- Abu Dalah Sarafi.
- Sex?
- Four times a week.
....- No, no, no... male or female?
- Male, female... sometimes camel.

# 380
Ехооо, привет и от нас!

Ние още сме селски и ще е така до към неделя. Добре, че малко се пооправи времето, че щях да лудна - като затворник. Ми то, 18 чАса не спря да вали!!!!  Shocked Днес беше много по-добре, та мушмурокът намаза бърз сън в люлката под стряхата. Simple Smile

Днес явно вълчето в него се събуди. То с това пълнолуние - сън не го лови... Заспа чак към 22.40 и то след стабилна доза среднощна гимнастика! А за вечеря омете две парчета пилешко на пара. Ама как само си ги натъпка в устата...  ooooh! Хубаво я напълни и взе да дъвче, ама като крава (с отворена уста), та виждах много ясно до къде е стигнал. После натъпка и цяла коричка хляб. Понеже беше препечен и по-твърд, не успя да го размекне бързо и го изплю и продължи да го смуче. И не му стигна това, ами взе, че заръфа и масата!  #Crazy В едната ръка стиска месото, в другата - хляба, а по средата гризе масата! (Яд ме е, че не успях да го снимам....) За щастие (пу,пу,пу) не се е задавял сериозно!!! В началото на захранването само правеше онези физиономии за повръщане и тотално отказваше парчета, но от скоро го пробвам за БЛУ. Пюретата взе да не ги долюбва.

За проходилка, аз мисля да му взема това:

Трябва само да го пробвам дали стига дръжката отзад и дали ще може да го бута. Нашите кумове имат такова и детенцето им не се отлепя от него (вече е почти на 3).

За РД-то още не съм го мислила, та не знам. Иска ми се да съберем познатите с деца (че и без това рядко успяваме да се видим), ама да видим...

Флъфи, това детска градина ли е или концлагер? Как може такива условия?!?!?!  #Crazy Няма ли друга градина, където да го запишете?

Ники не се лигави въобще. Имаше 1-2 седмици само, когато беше на 2 месеца, но и тогава не беше много. Аз следя други признаци за зъби, ама за сега не виждам такива.

Ще приключвам до  тук, че Мистър Финно Ухо се събужда на тракането на най-тихата клавиатура, която съм ползвала. Хайде, спокойна  нощ и до ново писане!  Hug

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 23:55 от Anik_bg

# 381
  Здравейте, бяхме на гости и днес и сега се завърнахме, че с дребоса сме така, за по 2 часа. Но и аз да си почина, че с това ставане в 6...Днес иначе направих добър удар по магазините, един магазин го затварят и всичко беше на 90 процента намаление, едвам се довлачих с торбите  Mr. Green , а мъж ми едвам не ме изхвърли и тоз път като ме видя  Grinning
  Лиги нямаме в момента, като беше по-малка имаше период на плюнчене, но мина.
  Хайли абе хубав въпрос си задала, ама ние не обсъждахме ли много скоро за празнуването на рожденните дни, че и анкета имаше май  newsm78 Или аз изперквам, или е съвпаднало с болничния ви период и ти си изтървала  Rolling Eyes  И пак да кажа, аз мисля в къщи да окрася и наглася и с дечица да празнуваме. Имах идея с възрастни само, но тукашните ни семейни приятели нямат деца и днес за пореден път се разочаровах, малката беше с нас и не я погледнаха даже, ама дори не я закачиха нещо  Confused Еми, мерси с тях да празнувам нейн празник, те абсолютно не се вълнуват от нея, даже май им пречи...
  Буболеченце сериозно ли е казал Алтай червило  Shocked Лелее, ние сме на светлинни години. Днес викаше ТА ТЕ, ТА ТЕ и аз си помислих, че е гении  Laughing
  Флъфи ти направо ме разби с тази градина  Shocked Те не са ли частни при вас. Иди в друга, разгледай всички в околноста, при нас поне може да ходиш на оглед. Дано попаднеш на нормална. И в Англия има такива, но има и много добри, а са за едни и същи пари. Аз съм много доволна за сега, хранят я, гледат я, има лично отношение, даже вече им е любимка  Heart Eyes или така казват на всички  Laughing И на каква възраст са заедно, не са ли отделени бебетата. Как ще си вземе сам храна  newsm78 Пък и не може да е с големите, те може и да го удрят и блъскат като тичат.
   Всички неспящи да спинкат спокойно  Hug

# 382
Файн, абе обсъждахме, ама тогава повечето отг. бяха в друга насока, сега вече по-близо, може да имате по-свежи идеи Mr. Green . Щото аз вече почти само за РД-то мисля и обмислям по цял ден Laughing

Честити месечинковци, да са здрави и да радват мама и тати!

# 383
hailie, страшен виц  Laughing
А за РД-то - мисля, че най-много ще му се радваме ние, та първият ще е в тесен семеен кръг - мама, тати, бабите, дядо, чичо, леля и калеко... Тя каквото разбере разбере, но за мен е важно да е заобиколена от хора, които я обичат. Та и затова май ще прескочим яслата и ще се гледат с баба...

# 384
  • Сливен
честити месечинки на КОНСТАНТИН на лурдес и на НЕДЕЛИН на Blurmoi ,да са много здравички и спокойни
честита месечинка и на ГЕОРГИ на Fenchurch
Хаха този виц преди малко го прочетох  hahaha Joy

# 385
здравейте!

Флъфи, ама как така, какви са тези условия, които описваш, ужас. Нямате ли друг вариант?

Първият рожден ден ще е в семейно обкръжение, но все пак ще има и дечица- имаме си три първи братовчедки- на 7, 5 и 1,3 г. Все още се чудим дали да го съчетаем и с кръщене, и май-май няма да е вкъщи, че е тесничко за 10 възрастни и щуреещи деца. Ако времето позволи ще сме на село на къщата, че има хубава полянка и чист въздух Party, ако ли не- на някое заведение.

Иринополис, как е очето на Гого, беше писала скоро, че още има секрет, ходихте ли на очен? Питам понеже нали и ние сме с такъв проблем от няколко месеца, а педиатърката препоръча само промиване с преварена вода, та пуснахме изследвания и ходихме на очен- оказа се някаква бактерия, която сега борим с капки и мехлемче, за 2 дни има вече видим ефект, дано да я преборим.

Лиги имаме, но са в поносими количества, чак за басейн не можем да съберем, може би за купичка ще стигнат Joy

Нещо се разглезих с тази детска кухня, а днес е събота и ще трябва да се готви нещо и отивам да запрятам ръкави  chef Иначе парченца и Ани не яде, налага се да пасирам иначе отказва и плюе, единственото, което дъвчи е хляб, много обича Heart Eyes

Не съм, дано те подмине вируса, и едно подсещане- да си пиеш фолиевата киселина Heart Eyes

БебОле, как сте днес, няма да се давате на болестите Hug

Легео, бързо оздравяване на Гого Hug

# 386

Почерпете се за нашата месечинка! Hug

За Бейби ТВ, и моите я зяпват, малки и големи. Mr. Green

Хайли, нашият РД ще е с приятели, и евентуално ако дойде някой от Бг,но засега още не сме решили. Вкъщи ще поканим приятели с дечица на възраст от 1-3 годинки някъде, да почерпим родителите, да пощуреят децата, то малко е тесничко у нас де, ама каквото такова. Simple Smile

Моята кака е болничка, пие АБ, директно го назначиха вчера, защото даде реакция гърления секрет на бактерии и лекарят директно го изписа. И по-добре, че имаше цял ден 38-39 градуса, изобщо не можехме да я свалим, а даже в 23.00 като направи 39.9 и се поуплаших малко, добре че я свали и се изпоти после.

Малкият от няколко дена ходи за по 1-2 часа в яслата на кака си, нали там ще ходи и той. По принцип е записан от края на август, но засега татито ни няма конкретен ангажимент и ще ходи по-рехаво.
Флъфи, направо ме втрещи с условията във вашите ясли! Shocked Sick Тук тази, която откриха в нашето село, е много хубава. Това, което ми харесва, че са млади момичетата, които се занимават с децата, спазват си изцяло както е режимът вкъщи на по-малките, по-големите вече трябва да играят по правилата Mr. Green. Аз още от яслата на Лидия бях супер доволна, имах и опция с детегледачка, но предпочетох яслата.

# 387
  • Варна
Lurdes, честита ви месечинка!  bouquet Да ви е жив и здрав малкият господин!
Лиги имаме доста, седмия или осмия зъб са ни тръгнали. Кой се вижда, кой е излязъл трудно разбирам, сЕ белее. Бъзикаме се, че е като английски булдог  Joy Оле, туй дЯте от басейна не го ли вадите цял ден бе??  hahaha
За РД-то и ние сме за семейно. Племенника ми е на 2 год и ми стига като деца. Ако има повече като него, мога да си оскубя косите.
Вчера излизахме в крайна сметка със Стелисима, Дейзи и зарат  Grinning. Взе че светна времето и Стелито ме изкара от вкъщи  Crazy

Това моето дете изведнъж като каза, че ще яде попара, кус кус и кисело мляко, а доскоро не искаше да ги помирисва. Как им се променя вкуса с дни  newsm78 Thinking.

Вашите деца плашат ли се от други хора? Нашият е много общителен и се чудя дали се променя това с времето? На всички се радва и се хили. Не, че се оплаквам, ама съм виждала деца, "които избират" май така се казваше.

Аз се смях на Мила онзи ден, пък ние вчера как осрахме стаята!! ooooh! Че докато разбера, че е осрана, настъпах и разнесох  Joy Уж беше си свършил работата в гърнето, сложих го по голо дупе в стаята на паркета, а той си довършил човека. Омазал едно хубаво паркет, китарата, с която си играеше, себе си  ooooh!

флъфи, аз също бих те посъветвала, като Цвети, да потърсиш други. Не може да няма други около вас. Или?!  Hug

# 388
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

Честити месечинки! Нека са здрави и весели!

Ние близо от седмица се лигавим по-сериозно и имаме някой смущения... ooooh! като храненето, мрънкането и пълните памперси...Даже онзи ден имаше и леко темп. Просто тия зъби ни разбиха.. #Crazy Засега имаме два горни и долни и сме на път за горен ляв. Няма много апетит,но колкото толкова...няма какво да се прави..

hailie, относно РД. Тази мисъл ме тресе от миналия месец и в главата ми се подреждат само вариации...до вчера.  hahahaВчера вече си изясних желанието  и с таткото единодушно решихме,че на деня ще си поканим наши приятели, ще са и с дечица,което е супер,аааа родата по-късно ще е на дневен рес. Whistling  Peace  

хипо, ние нямаме проблем с другите хора. Малкият е много общителен,даже си има свой модел на поклащане с глава,с който започва да ги закача,за да си играят с него.. hahaha Така онзи ден в М-тел вместо да работят мацките го забавляваха... Joy

# 389
  • Варна
Уфффф, намерих го!
Хейлс, ето го целия виц, понеже ти си качила половината  Laughing:
-Name?
- Abdul al-Rhasib
-Sex?
-Three to five times a week.
-No, no...I mean male or female?
-Yes, male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't it hostile?
- Horse style, doggy st...yle, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer runs too fast..

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт