Аз започнах да схващам все повече думи - освен баба, дядо, мама, тате и айде казва и ела, дай, ето.. Отделно имитира и доста по-сложни думи, изненада ме с "червило"!! Иначе прави боц и разни други неща, но не съм го учила - просто си ги прави..
Започвам сериозно да се замислям дали не допуснахме грешка с тази градина, ще видим на следващите ни посещения как ще е. Другото, което правиха е, че отначало ги наредиха в кръг и пяха песни, ама някакви много странни и на диалект. Показаха ми банята, всяко дете си има четка за зъби и хавлия, хавлиите изглеждаха просто отчайващо, стари и покъсани, аз ще се опитам да донеса от нас, ама кой знае дали ще им е в политиката. След т.нар. "закуска" ги изкараха навън да играят. Ама градината беше под всякаква критика, пепел и чудо, мрасотия и пълно с дребни предмети, които определено не стават за лапане от малко бебе. Мен ме беше страх да го пусна на земята, даваха му някакви супер стари и мръсни играчки, направо ужас. Доплака ми се като виждам къде давам детето си. Ще видим как ще е обяда, но нещо ми се струва, че ще ми гладува детето там.

, защото имаме 8бр на тавана и 5бр на стрната
, та не ща да си мисля ако трбява да го науча къде е хахахахах!
. Но такава отмяна ми е за първи път и мисля да ни стане традиция

Хубаво я напълни и взе да дъвче, ама като крава (с отворена уста), та виждах много ясно до къде е стигнал. После натъпка и цяла коричка хляб. Понеже беше препечен и по-твърд, не успя да го размекне бързо и го изплю и продължи да го смуче. И не му стигна това, ами взе, че заръфа и масата!
В едната ръка стиска месото, в другата - хляба, а по средата гризе масата! (Яд ме е, че не успях да го снимам....) За щастие (пу,пу,пу) не се е задавял сериозно!!! В началото на захранването само правеше онези физиономии за повръщане и тотално отказваше парчета, но от скоро го пробвам за БЛУ. Пюретата взе да не ги долюбва.
Няма ли друга градина, където да го запишете?

Или аз изперквам, или е съвпаднало с болничния ви период и ти си изтървала
или така казват на всички
Пък и не може да е с големите, те може и да го удрят и блъскат като тичат. 
, ако ли не- на някое заведение.
Иначе парченца и Ани не яде, налага се да пасирам иначе отказва и плюе, единственото, което дъвчи е хляб, много обича 

Тук тази, която откриха в нашето село, е много хубава. Това, което ми харесва, че са млади момичетата, които се занимават с децата, спазват си изцяло както е режимът вкъщи на по-малките, по-големите вече трябва да играят по правилата
Да ви е жив и здрав малкият господин!
Оле, туй дЯте от басейна не го ли вадите цял ден бе?? 
. Взе че светна времето и Стелито ме изкара от вкъщи 
.
Че докато разбера, че е осрана, настъпах и разнесох
Уж беше си свършил работата в гърнето, сложих го по голо дупе в стаята на паркета, а той си довършил човека. Омазал едно хубаво паркет, китарата, с която си играеше, себе си 
като храненето, мрънкането и пълните памперси...Даже онзи ден имаше и леко темп. Просто тия зъби ни разбиха..
Засега имаме два горни и долни и сме на път за горен ляв. Няма много апетит,но колкото толкова...няма какво да се прави..
Вчера вече си изясних желанието и с таткото единодушно решихме,че на деня ще си поканим наши приятели, ще са и с дечица,което е супер,аааа родата по-късно ще е на дневен рес.
Така онзи ден в М-тел вместо да работят мацките го забавляваха...