Отговори
# 405
Алтай си пъхнал двата показалеца в ноздрите и вика "мамаааа мамааааа", това не че му трябвам, ами му е интересно да си слуша гласа Joy
Не съм, много се радвам за теб, добри новини от гинеколога! Дано се нанесете бързо в новия си дом!
Веси, моят по-миналата седмица се беше оакал много яко (вследствие на зъбоникненето) и като отворих памперса, естествено ръката директно към пишката, после веднагически в устата... лошо ми стана направо. Кое да бърша по-напред - устата ли, дупето ли.. Joy

# 406
Буболече, Joy Симеон е същия, за това като има наакан памперс направо прав в банята го събличам, че да не може да пипа hahaha .
Моя пък си пее на пишката Crazy Joy . Тази вечер докато го къпах му доскучаха играчките и като си набара пишката такава песен й изпя rotfImao . Освен това се опитва да си я налапа и какъвто ми е гъвкав като нищо да успее #Silly . (една вечер пак така прояви желание да си чеше венците с пишока и аха да я налапа и баща му вика "ама не му позволявай!", аз "що, яд те е , че ти не можеш ли" rotfImbo doh )

Не съм, много се радвам за теб и Точко! Party Всичко ще е наред! Hug

Момичета, много благодаря за отг. за РД-то и жълтъка! Hug   bouquet

# 407
  • Stavanger,Norway/ Varna
Буболече  Joy

Да се разпиша да не ни забравите. Нямам никакво време с тази работа, че и втора си търся, щото нямаме пари за храна  Shocked Tired, но така ще е поне още половин година, трябва да се стягам и да издържаняма как. Та днес трябваше да почивам, но бях на работа.

Много итересни неща пишете.
Мила неможе много, пляска с ръчички за браво, дава 5 и това е май. С финната моторика е много добре, много умело пъха разни малки предмети в по- големи.
Придвижва се права като се държи, но е далеч от прохождане. Яде всичко на парчета, не пасирам нищо абсолютно. Дори обикновенните бисквити, които са твърди си ги хапва без проблем за отрицателно време. Гроздето го лапа цяло без да се задави. обожава риба, което много ме радва.

Когато е гладна казва Ам- ам, и някой път казва мамамама, ама не съм сигурна дали не е ам ам всъщност  Laughing.
Вчера й проби седмия зъб, костваше ми една безсънна нощ, след която бях цял ден на работа и едва оцелях  Crazy

За лигавенето- никога не се е лигавила, но и Йована беше така.

Рожденния ден ще празнуваме в тесен семеен кръг.

В момента сме в търсене на нова квартира и изобщо не върви добре, просто няма никъде толкова хубава като нашата  Cry

# 408
Не съм, браво за добрите новини! Hug

Бобче,  Sad дано да намерите хубава квартира, вие сте свикнали затова, все ще се намери нещо добро! Praynig Hug

Да кажа и аз за нашите умения - само като чуе "чао" и почва да маха с ръчичка, пляска, прави боц и това е май? newsm78 Пълзи доста добре вече, изправя се и си се задържа без да се държи, но за кратко, опитва се да крачи без да се държи и днеска се изпльоска безброй пъти на пода. #Crazy

# 409
Привет!
Аз послушах Легео и отидох на събирането на випуска тази вечер,викам си и аз да разпусна ....но уви таткото не спря да звъни ,че Симона врещи,пищи и не спира.Каката си помислила ,че нещо й има на Симона и нали е мн чувствителна та и тя ревнала.И в 21:30 дойдоха и ме прибраха от ресторанта и на това ми беше 1 час представяте ли си ...Малката само ме гушна в колата и веднага заспа ,явно за мен е ревала.Мъжа ми обяснява,че такова пищене било направо се уплашил.Сега ми е едно тъпоооо/

Сега ще ви чета назад.

Не съм ,браво за добрите новини!

# 410
  • София
Ева си сцепи веждата на ръба на масата  newsm45 Въпреки че ръката на баща и беше върху нея, не успя да спре скока и.
Преди малко я залепиха в Пирогов и обещаха да не остане белег, да видим...  Weary

Не съм, видя ли - всичко си е наред, спри да се тревожиш. Детенцето си е там и ще е толкова хубаво, колкото и братята му  Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 00:15 от Arim

# 411
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Мирче,  Hug!
 Важното е, че Евичка е добре, а белег наистина най-вероятно няма да остане, не се притеснявай! Колкото и да ги пазим се случват такива неща, кофти е, че ни изкарват акъла, ама хубавото е, че бързо забравят и им минава!  Grinning

# 412
  • София
Уффф, на сантиметър от очето......................
Върни се да дочетеш дописаният ми пост по-горе - много те поздравявам  Hug

# 413
  • Сливен
честита месечинка на ЗОРИ на Wafi,да е много здрава и послушна малката принцеса
честити месечинки и на ИВАНА НА Mama Ma,ДАРИЯ на *Ani_J*,ПАВЕЛ на Velina_p,БОРИС на  Stamata
честит рожден ден на ZARAT,много здраве,щастие,късмет и любов,бъди много уважавана и обичана.ВЕСЕЛ ПРАЗНИК
мирче  Hug миличкото евенце,дано не го боли много
не съм  Hug Party браво за хубавата новина

# 414
  • София
Мирче - много  Hug за теб и Ева!

# 415
Мирче, Hug

# 416
  Мирчее дано не я боли и бързо да зараства. Няма да остане белег  Hug Пиини едно винце да се събереш и лека нощ  Hug
  Пашик еее много тъпо е станало, мъжа ти е луднал сигурно  Crazy И Мишелка беше така като свекървата беше тука. Всеки път ни звънеше, чак се дразнех, защото си мислех, че преувеличава. Но се чуваше из цялата улица рева като се прибирахме...
  Бобченка стискам палци да се подредят нещата, защо търсите нова квартира  Praynig
  Честити месечинки   bouquet и честит рожден ден на Зарат, много здраве и успехи   bouquet  bouquet  bouquet

# 417
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мирче, милото Евинце, дано не го боли много.  Hug

Цвети, собственика продава тази квартира и по договор имаме един месец да се изнесем, но той ни отпуска 3.
Луда работа  Tired

# 418
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

Да се настроим позитивно за поредния летен ден и да стопим напрежението с нещо свежо...

Честити месечинки! Да са живи и здрави!
ZARAT, ЧРД! Пожелавам ти много любов,разбирателство и щастиееее!

Аримче, няма страшно! Моят хубавец вчера си разкървави венците с една играчка, но аз видях само резултата - т.е. само кървяща уста  #Crazy Така са...палавници!  Hug Да се оправяте бързо!
hailie  Joy Joy Joy

# 419
  • Бургас
Привет Simple Smile
Снощи писах, писах, та чак сега го пращам поста, добро утро на всички   food010
Зарат, пожелавам ти много щастие , здраве и повече положителни емоции, които да те карат да се усмихваш  newsm59
Мирче, милото Еви  HugСъс сигурност белег няма да има, но остава уплахата за вас. Нашия колкото се носим с него , че ни е едничък и мил, толкова пък досега така е падал като круша  #Crazy, но и той си е шило. Като имаш изпредвид , че постоянно сме около него и въпреки това просто за секунди изпускаме момента и нашия господинчо вече се е изтупкал  Confused
Ноел, като четох, че мислиш да я отбиваш заради драскането , ние сме същата работа, но освен това  както казва Беболето и с косата ми си играе и направо понякога лудвам. Алекс, и той когато му дърпам ръчичката да не ме скуби и дере , той се ядосва и почва да крещи. Така сме и със заспиването , задължително трябва да ме е прегърнал и да ми се рови в косата, иначе не може да заспи.
Не съм, много се редвам Hug Стискам палци скоро да чуете и сърчице на малкото яйчице fingerscrossed
Мила, блазе ви за Спирита. Хаха така го казвам, сякаш не съм в Бургас Laughing но наш дребчо просто не става за оставяне, много крещи и той като Симонка, пробвахме го сега около рождения ми ден да го оставим на майка ми, но абсурд такъв рев и определено реве за мен.
Пашик, като описваш ситуацията ние сме същата работа.
За РД много се чудим newsm78 Повече клоним май към заведение и аз като Надето не искам празника на детето ми да премини в готвене и чистене.
Иначе, нашия си бърбори негови си бебешки работи, казва някакви срички наподобяващи на някакви думи, но според мен е далече от някакъв смисъл. Пляска с ръце като се радва на нещо, боц майче дава , но на нищо не сме го учили , той сам си ги прави.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт