Отговори
# 600
Maлее, няма край тая работа! А имам още 100 неща да правя ooooh! . А как мразя да готвяяя! Дано ми се получи поне, че от 'де си го измислих това и аз не знам! Laughing

Бърди, много,много се радвам! Аз отдавна никъде не се чувствам "вкъщи" и много се зарадвах на емоцията ти! Hug

Миме, Ани, миличките, на какъв терор сте подложени! Hug

Цвети, честито зъбче! Party
На мен днес ми се стори, че му е избило зъбче Crazy и така се зарадвах, а то било само моето желание! Толкова много искам да му избие зъб, че ми се привижда и го "усещам" по лъжичката докато го храня Crazy Joy Joy

# 601
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен. Мъжо ми е окупирал компа, немога да се вредя от него, а ме мързи да изкарам другия  Crazy

Водих Мила на консултация ония ден и не е наддала нищо  Confused. 70 см е и 7 кила, клъощава е, чак сестрата се обезпокои. Странно, защото яде като разпрана, ама много яде, постоянно налита. Омита всичко, незнам къде изчезва изяденото  newsm78. Сега ще пробваме един месец с повече даванена каша и обогатяване на пюренцата с масълце, пък да видим.
Кърменето приключи, просто гърдите ми не пускат нищо вече  Sad, наблягаме на кисело мляко и някой път адапте с бисквити, иначе не иска да го пие.
Много се занимава самичка и е много лесно дете за гледане. Обожава да си бута уолкъра и става все по- стабилна, но не ми се иска д апрохожда още.
всяка сутрин ми се обажда на работа по телефона и ми крещи от радост  hahaha Crazy Голям кеф.
Аз издействах от шефа да работя максимално малко втори смени и сега имам по около 4, 5 на месец, което е направо супер. Всяка вечер съм си в къщи с децата  Party

# 602
   Юхууууу,привет и от нас!!!
 Аз да ви кажа,малко съм селянка  Laughing!Ама тук си е супер за децата,всеки носи домати,краставици,тиквички,грозде,сирене,мляко....Просто рядко стигам до магазина,а и все домашно производство.Моя мъж ни зарадва много като си дойде на 2-ри август и е отпуска цял месец  Heart Eyes.И естествено майка му даде картата си за морето и другата седмица цялото домочадие сме на Албена.Май ще минем на 22-ри сутринта през Варна и мислехме да разгледаме,та ако някоя ще е навън нека пусне едно телефонче на лични.С удоволствие бих се разходила в Морската градина.
  Цвети е невероятно готино дете,лази си,обикаля мебелите,сама се бори в живота.Прави по-няколко крачки сама,много е смела чак се плаша да не си счупи главата.Оня ден проби първото зъбче и ми е много кеф да го гледам.
  Понеже мернах една страхотна новина искам да честитя на Не съм,лека бременност и едно здраво бебче на финала  Hug!
  Ако е имало други поводи ви поздравявам и прегръщам силно  Hug,като имам възможност пак ще се включа!
  А моя хубустник ми надува главата за 4-тото дете и си говори така сякаш го плануваме,вече се замислям за две тухли и баааам-кастрация  Joy!
  Понеже и зълва ми си дойде за 2 седмици от Щатите и е едно тичане до София почти всеки ден,та и до МОЛ-а на Цариградско и в Сердика бяхме,ама лошото е че предварително незнам кога къде ще се ходи.Ако някой случайно ме види да ме спъне  hahaha,че съм като кон с капаци!

# 603
  • Сливен
честити месечинки на БОРИС на облачето,ЯНИЦА на полиглот,АННА  на елебо и БОРИСЛАВА на Mikka j   bigdance2  ura

# 604
  • В сърцето на моите съкровища...:)

Нестор пак е решил да се прави на ранно буден и от 6ч. сме на крак... Crazy След кризата с рева онзи ден днес можем да се отчетем с още 1 зъб и така вече горната ограда е 3-и + 1 ,който ще излиза тези дни..!

sunny, bob4e-най-накрая малко спокойствие и за вас!  Hug
Ani, Еееее,нямам  думи! Що така тая женица?! Ти попита ли я дали знае какво си пожелава?
miriam, ние с вас по последни данни сме с еднакви параметри  hahaha

Честити месечинки на бебоците!

# 605
Привет!
Честита бременност на Не съм  Hug лека, здраво бебе и защо не кърмене в тандем - най-лесно и мързеливо  Wink

Ние пък се върнахме от морето болни  Shocked и сега съм спретнала у дома малък лазарет - единия отделен от другия. Баткото май се пооправя, но Майчето нали е дребос, по-тежко и по-бавно го кара. На всички са ни запушени носовете, а Маяредовно драйфа от пуситте му храчки. Вчера ги водих на доктор, даде ми инструкции жената. Премери и Мая - вече е 9кг и 76см. Дългичка ми се вижда, ама то и брат й така беше със сантимтерите.

Слънчев и лек ден от мен  Hug

# 606
Добро утро!

Диданке, Confused Hug дано бързо се оправяте всички! Praynig

Мишанке, хайде честито зъбЕ! Party Да си го ползвате по предназначение дълго, дълго! Party

честити месечинки на БОРИС на облачето,ЯНИЦА на полиглот,АННА  на елебо и БОРИСЛАВА на Mikka j   bigdance2  ura

Бобче, Съни, Hug
Съни, точно снощи четох, че колкото повече бременности има една жена, толкова повече се увеличава възможността да зачене близнаци Joy Crazy

# 607
Mарвина, в хладилника, не в камерата. Те се сгряват за нула време, но докато са хладни с голямо удоволствие ги гризе.

Бобче, в нашата градинка има едно момиченце на 1,8г. и е колкото Ев 8,700кг. В никакъв случай не е болно слабо, а е много нежно и финно детенце  Heart Eyes. Майка й ми казва, че си яде, има си нормални изхождания, като за човек който се храни достатъчно, но просто метаболизмът й е такъв  Hug.

Съни, много се радвам за вас  Hug!

Диданка, бързо оздравяване.

# 608
  • София
Диданке, да оздравявате!  Hug

Съни, точно снощи четох, че колкото повече бременности има една жена, толкова повече се увеличава възможността да зачене близнаци Joy Crazy

статистически е напълно възможно, но не мисля, че е поради броя на бременностите, т.е.  не мисля, че в организмът се случва нещо по-различно, просто ако 1/5 (примерно) бремености е близнашка, то е съвсем възможно да улучиш точно тази 1/5, но можеш и да си от останалите 4/5 бремености  Mr. Green
за съжаление също така статистически се увеличава вероятността от аборт и малформации.
Но не мисля, че това трябва да спира когото и да било да има повечко деца. Ние у дома сме фенове на многодетните семейства и смятаме да се постараем, въпреки статистиката  Peace

момичета, ние май най-накрая наместихме почивката и се очертава от 12 до 21 да съм във Варна с децата. надявам се на компания. във Варна шрез септември е толкова приятно и е идеално за целодневни разходки  Heart Eyes

# 609
ЗДравейте! Отдавна не съм влизала и............ей нямате изчитане Mr. Green
Първо да се похваля с месечинакта на Яни- днес изпълваме 10 месеца! Лелееее-кога мина това време? newsm78 Набижава връщането на работа, а така да не ми се иска... ooooh!
Въпреки някои недоволства  Blush една кратка почерпка
Мириамс-страхотна си, никога не ни забравяш- благодаря ти! Hug
Бобче, великолепни са ти сладурките. Може Мила просто да има страхотен метаболизъм и затова да не наддава- щом си хапва мисля, че всичко ще е наред! Peace
Съни, честито щастливи очи! Two Hearts,
Не съм- честито мила! Искрено ти завиждам  Hug Желая ти една много лека и безпроблемна бременност и лек финал накрая!
Ние изкарахме вкъщи един гаден летен вирус- Боби с повръщане, а с разстройство, но слава богу всичко отшумя с Ентерол, Деган и диета. Поне малката оцеля в това прикючение! Peace
Позитив- как сте мила? Дано се оправите бързо! Praynig
Още щях да пиша, но....тамагочето ме зове! Joy
До скоро! Hug

# 610
  • Русе
Добро утро момичета
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ
Ани не се ядосвай на баба си  стари хора такива са ,тя и на моя мъж баба му все се меси -все гладен държа бебо ще го уморя от глад ,много леко е облечен ще го простудя и такива неща ,че и се сърди като и кажеш нещо напреки ,не ми стига тя ами и свекито и приглася абе ужас е ама спрях да ги отразявам
Хайли не се тревожи ще му избият зъбки и аз се притеснявах ,но виж за една седмица -  избиха
Ние от 22,08,  сме на Камчия ,мисля и Морската ви градина да посетя но незнам кога ,но ако ме мерне някой да свирка

# 611
Момичета,

След изблиците ни снощи нощта продължи много странно...  Rolling Eyes Ники заспа в 19, цокайки и се събуди в 20, пак цокайки. Не искаше да си играе, не искаше на земята, в колата му. Никъде не искаше и само се гушкаше в мен и скимтеше леко. Поизчаках с банята и се опитах да го разсея малко и си поиграхме около 30 мин. Изкъпах го, като дори не погледна играчките във ваната и докато го мажех и обличах - ни гък, ни стон. Обикновено си играе, недоволства или просто шава. Снощи просто стоеше и чакаше да приключим процедурите. Хапна набързо и искаше да си легне в леглото. Заспа на момента и до 5 сутринта не е мръднал...  Confused Сега е доста по-ведър и си играе, а мен ми е още криво. Ще ми мине и на мен де, ама след време.

Мириамс, баба ми в шуменско е раждана. Винаги тук си е живяла. Simple Smile Дано на теб нервичките ти са по-здрави!  Hug Тани, и на теб хич не ти е лесно, че и с две на главата...  Hug

Абе, Краси, я пак надникни, може пък да не ти се струва...  Mr. Green Аз точно така разбрах за първото събче - тракаше ми нещо по лъжицата... (сигурна съм, че си проверила най-малко 10 пъти, ама нали да си кажа и аз) Simple Smile

Мишанкааааааа, ама ние сме дупе до дупе, бе!!! Simple Smile Ние сме на долната пряка (Петьофи). Точно под Мадарската градинка. Юхууууууууууууууууу....  newsm44

Съниии, какъв татко си имате, а?! Simple Smile Ама на него май му е широко около врата, като идва рядко и само се радва на децата. Сигурно иска повече грейнали личица да го посрещат.... Simple Smile

Диданка, как успяхте да се разболеете на морето? Бързо да се оправяте и малката героиня да оздравява на часа!!!  Hug

Честити да са месечинките на дечицата!!! Нека са живи и здрави, сладури и сладурки да растат!!!!  bouquet

# 612
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ani, Страхотно попадение... hahaha Много се радвам!
hailie HugФакта за близнаците е доста интересен... Crazy Не го бях чувала..,но ако таткото разбере ще бъде доста доволен,че само ми повтаря как нямало невъзможни неща... ooooh! hahaha

Да оздравяват всички болни!   bouquet

# 613
АниEmbarassed Естествено, че е Ники.

Радо има пробил горен зъб, но това не му пречи да продължава да е нервен и да ни тормози. Ако ще е така до 20......Симона преди два месеца изкара 20тия, ще взема да се гътна до тогава.
На всичко отгоре и вали, че не може и на вън да го разсеяме малко. Абе гадна картинка.

Айде пак се оплаках!

А, колко е хубаво да се спи с по-голямо дете ако знаете. Мартин пое Радо в 7, а аз легнах при Симона и тя като за завря в мене и се бута и се гушка, много е гот. А, Радо само реве.  Crazy

Дидан, може ли да ти предложа вариянта със спринцовката, за чистене на носа на Мая? Като беше бебе Симона, преди да купя още помпата за нос, ми бяха казали ефикасен начин за изкарване на сополи. Взимаш една по-голяма спринцовка (5 кубика) пълниш я с физ раз и го впръскваш в едната ноздра на бебето, но някой да ти го държи с лице на долу, за да изтекат сополите на долу. изтичат от другата ноздра. Звучеше ми много брутално и никога не съм го правила с нея, но сега с Радо реших да пробвам, че той реве от прахосмукачката. Е, няма такова вадене на сополи, а той нашия се хили и хич не реве, както очаквах. Явно не им е неприятно, а аз си мислех, че ще е ужасно. Така излизат и всички задни сополи и после много леко диша.

Тин-Тин, пусто е в ТГ без теб.  Cry

Лейди, как сте?  Hug

# 614
Двама крадци се промъкват през нощта в квартирата на Бил Гейтс.
- Давай първо да вземем скъпоценностите, - шепне единия.
- Идиот! - възмущава се другия, - за начало ще инсталираме Linux!

Общи условия

Активация на акаунт