Отговори
# 615
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Двама крадци се промъкват през нощта в квартирата на Бил Гейтс.
- Давай първо да вземем скъпоценностите, - шепне единия.
- Идиот! - възмущава се другия, - за начало ще инсталираме Linux!

# 616
Оле, ще пробвам. хич не е брутално, аз й слагам капките като й запушвам устата с ръка и държа докато не си поеме въздух през носа (за да шмръкне хубаво капките), иначе всичко заминава в гърлото и носа остава запушен  ooooh!
Ани, и аз не знам как се разболяхме на морето, то от Момо тръгна всичко, натискаше се с разни какички, оттам е дошла мангафата  Tired

# 617

Тин-Тин, пусто е в ТГ без теб.  Cry

знам  и вие ми липсвате и затова мЪжо , ще се метне на палатки за риба, а аз ще си дойда за няколко дни -началото на септември.Снощи ми го сервира.Ама той си заслужава се - сцепва се от работа горкия- ей го сЯ другата седмица на обучение заминава.Аман

# 618
Тин-Тин, пусто е в ТГ без теб.  Cry
знам  и вие ми липсвате и затова мЪжо , ще се метне на палатки за риба, а аз ще си дойда за няколко дни -началото на септември.Снощи ми го сервира.Ама той си заслужава се - сцепва се от работа горкия- ей го сЯ другата седмица на обучение заминава.Аман

Кажи, че не съм го усетила сега.  Party Гледай началото на месеца да е преди 5ти.  Wink

# 619
Тин-Тин, пусто е в ТГ без теб.  Cry
знам  и вие ми липсвате и затова мЪжо , ще се метне на палатки за риба, а аз ще си дойда за няколко дни -началото на септември.Снощи ми го сервира.Ама той си заслужава се - сцепва се от работа горкия- ей го сЯ другата седмица на обучение заминава.Аман

Кажи, че не съм го усетила сега.  Party Гледай началото на месеца да е преди 5ти.  Wink
май ще е на 3 и 4 , ама да не те излъжа

# 620
  • София
Кажи, че не съм го усетила сега.  Party Гледай началото на месеца да е преди 5ти.  Wink

надушвам, че на 6-ти най-накрая ще се запознаем  Wink

# 621

надушвам, че на 6-ти най-накрая ще се запознаем  Wink

Ха-ха, и аз си го помислих, като каза, че на 12ти ще си във Варна.  Laughing

Извинете ме! Спирам, че го обърнах на чат. Сори за спама  Embarassed

# 622
  • Варна
Здравейте момичета!  wavey
Ние днес сме по-добре, бришим с малкия, че вкъщи малко ремонт и ни изгониха, сега като сирачета се чудим къде да ходим!  Whistling
Съни, Ани, изпратих ви телефона си, да се видим. Hug Варненки, в движение ще се чувам с вас, който иска да се включи  Peace
Полиглот, честита месечинка   bouquet Да сте живи и здрави!
диданкеPraynig Hug скоро да се оправяте!

# 623
  • Варна
то от Момо тръгна всичко, натискаше се с разни какички, оттам е дошла мангафата  Tired

rotfImao newsm62  (смешното е "натискаше се с разни какички")

Страхотен аватар!  Simple Smile

# 624
Момичета, не се включвам тия дни, защото мъжа ми е отпуск и се наслаждаваме на всяка минутка прекарана заедно 4-та. В събота рано сутринта пък заминаваме на морето!
Дано е лек пътят!
Само да ви се похваля, че се осмелих да дам на Ева непасирано и тя се справя страхотно. Давам й пюрета -менюта вътре с ориз, спагетки и такива цели нещица. Справя се добре, а аз полека-лека преодолявам параноята. Снощи й дадох парче пъпеш да дъвче, ма то какви уста отваря бре!  Mr. Green Иначе бисквита още ме е страх да давам.
Не съм ви чела, но като се върна от морето ще наваксам. Там изключвам всякакви интернети и телефони.

# 625
Здравейте, момичета!
Да се запиша и аз във вашата темичка макар и 9 месеца след раждането на моето скорпионче.
Родих на 27.10.2010 /термин 09.11/ момченце Светлозар - 3000 гр. 50 см. Сега е  8100 гр. 71 см. Дребничък върви, но пък компенсира с енергичност     Laughing   

# 626
  • Варна
Здравейте, момичета!
Да се запиша и аз във вашата темичка макар и 9 месеца след раждането на моето скорпионче.
Родих на 27.10.2010 /термин 09.11/ момченце Светлозар - 3000 гр. 50 см. Сега е  8100 гр. 71 см. Дребничък върви, но пък компенсира с енергичност     Laughing   

Здрастииии   bouquet
Откъде си?

# 627
  • Русе
Mamam-am добре дошла при нас Hug
Дай повече инфо за себе си

# 628
  • У дома
Здрасти, бандаааааа,

ние сме добре вече, от вчера следобед нямаме Т, снощи беше доста по-добре, събуди се само 3 пъти  Mr. Green

Ей сега омаха една праскова и сега се опитва да пише с мен  Laughing

Честити месечинки, специално на Яни на Полиглот  Hug

Аз днес си дадох документите в БТ по програма "Аз мога повече", ще уча английски език, нещо ми писна бездействието и еднообразието. Да тръгва и каката на у-ще и да ни бъде по-разнообразно откъм емоции.

Ноел, хубава почивка ви желая.

Полиглот, ще се връщаш на работа ли вече, а Яни?

Аз ще изчакам до пролетта и ще реша какво да правя, не ми се пуска на ясла срещу зимата.

Mamam-am, добре дошла при нас   bouquet

# 629
Попълвам профила на части че бебока се е залепил кат марка за мен  Rolling Eyes
Живея в Монтана - малко далеч от вас - поне доколкото успях да видя, но България е малка все пак  Simple Smile

Честити месечинки на всички бебчета!

Да питам ваште отрочета как са със самостоятелността - моето ако не ме вижда откача и всякакви залъглки и номера вече взеха да не помагат

Общи условия

Активация на акаунт