Отговори
# 630
Относно зъбите - ние имаме вече 8  Laughing Може и да сте пробвали ама и аз да си кажа - когато е много зле положението използвам паста Калгел - мажа я върху бибероната-залъгалка и има почти моментален ефект, успокоява веднага.  Party
Pozitiv и аз мисля да запиша малкия на градина пролетта. В яслата ми обясниха, че тогава или ранна есен е най-подходящо, защото няма толкова вируси.

# 631
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Mamam-am,
Относно въпроса ти-като сме само двамата цял ден,веднага реагира като ме види,че излизам от стаята,ако не е заиграл. Започва да плаче и да ме търси,но това трае кратко. Иначе,ако има и друг около него не страда толкова за мен.. hahaha

Pozitive
,  Hug Супер програма си си замислила. И аз имам планове,дано да стане както си го представям!  Flutter

Момичета, не се включвам тия дни, защото мъжа ми е отпуск и се наслаждаваме на всяка минутка прекарана заедно

Хайде сега не се оправдавай!  hahahaЩом е така ще ти простим  Mr. Green   newsm53 Тези моменти не са за изпускане,като съдя и по себе си... Flutter

# 632
 welcome на Mamam-am.
hailie, моля те  душа, прати ми инструкции как да пусна тук едно клипче, че много искам да ви го покажа. Обръщам се към теб, т.к. ти ме ориентира как да си направя аватар, но в тези инструкции нямаше насоки за качване на клип.

# 633
Mamam-am, добре дошла! Hug

Брикси, дано ме разбереш какво съм искала да кажа Crazy Hug

Ноел, приятна почивка и много весели емоции!

Симеон втори ден яде моите манджи и на обяд, и за следобедна закуска и много му харесва Party Party . Много съм щастлива Mr. Green Не пасирам нищо! Само мачкам с вилицата. Плодовете ги рендосвам и после малко поомачкам пак с вилицата. Днес имаше 2/3 банан и 1 нектарина, които се ометоха с охота!

# 634
  • Сливен
малеее бясна съм  #Cussing out
бяхме на разходка и като се прибрахме оставих дени на двора пред вратата и влязох да му взема купичката с яденето,излизам и го гледам как дъвчи нещо и се иблизва и в този момент виждам как бабата посяга да повтори а в ръката и суха паста - шоколадова  Shocked #2gunfire не мога да сваря да викам "Неее" а тя " уу какво ще му стане "  #2gunfire ooooh! съответно и обяснявам,че на малко дете не се дава шоколад а тя " аа от толкова нищо няма да му стане "  smile3511 Banghead #Sniperдано не му стане нищо,че утре сме на имунизация
Mamam-am

# 635
hailie всичко разбрах миличка много  Hug и много  remybussi
А ето го и клипчето, вижте колко сме моторизирани Laughing
http://vbox7.com/play:301d6e04f3
Днес за първи път пуснах Преси да лази на детската площадка и тя така ме изненада, не очаквах да се движи толкова стабилно без моя помощ. Разбира се нямах търпение да го споделя с вас.Естествено аз толкова бях развълнувана, че следобед пак я пуснах да се навъргаля там и вече имахме няколко падания по нос, но без големи рани, т.к. там подът е направен с гумирана настелка.
Иначе ви държа за сега под око( т.е. чета ви).
Hailie-аз вече правя на Преси супи без да пасирам, само нарязвам на много ситни кубчета всичко.
Бърди - честит ви нов дом, радвам се, че се чувстваш комфортно. Чак ме накара да се замисля. Ние също сме в собствено жилище, но на мен все ми се струва тясно, все не мога да си събера всичките натурии, които стават все повече с всеки изминал ден. Непрекъснато карам мъжът ми да майстори някакви рафчета, шкафове и т.н.
Anik, не обръщай внимание на такива неща, не трябва да си изпускаш нервите пред малкият. Забеляза съм, че Преси много се шашка ако някой от нас повиши тон. А пък бабите: когато ги има ни изнервят, когато ги няма ни липсват. Моята беше същата, обаче повярвай ми многоооооооо ми липсва сега.
Хайде лека, да сънувате хубави сънища.

# 636
Mamam-am, добре дошла  Simple Smile
Брикси, страшно сладка е Преската Simple Smile

# 637
Привет банда! Добре дошла на Мама-ам! Hug
Благодаря ви момичета за поздравите! Hug
Аз не смея много неща да давам на Яни непасирани, но правя опити. Така например тя обожава бисквити Закуска, но аз и отчупвам малко парченца и и давам , а тя страхотно си ги дъвче и смуче и се кара за още. hahaha Давам и парченца пъпеш , обедното и меню(каквото съм и сготвила) не го пасирам на идеално пюре,а оставям и парченца-нямаме проблем с тях, но незнам-все се притеснявам от задавяне. Thinking
Позитив, аз имам баби под ръка мила и затова не се притеснявам особено. А в крайна сметка-ще я пуснем на ясли, но това е много последен вариант( до който се надявам искрено да не стигнем) Peace

# 638
  • Варна
miriams, споко! Нищо няма да му стане, сигурна съм  Hug А баба тииии  #Cussing out

# 639
  • София
Брикси, ама Преси е страхотнааа! И свиркащата буталка страшно много ми хареса - отивам в Продавалника да си потърся  Hug

Mamam-am, ДОБРЕ ДОШЛА  Hug Ние сме от цяла България, не само от големите градове. Замислили сме обща форумска среща през пролетта, за да можем да се запознаем и с мамите от по-малките градове - те милите са по 1-2 там и не участват в срещите ни или пътуват до близките за тях градове. Ще се радвам да се запозная и с теб  Heart Eyes

miriams28, съвсем не е задължително да даде реакция, споко! Просто шоколадът е по-силен алерген. Дано му няма нищо  Praynig Уффф, знам колко нерви си скъсала, но с бабите оправия няма!

Ноел, приятно моренце   grinning039 family  Nature Sunny

Хипо, идвайте у нас, ще ви приютя докато свърши ремонта  newsm68 И ние така бяхме поизгонени, докато бяхме във Варна  hahaha

И аз не давам бисквити, страх ме е от задавяне.
Вчера пробвах пюре с парченца и си изяде всичко детето. Готова е за кухня - само да отворят веднъж!
Днес свалихме матрачето на долното ниво, че стана напористо маймунчето и иска да излиза сама  Mr. Green

# 640
  • Сливен
хипо,мирче  Hug мерси момичета
брикси,голяма съм патка  Embarassed Преси е страхотна,браво  Party

# 641
miriams, моля ти се, и свеки искаше да му дава шоколадови бисквити Траяна на малкия и куп други идиотски неща, а най-разумния довод, който изтъкна в своя защита беше: "какво толкова ще му стане"  Rolling Eyes
мамам-ам, добре дошла във форума!:) По въпроса ти: моя мушморок все повече започна да мрънка след мен. Когато е сам и ме няма в стаята за известно време започва да вика: Мамооооо елаааа! Междудругото, мами, да питам това брои ли се за проговаряне или трябва да изчакам по-екзестенциално-важни сентенци?!  hahaha
Ооо, Ноел, радвам се за вас!:) Спокойна и усмихната почивка ви пожелавам. А, и браво на Евето с парченцата, ще се справя и по-добре занапред ще видиш.

# 642
  Здравейте, честито на всички месечинковци от днес и на моето детенце за утре  Heart Eyes Днес за втори ден се мъча да правя торта, вчерашния блат беше трагичен, цял ден ме майтапят, но днес сякаш го поуцелих. Да видим какво ще сътворя и с украсата...Иначе сме добре, малката май ми вика мама целенасочено. Рева до преди малко, но сега заспа.
  За храненето на малката, аз бабите в Бг ги бях инструктирала и ме слушаха. Но пък за сметка на това приятелите тука ме нервят. Една позната с момченце на две години само ме дебне да и натъпче нещо в устата. То нейното дете вечеря руска салата с торта и има супер проблеми с коремчето, ама кво да се разправям. Последно след като изрично забраних в Макдоналдс да и се дава каквото и да е, само отидох до тоалетна и гледам малката дъвче 3 картофа мазни със сол  Crazy А бяхме на гости и сто пъти ме питаха защо не и давам от нещата на масата и ме гледаха много странно  Whistling

# 643
Мамам-ам, моят господинчо колкото пораства все по-зависим става. А ако случайно му се спи много и аз реша да изляза направо става драма от най-кървавите!
Тая вечер пак се приспивахме Tired . Ох, толкова ми беше хубаво като си заспиваше сам Party .

А днес на милото ми бебче хич не му е ден Confused . Оставям го да се държи на една пейка, за да извадя м. кърпи от коша на количката и той като видя пакета се пусна от пейката и айде на земята. Удари си два пъти главичката - един път в пейката и после на земята Rolling Eyes . После си стои в кошарата прав, щото ако седне ще го заболи.... и как си стоеше прав се пусна и се пльосна по гръб. разбира се, не се удари никъде, но се уплаши. И за финал на деня... след 40-минутно безуспешно приспиване усещам как ми става много зле! И после се сещам, че 3 часа не съм пила капка вода, взимам го с мен в хола да пия вода, малкия седнал в скута ми и се мъчи да докопа компа, аз не давам и той се засилва с тяло и протегнати ръце и така се изсили, че си тресна главата в ръба на масата #Crazy . Добре си поплака, но бързо мина .

А мен хормони ли ме тресат, уморена ли съм - ама днес ми е много зле. Едно ми е разконцентрирано, безсилно. А не мога да заспя, че само глупости са ми в главата Tired .
А казах на моя в 22ч, че си лягам и той реши да не прибира Laughing - обикновено до към 23:30 се е върнал от раб. А сега си мисли, че спя ooooh!

Миме,  Hug Hug . Дано всичко е ок с Дени! Милото бебенце на какво е подложено!

Брикси, малее, страхотна е госпожицата прекрасна! Heart Eyes

Ани, къде си бе, мило? Не си писала тая вечер? Да не си стегнала куфарите за към София hahaha

Буболече, ако си е чисто съзнателно това мисля, че си е говорене - простично, но ясно разбираемо! Hug Grinning

Цвети, честита месечинка на Мишел! Да ти е здрава, да плачка по-малко и да спинка повече Hug  bouquet

Честити месечинки на Далия и Светослав! Да са здрави и весели дечица!

# 644
  • Сливен

МимеHug Hug . Дано всичко е ок с Дени! Милото бебенце на какво е подложено!

Цвети, честита месечинка на Мишел! Да ти е здрава, да плачка по-малко и да спинка повече Hug  bouquet

Честити месечинки на Далия и Светослав! Да са здрави и весели дечица!

[/size]
честити месечинки и от мен на днешните сладури    ura  Party Time Tada
красе той дени доволен,не отказа пастичката и така сладко се облизваше  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт