Отговори
# 645
Миме, хахаха, ами как няма да се облизва... Но не е там въпроса. И мастика да му дадеш ще се облизва - ама сега вместо вода мастика ли да му сипваш?? ooooh!

И айде да е малко весело Joy

Дошъл един американец в България и хванал някакъв негов познат да го развежда и София. Минават покрай летището и американецът пита :
- Това какво е?
- Летището.
- Вие това летище за колко време го построихте?
- Ми за 6 години.
- Ааа, ние нашето го построихме за 4
Нашият се поиздразнил, но продължили натам. Минали покрай мола и американецът попитал:
‎- Това какво е?
- МОЛ.
- Вие този мол за колко време го построихте?
- Еми за 4 години
- Ааа, ние нашето ги строиме за по 2.
Нашият започнал яко да се дразни, но продължили напред. Стигнали до "Александър Невски" и американецът попитал:
- Тая църква за колко време я построихте?
- Еми за 5 години
- Ааа, ние нашите ги строим за по 2 и половина.
Нашенецът много започнал да се дразни, но продължили. Стигнали до НДК и американецът попитал:
- Това какво е ?
Нашенецът го погледнал и казал:
- Ааа не знам, това тука вчера го нямаше!

# 646
КрасиMr. Green хвана ме на местопрестъплението. Тъкмо щях да драскам по форума...Simple Smile Тук съм, ама върших разни неща (изключая събиране на багаж). Положението е по-добре (пу-пу), само дето днес и аз вардих да не натикат някоя нередна храна в устата на Ники. При нас бяха някакви бисквити.  Laughing Баба ми явно й стана гузно, та извади една 20-тачка и я подаде на Ники. А той! Как я грабна само!  hahaha Че и ми се кара, като му я взех. Ама здраво се караше и все към нея гледаше, милися! Хахахаха...

Мамам-ам, добре дошла и от мен! Относно твоя въпрос, моят Дунди е на периоди. Аз още от малък гледам да го свикна и му обяснявам и му казвам, когато се наложи да излизам (примерно до тоалетна да ида). Гледа ме едно жално в очите, но в повечето случаи запазва самообладание. Ако се забавя вече, тогава започва да се сърди. Като цяло успява да удържи фронта.

Краси, милия Монка, доста бой е изял днес....  Hug Дано утре му е по-добър деня! .... Ти провери ли пак зъбетата? Ако това ще те успокои, има огромен шанс предишното заспиване сам да се върне (ама не мога да ти кажа кога). Това определено е период (поне при нас така беше). Сега (без да дърпам дявола за опашката) мушмурокът сам иска да си ляга в леглото. Това не е било никога май!!!  Shocked

Брикси, Преси е супер! Много сладко детенце и как тичка само!!!  Heart Eyes

И накрая, но не по важност:

Честита месечинка на имащите днес! Много специално на порасналата ни близначка - Мишелка! Да са живи и здрави, с охота  да гребат от живота и да носят само радост на близките!!!

Ми, сякаш туй то за днес. Утре Фащаме пътя към съседите ни Оле-ви!  newsm53 Дано времето бъде благосклонно към нас!  Praynig

Лека нощ, маминки! Спокойни и тихи бебешоци!

П.П. Веси нещо се загуби...  Thinking Нинка също... Варненската банда оредя, бе... Къде сте?

# 647
  • Сливен

- Ааа не знам, това тука вчера го нямаше!

hahaha hahaha Joy Joy

# 648
Честити месечинки!  bouquet
Мами, тук съм и ви следя! Hug Heart Eyes

# 649
  • В сърцето на моите съкровища...:)

Тъй като от една седмица,заради таткото съм на морска вълнааа,ето една актуална закусчица  Hug

hailie , Супер виц! Да го нацелуваш Симката,че вчера е имал тежък ден!  Crazy И ние правим пируети,но той ми следи реакцията.Ако се ошашкам почва да реве,ако му кажа,че няма нищо и е герой,започва да смее и продължава.. hahaha
Брикси,страхотнаааа е малката.Сладуранка!
miriam, едва ли е хапнал много...Споко! Аз имах подобно преживяване миналия месец,когато колегите на мъжа ми искаха да го вземат. Тааа,какво да видя...завели го младежа на скара с пържени картофи и го подканят с една халба бира...Не се ядосах,а ми стана смешно,защото им казах,че сега остава да го научат да псува и картинката ще е пълна След това имаше дегустации на крем-карамел,крем брюле,айс кола,студен чай,сладолед и т.н. А ти си седнала да се притесняваш с една суха паста  Hug  hahaha

Хайде ние отиваме навън,че Нестор е готов със стаята . Всяка сутрин я аранжира Joy

# 650
  • София
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

два час сън! който е измислил бебетата е бил голям мазохист!  #2gunfire
заспа в 8:30, събуди се в 9, цокна и заспа до 10 и после в 12:30 като ревна  ooooh! сука час и половина  Shocked лявата-дясната-лявата-дясната, накрая се изнервих и му ги взех, той почна да хленчи, Ида се рзбуди и се размънка, че Йоси й пречи да спи, съответно аз го хванах и отидохме в другата част на къщата, излязох с него на балкона и 30 мин. го дундурках, той придремваше на рамото ми и точно като си помисля, че може и да заспи и пак се разхленчваше, в 3 без нещо изкарах количката на терасата, 10 мин. разходка от единия до другия край - не спря да хленчи, пак го гушнах, айде в детската стая (Ида спи в спалнята), оставих го на леглото да видя дали като се нареве няма пък да реши да заспи, но след 10тина мин. рев ми дожаля, вързах слинга, мушнах го вътре и пак на терасата и разходки напред-назад, никакъв резултат, успокоява се, задряма и после пак, накрая към 3:30 пак стигнахме до гърдите ми, посука 10тина мин. и заспа отпуснат на коленете ми, изчаках уж да заспи по-дълбоко и го метнах в кошарата, 5мин. и пак ревна, откачих и пратих баща му, който междувременно реши да се надигне да види какво става, гушнаха се по мъжки и след 30сек. Йоси беше заспал, спа малко на корема му и по някое време го метна в кошарата, спа до 6, когато денят отново започна с "ма-ма-ам-ма-мам"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
снощи направо ми идеше да го метна през терасата!  Embarassed

# 651
  • У дома
Здравейте,

Илка, страшна нощ си имала  Hug

Хейли, Монката е имал невероятен ден вчера, много  Hug от нас

И моето пате е залепено за мен, докато ви изчета набързо от снощи писанията му омръзна в кушетката и в момента, в който посегнах да го взема такива озъбени усмивки бяха..................

Честити месечинки на всички бебчовци.

За даването на разни забранени неща у нас таткото е яко за бой - биричка, мастичка, да си кусал  ooooh!

Отивам да врътна една палачинка за закуска и да изчезваме

# 652
  • София
Добро утро  Hug
честити месечинки на сладка малка Мишелинка, Далия и Светослав! Желая им спокойно и щастливо детство!

Краси, аз това със засилването към ръба на масата го знам - завършва с Пирогов понякога  hahaha

Излизам, че малкото пощуря!

# 653
Върнахме се от морето Mr. Green,голям кеф беше,а Ники толкова се радваше на водата,отивам да чета и после ще пиша

# 654
  Добро утро, за когото е добро  Whistling Да опърна и аз чаршафа в чест на месечинковците. Мерси за пожеланията, честито и на Далия и Светослав! Да са много здравички.

Ние след трудното заспиване поспахме, само 3-4 пъти се е будила. И окончателно чаак в 6 стана, та доволно. И да обсъдим пак, в колко стават вашите деца и в колко заспиват  newsm78 Мишелка заспива към 8,30 вечер и става към 5,30 сутрин. Не яде нощем обикновенно и не става. И кой още няма зъби  Laughing Ако се чудите за анкетка може такава да пуснем, колко зъби имат бебетата. Хайде, изчезвам, че много идейна станах, а трябва и на работа да се ходи.
   Малее, ако някой даде на малката тези неща, ще бъде осмъртен  Twisted Evil

Илка  май тази нощ са се опитвали да те откажат от идеята за многодетно семейство  Crazy Дано не се повтаря вече  Hug
   Аник весело изкарване с Олето, да снимате и кеф да си харчите двайсетолевката  Grinning  Heart Eyes
   Хайли голям каскадьор Симката  Crazy И Мишелка все се удря, то и аз съм една заспа...Вчера си била ударила пръста в яслата на една детска готварска печка. Ми то тва уред за игра ли е, то си е за мъчения  Whistling

# 655
  • София
Илка  Hug Съчувствам ти, дано довечера да те компенсират децата с голяяяяям сън  Hug

Хейли и на Монката гуш, че чак мен ме заболя като четях, горкичкото  Hug

Ани, може ли да взимаш парите на детето бе, ааааа  hahaha

Аз разопаковам здраво, когато Мая спи и само по един поглед ви хвърлям, че пък като е будна няма форуми-моруми, очите ми са все в нея, че е като ракета  Rolling Eyes Изобщо не страда като излизам от стаята, защото тръгва след мен. Където аз, там и тя. След като ми падна по лице на плочките и й се наду устничката при едно мое ходене до тоалетна, вече и там идва с мен - сяда си пред мен на отворена врата и си говорим  Joy Иначе пералня, миялна, всичко с мен зарежда  Joy Та всяка сутрин обикалям с мопа из цялата къща, че каквото види на пода - нейно си е, лапва го веднага.

Иначе баби, татковци, батковци, всички много внимават какво й дават и ме слушат, ама дядо й хем говорим, хем разбира, хем като го погледне с тъжните сини очи, залъка от устата си вади да даде на горкото дете. Пък те неговите залци не са много бебешки  hahaha Удържаме фронта де, само с една лимонада веднъж ме изненада, хич и през ум не ми мина, че ще й даде да си отпие  Shocked Дядова му работа  Laughing

# 656
Илка, тежка нощ сте имали... Дано довечера спи като къпан Simple Smile
Miss Fine, Антон заспива към 8-9 ч вечерта и сутрин става между 6 и 8. Посред нощ се буди по няколко пъти, повечето пъти успявам да го приспа на момента с вода и после залъгалка. Снощи например не успях и от 3 до 4 будувахме. Има едно цокане към 4-5 сутринта. Имаме два зъба засега.

# 657
добро утро! Честити месечинки! Hug  bouquet

Илка, и моят понякога в мен не се кротва и не се кротва, правя всякакви акробатики и нищо, и баща му го гушне и за няма и минутка и е заспал! Как го прави не знам? ooooh!

Мис Файн, след яслата заспива много супер хипер рано - 19.30 най-късно се е предал, но естествено почна да става в 5.30! ooooh! Tired Мишелката редовно ли става в 5.30 и тя?!?!? #Crazy

# 658
Добро утро!

малко извън темата: имам останали 9 ТОЧКИ БИЛА, за продуктите на Диадора. ако на някой му трябват, да ми пише ЛС, ние си взехме каквото бяхме набелязали  Hug

# 659
Ева заспива около 20,30 ч. и става в 07,00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт