Отговори
# 660
Радо заспива към 10-10:30 и става към 7-8.

Илка, да беше активирала таткото по-рано, щом толкова лесно става номера по мъжки.  Hug

Бърди, със здраве да си драскате по стените. Завидях ви за пространството и удобствата. Hug

# 661
Благодаря за топлото посрещане  Hug

Честити месечинки на сладките бебоци празнуващи днес  newsm51 Да растат много щастливи и игриви  newsm68

Явно ми е на късмет записът в темичката - снощи моят мушморок най-накрая пролази както си трябва. От 2 месеца се учи едновременно да лази и ходи и се чудех кое ще е първо  Joy
Miriams28 не се ядосвай излишно - те бабите си живеят в тяхна реалност  Mr. Green
briksi Преси е страхотна сладурана - още малко и ще тръгне и пеша без колата  Grinning
p0liglot arim и аз още пасирам, а бисквитки давам на малки парчета, но май е време да се престраша че редовно вече Зари / така казваме на малкия/ похапва залчета от нашата храна
hailie дано тез премеждия с падането стават все по малко  Hug
Anik право си е детето - бисквита няма, пък и парите да му вземеш   Joy
Илка  Hug дано днес да наваксате със сън и спокойствие
Miss Fine Аз за нощния сън съм  късметлийка /пу-пу/ ляга в 21.00, става около  8.00. Буди се към 22- 23 часа за млекце и няколко пъти нощем за вода или биба. Абе наспиваме се вкъши  че да имаме сили за през деня че не се спира - опитва се да ходи, лази, стои, изправя ..... #Crazy

# 662
Добро утро!

Аз днес съм една идея по-добре, вчера ми беше много зле Tired едва заспах в 1:30.
А моя мъж наистина решил да си бие камшика понеже спя Laughing . В 12:30 му звъня, че се притесних, щото като се прибира толкова късно и всякакви луди има, а той толкова шокирано изненадан "ама, мило, ти не спиш лии?"  Joy

Илка, какво е било това снощи?? #Crazy Миличката! Дано всички се реваншират днес! Praynig

Mamam-am , честито пролазило бебенце! Моя "лази" като ранен партизанин , но пък започва да става все по-бърз Flutter .

Ани, добре се е ориентирало момчето ти . Да му купиш нещо хубаво днес на момчето Hug
И да знаеш, че вече мнооого ми липсвате и чакам с нетърпение да си дойдете! Hug

Цвети, Симеон в общия случай заспива в 20:30-21, към 12:30-3:30 става за цокане, понякога към 5 пак иска ако е цокал към 12-1ч. И обикновено около 7 става, но мнооооого рядно се заиграва сам в кошарата и аз успявам да посля до 9 Party

Мишанче, в колко е станал Нестор, че в 7:56ч. е аранжирал всичко? Crazy

Аз отивам с такъв страх до тоалетната Mr. Green . Моя маниак на кабели само се завира по контактите, откри, че в едното шкафче баща му си държи всякакви кабеляци, то вече е заключено, де, ама такава игра падаше там Laughing . Сега го намирам къде ли не Crazy .

Мами с много щъкащи бебоци, моля ви, кажете ми къде си държите лаптопите? Моя още не може толкова много да шета, но изпадам в паника какво може да ми се случи на милото ми компютърче, че и за този на мъжа ми трябва да отговарям! Аз се сещам само да го прибирам в някой шкаф, ама не искам! Дайте идеи Mr. Green Hug

# 663
Оле, Лейди, дайте анкета за заглавие, че почти я изписахме темата Hug Peace

# 664
  • В сърцето на моите съкровища...:)
hailie ,напоследък към 6.00-6.30 е на линия  Crazy Закусва, подрежда и после излизаме.  hahaha

Ето предложения за заглавие от мен:

Малките октомврийски крачета, имат обущета.Плахо крачат,прагове прескачат.
Ситни бели раковинки боцкат белите петички!Златни песъчинки парят октомврийските ръчички!
Край морето ще играя,ще се пръскам с морска пяна,цяло негърче ще стана! [/color][/i]
На брега ги чакат лодчиците бели,на разходка да отведат октомврийските моряци опитни и смели!

# 665
  • София
Момичета, благодаря за съчувствието и пожеланията за наваксването на съня, но няма да е в този живот. Както мъжът ми обича да казва "Почивка в два на два" Wink
Хич не съм се отказала от идеята за многодетно семейство. Но си мечтая като стана на къмто 40г. как ще си поспивам .... Днес се замислих и стигнах до извода, че не съм спала като хората от около 3 години  #Crazy А съм толкова поспалива. Вечно се успивах за у-ще, че даже и проспивах първата смяна.  Embarassed Добре, че мама беше разбрана по него време и ми пишеше извинителни мележки  Wink

Аз до сега използвах, че дребния спеше и се мотках, пийвах кафенце и си играх разни игрички на телефона, ей голяма зарибявка са това смартфоните  ooooh!, а сега се мятам на тръстиката, че довечара гости чакаме, отново.  ooooh!

П.С. А Йоси най-обстойно преглежда, нарежда и подрежда тарелките пилешки крилца  Mr. Green

# 666
Здравейте мами,
Гледам повечето сте имали безсънни нощи Hug при нас като никога пък беше топло и от жега не можех да си намеря място. Ник спа много неспокойно, посука няколко пъти, ама кратко. Иначе моето дете е от поспаливите, става към 9, но и си ляга късно, след 10, засега ме устройва, пък и като тръгне на ясла така или иначе ще си ляга по-рано.
Хейли, големи премеждия сте имали вчера, дано да не пада повече лошо Монката. Аз забелязвам, че Ник вече се пази като пада, държи си главичката във въздуха. Аз иначе уж внимавам, ама той все намира къде да се плъзне. За лаптопа не мога да ти дам съвет, същия интерес е и при нас, аз затова и често го държа затворен, така му привлича по-малко интереса, но ако е отворен не мога да го опазя, един клавиш вече успя да ми счупи.
Мириамс, дано нищо да му няма на детето, бабите са опасни и не трябва да се оставят без надзор. Моята майка се опита да му даде вафла като беше на около 7месеца, и то не само, че шоколадова, ами и с ядки, и аз направо й се развиках, детето още почти нищо не беше пробвало, аз толкова внимателно го захранвах, а тя такива силни алергени да му натика. Слава богу успях да я хвана в движение.
Мишанка, много поетични заглавия  bouquet
Честити месечинки, и специално на Мишелка!

# 667
Здравейте   moresmile
Доста се позагубихме от хоризонта ,обещавам да съм по редовна в четенето и писането Embarassed Embarassed  вече се завърнахме от моренца и почивки  Sad 
Днес малкото ни съкровище Далия навършва 10мес.  та ето  малка лятна почерпка 

честити месечинки на Мишел и Светослав  bouquet  bouquet

# 668
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  Стоян половин час се мъчи да облече един мой потник! Накрая с 300 зора  и 200 маневри успя да си го нахлузи през главата и сега гордо дефилира лазейки из стаята!  Joy

# 669
  • София
Мерси, Оле  Hug

Хейли, аз лаптопа си го затварям, така го пазя. Мая най-много да попляска с ръце върху му и толкоз Simple Smile

Днес взех кухня от Хер Бебе, много ни хареса и на двете. Предпочитам все пак обаче аз да й готвя, тук слагат брашно и сол, аз не слагам. Все пак, докато се оправим у дома ще взимам, че сега всяка свободна минута редя нещо, сутринта сигурно 10 чувала с дрехи разфасовах и подредих в гардероба  ooooh!, сега ме чакат още толкова със завивки. Ненормална история, толкова багаж да имаме  Tired

Не съм, как е Точко?  Flutter

# 670
Честити месечинки на сладурковците днес!
Arim понеже видях, че си писала, че ще търсиш в продавалника играчка за бутане като нашата, искам да те предупредя - много са леки и децата лесно падат. На нас ни я подариха за кръщенето, но определено е за по-големи деца, които могат да ходят стабилно и само да я бутат, в момента, в който решат да се подпират на нея - падат.
 Иначе за спането Преси заспива в 20.30 и сутрин като по часовник в 7.00 става. Даже с баща и се шегуваме, че е по-точна от будилник.
Между другото да ви споделя, че вече имаме само един дълъг сън през деня. До преди 2 дни Преси спеше преди обед и после към 14.00, а сега ги обедини в един обеден сън.
Hailie, илка, много ви съчувствам  Hug
Не съм - много е фешън Стоян, бъдещ моден дизайнер може би Laughing

# 671
  • Варна
Оле пусни анкета ако можеш аз съм в Приморско по работа и за малко в интернет и не е удобно.................

# 672
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Не съм, Ама,мнооооооооооого е сладък!  Mr. Green
Специално за теб-поздрав . Hug

Днес татко ме гушна и радостно рече:
“В корема на мама живее човече.”
Дали е момченце или пък момиче?
Дали ще е братче или пък сестриче?

“То колкото житено зрънце е само,
но спи и расте под сърцето на мама.
И сигурно много прилича на тебе,
когато си бил във корема й бебе.”

Туй, че нашето бебе пораства, е ясно.
Ами как се побира? Не му ли е тясно?
“Не, не се тревожи! - Мама права застава. -
Виж, коремът ми също расте, наедрява.

Все едно е хралупка - тъмна, топла и мека,
все едно е къщурка - и просторна, и лека...
Ден след ден се заобля, ден след ден се издува -
има място за бебчо дори да лудува!”

Вече в кухнята често заседява се мама.
Ние с татко се смеем, че похапва за двама -
два банана изяжда, две филийки препича…
И след малко от глад към хладилника тича!

Ала то е, защото се храни със нея
бебчо, дето в корема й кротко живее.
Как, ще питате вие, като няма устичка?
Ще ви кажа - през някаква тайна тръбичка.
Понякога мама бледа лежи.
Навярно коремът й доста тежи.
Тогава съм мил - безшумно се движа
и заедно с татко за нея се грижа.

Когато заспи, стихват стъпки и песни -
съня й не бива никой да стресне!
Влакчето даже мирува, кротува,
защото и бебето също сънува.

Колко много коремът на мама порасна!
Всяка рокля предишна сега й е тясна.
Вътре бебето шава, премята се, рита
и почуква с юмруче... За мене ли пита?

Знам, не вижда оттам непознатия батко,
но познава гласа ми и този на татко,
затова му разказваме как си мечтаем
скоро заедно с него у дома да играем.

С нетърпение питам: ”Защо ли се бави?
И кога ще излезе? Да не би да забрави?”
“Още малко остана - моят татко отвръща. -
Ще ухае на бебе после цялата къща!”

Най-накрая е тук! Вече имам сестриче!
Вижте, то се усмихва! Вижте, то ни обича!
Ох, как искам по-бързо да стане голямо!
Не расте ли и братче в корема ти, мамо?

Е,днес ще ме изтърпите,ама съм на поетична вълна!  Crazy  Mr. Green

# 673
Мишанке, много хубаво стихотворение  Hug
и аз съм от недоспалите - вече цяла седмица ставам по N-пъти на нощ - нали сме болни. Обаче Мая врещи много странно, явно не е само защото е болничка - дано да е от зъба,който й пробива горе  Praynig обикновено вечер преди да заспи започва едно дране, все едно я коля. Нищо не помага, носене, гушкане, гърда отказва, защото вече се е наяла... странно ми е  newsm78

# 674
Честити месечинки! Да растат здравички и щастливи Мишелка, Далия и Светослав!
Мишанче, страхотно е стихчето!
Не съм, ама голям сладур твоя Стоян Heart Eyes Като за половин час добре се е справил Heart Eyes И малчо обожава да си играе с дрехи, чаршафи, възглавниците ги боготвори:)
Мис Файн, лягаме в 21.00, ставаме в 07.00. Нощем започна да се буди по веднъж само, около 03.30. През деня спи два пъти за по час и половина плътно: в 10.00 и 14.00 или 15.00. Зъби - два броя.
Хейли, напълно съзнателно си го извиква детето! Като изпусне нещо на земята казва "падна", посочвайки нещо казва: "дай". Бях му разказвала една приказка за едно зайче, което включва игра с дланта и пръстите - сега като легне да спи ми хваща ръката, сочи дланта с показалец и казва "зайче". Смешен е много, вместо "г" изговаря "д", вместо "ш, ч" - "т"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт