Отговори
# 675
  • София
Привет!

Тия дни едвам Ви изчитам и нямам време да пиша. Но ако ще се събирате на тортички /не че има нужда "стройното ми тяло/ или нещо друго да свиркате, ей!

Добре дошла на новата мама

Мишанке - много хубаво стихотворение. Миналата година го бях чела, и голям рев му дръпнах тогава.

Георги вечер заспива към 22 - 22:30ч. Ако лампите са изгасени и няма шум заспива сравнително бързо, но обикновено има странични дразнители и приспиването е трудно. Понеже спи до мен не знам по колко пъти на нощ се буди. Той спи без да се върти, без да се обръща. И в момента в който почне да мърда знам, че след 5 сек ще наддаде начален зов за цокане и бързам да му запуша устата.

Хейли - много се радвам, че Монката си хапва с удоволствие на мама от манджичките.

Спирам да пиша, че лудницата в нас ме зове. Лек и усмихнат ден на всички!

# 676
Не съм желая ти лека и безпроблемна бременност и едно красиво и здраво бебенце!
А гледам ще имаш и помощ - Стоян щом вече сам се облича ще помага в обличането и на новото попълнение   Grinning
Стихчето по повода е много хубаво и вдъхновяващо smile3521

И аз влизах в банята с бебо стоящ на вратата, докато един ден не прескочи прага и не влетя с проходилката право под душа  Mr. Green Сега умувам как да сменя тактиката, щото докато спи през деня не мога -  на всеки 10-15 мин. отваря очи и ако ме няма до него става и започва апокалиптичен рев  smile3511 То не е само рева проблема  - страх ме е  да не "скочи" от леглото да ме търси  hahaha

# 677
  • В сърцето на моите съкровища...:)
         Mamam-am , и аз не смеех да отида до банята,но сега се опитвам да го накарам да се занимава с нещо и той докато го разучи и пренареди аз вече съм готова  Crazy  Mr. Green Плаче в първите секунди,като види,че затварям вратата от външната страна,но веднага си намира занимание.  Wink Засега върши работа!  Peace Но винаги като вляза в стаята той седи по средата и ме чака,за да ми даде една голяма усмивка!  Heart Eyes
         Ние от близо седмица сме като часовник с графика. 21.00 е отнесъл плувката.Ако не съм го изморила достатъчно откарваме и до 21.30ч. Crazy Сутрин сме по първи петли.. hahaha 6.00-6.30. Пробвах да го взимам при мен,след като се събуди, така от време на време се смилява и поспиваме до 7.00  Mr. Green
         илка,моят мъж казва,че ще си вземем почивката,едва когато младежът ни стане на 18г.  hahaha И тогава пак не било сигурно,защото сме щели да седим по нощите да го чакаме... hahaha

# 678
  • София
Кой питаше зал юбими играчки? Любимите "играчки" на Йоси са прахосмукачката (има клипче във ФБ) и обувалките. Ей, голяма игра пада и с двете!
А пък нашият младеж спа обеден сън дибидюс гол, както майка го е родила! Това по идея на татко му, да не му се справали ташките.  Joy Спа в количката с идеята, че ако я опикае с маркуча за 5 мин. е изпрана и в тая жега съхне бързо. Но нямаше фал. Събуди се чист и сух. Сега вилнее по пишок на терасата и се чудя дали ще опикае някой минувач  hahaha

# 679
...да не му се справали ташките. ....
...Сега вилнее по пишок на терасата и се чудя дали ще опикае някой минувач  hahaha
  hahaha

# 680
  • София
Хахахаха  hahaha Чета ви и наппаво не се спирам да се смея с вас!!!  Hug
Страхотни бебешорски изпълнения!  Mr. Green

Буболече, ама ти вундеркинд си отглеждаш явно! Heart Eyes браво! да ти е жив и здрав! Heart Eyes Имам спомени, че и нашия батко почна след 9 месеца да бърбори разни думички, ама сега малката дивачка хич не ще да казва нищо, само бърбори неразбираемо... даже Калинчо се майтапи, че като си е ударила Марти главата първия път тогава  е спряла да говори, че по едно време поне казваше мама, тате и подобни, сега само едно мамммм...  Joy
ИлкаJoy
Аник, забравих да ти кажа, едно време, с Калин като бебе, моята баба (бог да я прости Praynig) само мрънкаше за това-онова (най-вече за обличане, обуване и хранене, разбира се  hahaha) и аз само казвах "Да, бабо! Добре, бабо!" Без изобщо да й противареча, и тя доволна, че съм съгласна с нея, и аз доволна, че не ми мрънка много... Мина доста време докато се усети, че всъщност не правя това, което тя иска, а само я залъгвам с "Добре, бабо!" ... Еххх, сега много ми липсва, ама...  Cry
Играчки, никакви не иска  ooooh! преди да пролази се заиграваше дълго време, а сега хем има достъп до много неща, хем никак не иска да си играе  Crossing Arms вадя й всички пластмасови купи, чинии и др.посуда и поиграе си малко и ги зарязва... От време на време се заиграва с количките на батко си, а той пък се сърди да не му ги надраска  Joy Аааааа, най-големия кеф - калинчо си играе с количка с дистанционно, а малкото глупаче търчи след количката  hahaha
за къпането, вече й намерих цаката  Laughing с мен в банята - пълня й коритото и с малко играчки, чашки и канчета и така успявам да се изкъпя без да се притеснявам за нея ))))) Зимата чаках таткото да се прибере, ама сега лятото, като ми е жега не мога да чакам никой  Joy
Мартина също много обича да се занимава с дрехи, още не съм оправила куфара с разни дрешляци от морето и тя отива до него, сяда и започва да вади едно по едно нещата, слага си ги на главата, все едно ги облича и ми се хили  Grinning
Хайде, приятна вечер!  Hug

# 681
Стели е в болница с Алек Cry . Алек е пипнал лятно вирусче... Дано бързо се оправя! Praynig Hug

# 682
Стели е в болница с Алек Cry . Алек е пипнал лятно вирусче... Дано бързо се оправя! Praynig Hug

Оффф, много кофти!  Hug Бързо да се оправя Алек!!!  Hug Hug

Ние днес огласихме Търговище-то и добре се поразходихме. Ама от обедното меню ли, от пътя ли - ни нам, но Ники такова повръщане му удари на паркинга на Кауфланд, като се прибрахме...  Confused На три пъти пусна едни фонтани, направоооо на мен лошо ми стана. Преди това мрънка, мрънка - явно му е било тежко на тумбачето и като се освободи и се нахили.... Май ще се придържам към старата схема 1. кърмене и 2. друга храна, че днес го обърнахме инцидентно.  Thinking

Оле, Симонка е много готино и нежно детенце...  Heart Eyes Да е жива и здрава! А на Радо дано бързо му пробива другият зъб и да се успокои детето!!!  Hug

Хайде, лека от нас!

Красиии, ама ако знаеш и вие колко ми липсватееее!!! Остана ни едно ходене до Варна и следващото вече ще е към Софето!  newsm53 smile3521 Освобождавай си дните за хайманосване!  Naughty

Забравих да пиша за опазването на скъпоценната техника. Аз лаптопа в момента го забутвам много навътре на леглото, където не може да се стигне. Когато го отварям през деня, гледам да има кой да занимава Сръчко, че веднага фиксира "забранения плод"....

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 22:27 от Anik_bg

# 683
Въпрос: Желаете ли да дойдете ли национална среща?

Да.  18 (30.5%)
Не.  13 (22%)
Умувам   28 (47.5%)

Общ брой гласове: 59

Последните две са длъжки и няма да влезнат като заглавия, но ако ви харесват гласувайте за тях.  Laughing
Не е фатално, ако някой път се сложи заглавие без анкета. Просто се хваща едно за краката и се слага там горе.  Mr. Green Peace

Олсън

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 22:47 от October2010

# 684
марвина, не знам иринополисчето дали ти е писала, но да ти кажа сайта за рецептата на кифличките, който тя ми прати: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2491.0.html
Да, много ме изненадва малкия с това говорене - нито аз, нито таткото сме проговорили толкова бързо. Аз забелязах много отдавна, че като му говоря все в устата ме гледа и си мръдва устните сякаш а-ха и ще каже нещо. За сметка на това има много мързеливо дупе - никакви амбиции да пропълзи. Шегуваме се, че става за шеф - да си седи на едно място и да нарежда! Mr. Green  Crazy
илка, много се смях на твоето Йоси по пишок Laughing И аз вчера исках да го проветря малкия, но се случи авария като на мама-хипопотамаJoy Тъкмо го изпишках и изаках, толкова че му доскуча вече на гърнето и реших да го сложа по пишка на пода върху еднократна пеленка и чаршафче да се поиграе... Като го погледнах след 5 минути лошо ми стана... Добре, че е била еднократната пеленка. Чисто бялата му блузка, чаршафчето, играчките, около устата, зад ухото, по косата.. ама се оплескааааал #Crazy Може и да си е хапнал, ужас.. Sick Директно в банята го вкарах, а после като почиствах в хола ми стана смешно. Rolling Eyes

# 685
Мамчетааа тук съм и много ми липсвате, не съм пускала компютъра тези дни. Вече сме си в София.
честити зъбчета, проходили крачета и добре дошла на новата мама!  Simple Smile
Ставам, че много ми се спииииииии

# 686
Леле хора, сега разбрах, Ани защо въпреки баба си държи толкова да стои тука. Баща й е невероятен дядо. Не съм виждала такъв дядо, така да се занимава с внучето и въобще с деца. Симона по принцип се дърпа от мъже, особено ако не ги познава, но за него как се лепна, не го пусна цял ден. То не бяха пързалки, люлки, батути, рибки. навсякъде я води, играе с нея, говори й. Евала!  Hug

После като се прибрахме вкъщи, като се впусна да обяснява на баща си, как ходила и тук и там, играла, и чичкото я водил, една превъзбудена, щастлива...... Heart Eyes

Илка, Симона съшо вчера спа нощен сън без памперс, защото баща и се беше почерпил и забравил и резултата също беще сухо легло. Днес пак пробваме, по нейна инициатива. Беше толкова щастлива, че е голяма и ще спи без "пашан". Много е надъхана, ама да видим.

А, понеже баща й веднага заспал, като отидох в 12:30 да ги завивам, Мартин хъркаше звучно, тя още не беше заспала и ми вика "мамо ела при мен да си говорим, че ми доскуча самичка да говоря, а тати МАЙ спи".  Joy

На Радо му пробива и другия горен и се надявам тези дни да кротне.  Praynig

С тези ла***ните разкази ме бобърквате от смях. Буболече Laughing Мишан, спретни едно заглавие за проговорилия шеф-диригент. Изуми ме колко неща казва.  bowuu

Ох, днес голямо скитосване цял ден до преди час и съм много уморена, та лягам. Лека!

ПП. Измислих го. Октомврийче на мама Буболече, може да говори вече Simple Smile

Тин-Тин, дай ми скайп на лични за снимките, че си изтрих ФБ

Скорошно оздравяване на Алек.  Praynig

Ето и вица за деня от мен:
Иванчо карал колело, но като минавал по моста, спукал гума, паднал в реката и се удавил. Като го оплаквал, баща му казал:
- Иванчооо, Иванчоо, от спукана гума се роди, от спукана гума умря!

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 23:11 от БебОле

# 687
  • Сливен
честита последна месечинка на ЛЪЧКО на позитив ,ДАРЕТО на над и НАЯ на иренас
честити месечинки и на БОРЯНА  на писето,ДИМИТЪР на зарат и ДАРИО на веси илиева
честита месечинка и на моето малко слънчице

# 688
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Утро,

Ние днес малко излязохме извън зададената програма.. ooooh! Снощи от 24-01 не е спрял да реве и хлипа...Какъв беше тоя ужас не знам #Crazy Взех го при мен и така закротил се юнака спа до 6.30ч.  Hug
miriam, както винаги перфектна в изпълнението! Да ти е живо и здраво съкровището и да те радва ден след ден!
Честито и на останалите от отбора!Весело и безгрижно детство!
skorpi,добре дошла!
hailie,как сте във вашия сектор? Mr. Green Дано Стели и Алек са добре!  Praynig
Ani,голям тур заформихте!  Party  Hug
БебО,веднага спретваме едно заглавие!  Hug

Буквичките нямат чет,но Алтай ги казва всичките подред!
С радост най-голяма,октомврийчето Алтай казва думичката “мама”!

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 10:39 от MISHANA13

# 689

Ох,с леко умиление, да ви почерпя за последната месечинка на моята сладурана!Другия път вече е на годинка!Как отлетя това време?Направо ми е едно слъзливо  newsm45

Честита месечинка на Лъчко!Да бъде весел и жизнерадостен и много да радва мама  Hug

Честита 10 месечинка на :Бубка,Дени,Митака и Дарио  Hug  bouquet

Ох,дано Алек бързо се възстановяви!Горе главата и много гушки на Стели  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт