Отговори
# 690
Добро утро! Hug
Честити месечинки на малките принцеси и принцове!!!! От другия месец почваме обратно броене. Mr. Green
Наде, верно кога мина това време, като че ли беше вчера миналото лято като бяхме с тумбаците и после и вързопчетата... Heart Eyes

За казването на мама, моят съм забелязвала че казва само "Ма" и ме гледа. Laughing Laughing

# 691
Добро утро!!

Честита последна месечинка преди годинка - нЕма да рИвеш, че шъ съ бием  newsm29  341uu още малко, после ще ходите на шопинг двете и ще видиш, колко ще ти е гот  Hug

и един виц за сутрешен отскок:

Пиян шофьор спира полицай в София и го пита:
- Старши, къде съм?
- На ъгъла на “Мария-Луиза” и “Пиротска”.
- Заеби подробностите! В кой град съм?

nuts

# 692
Я и аз едно виц: Mr. Green

Жена на програмист го праща до магазина и му казва:
- Купи салам, ако има яйца, купи 10.
Прибира се програмистът и носи 10 салама.
Жена му го гледа изумена, а той отговаря:
- Ами ... яйца имаше...

# 693
  • Stavanger,Norway/ Varna
здрасти, пи6а от работа. Днес е голяма скука и вися в нета, само да не ме хване 6ефа  Crazy

4естито на вси4ки месе4инки  Hug

Само Мила ли спи по толкова много. Ляга си към 9:30з 10 ве4ерта и спи до толкова на другия ден. Откарва си 12 4аса сън. Следобед спи по 2 4аса веднъж на ден.
Тази но6т бе6е много неспокойна, подозирам, 4е осмия зъб е на път.

Ина4е, няма проблем ако излизам от стаята, явно свиква, 4е ме няма по цял ден в къ6ти  Sad. Много се занимава сами4ка, обожава си уолкъра, само се разкарва с него напред, назад из къ6ти. Много съм доволна от дървенийката, макар и ни6то особено на вън6ен вид, е стра6но стабилно, а и 4ак Йована си играе с него. Товари сестра си и се возят напред , назад  Crazy

Много ми е кофти, 4е работя и немога да се занимавам с нея пълноценно  Sad. Като се върна от работа съм толкова изморена, 4е не ми е до ни6то. натова отгоре, другата седмица ме 4акат 8 работни дни подред без по4ивка, 6те ми се разкаже играта  Tired

# 694
  • У дома

И аз да ви почерпя за нашата последна месечинка. Да са ни живи и здрави дечицата.

Наде, много цунки и гушки на Дария, да е жива и здрава и мноооого послушна. Да ти кажа и аз нещо ми е много ревливо днес, само като си помисля, че след 1 месец ще празнуваме 1-ви РД. Толкова бързо измина тази година.

Рещих че ще правим детски РД, трябва да измисля къде, но май ще е в детски клуб, че повечето ни приятели са с по-големи дечица, та да се налудеят, а с мамите да се видим.

Честита 10 месечинка на Бубка, Дени, Митака и Дарио.  bouquet

У нас всички се изредиха болни сега е мой ред, ще умра от главоболие и течащ нос.

Скорошно оздравяване на Алек, дано бързо се приберат у дома  Hug

Диданка, Лурдес, разсмяхте ме сутринта  hahaha hahaha

# 695
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Хайде и от мен нещо... smile3534 smile3532

Как Започват Скандалите

Сяда жена ми до мен на дивана, докато аз превключвам каналите, и ме пита: „Какво има на телевизора?”

Аз казвам: „Прах.”

И скандалът започна....
Докато с жена ми гледаме „Кой иска да стане милионер”, аз се обърнах към нея и я попитах: „Искаш ли да правим секс?”

„Не”, казва тя.

И тогава аз казах: „Това окончателен отговор ли е?”

Тя даже не ме погледна и каза: „Да.”

И аз казах: „Тогава ще се обадя на приятел.”

И скандалът започна....
В събота, рано сутринта, станах тихо, облякох се, направих си обяд и
тихо отидох в гаража.

Закачих лодката за колата и бавно потеглих. Имаше силен вятър.

Включих радиото на колата и в този момент казаха, че целият ден
времето ще е лошо....

Върнах се обратно в къщата, тихо се съблякох и легнах в леглото.

Погалих жена си по гърба и прошепнах в ухото й: „Времето навън е ужасно!”

Моята, от 5 години любима жена, отговори: „Представяш ли си, и
глупавият ми съпруг отиде на риба в това време?”

И така започна скандала....
Сутринта бутнах една кола. Отбихме отстрани на шосето и другият шофьор
бавно излезе от колата си.

Знаете как понякога, когато сте много стресирани, и най-малкото нещо
може да ви разсмее.

Дааа, няма да повярвате, но той беше .... ДЖУДЖЕ!!! Засили се към
колата ми, погледна нагоре към мен и извика:

„Аз не съм Щастлив!!!”

Погледнах надолу към него и попитах: „Добре, кой от седемте си тогава?”

И така скандала започна....
Жена ми започна да подмята какво иска за подарък за предстоящата ни годишнина:

„Искам нещо лъскаво, което да вдига от 0 до 150 за 3 секунди.”

Купих й кантар за баня.

Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое
място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията.

Отидох в Пенсионното да си подам документите за пенсия.

Жената на гишето ми поиска личната карта, за да провери възрастта ми.

Проверих всички джобове, няма я. Явно я бях забравил вкъщи.

Казах на жената, че много съжалявам, но съм си забравил личната карта
и ще дойда по-късно.

Жената каза: „Разкопчайте си ризата.” Разкопчах я, и се разкри
побеляла къдрава гръд.

Тя каза: „Побелялата коса на Вашата гръд е достатъчно доказателство за
мен.” И прие документите ми за пенсия.

Когато си отидох вкъщи, възбудено разказах на жена си какво ми се е
случило в Пенсионното и тя каза:

„Трябваше да си събуеш панталоните. Щяха да ти дадат и инвалидност.”

И тогава започна скандала.....

Жена ми и аз отидохме на среща на съучениците.

Аз непрекъснато наблюдавах една пияна жена, поглъщаща питието си на
съседната маса. Жена ми попита: „Познаваш ли я?”

„Да,”, казах аз, „Тя е старото ми гадже. Разбрах, че е започнала да
пие, след като сме се разделили и оттогава не е изтрезнявала.”

„Господи!”, каза жена ми, „Кой би повярвал, че някой може да празнува
толкова дълго време?”

И тогава започна скандала....
Заведох жена си на ресторант. Сервитьорът, по някаква причина, взе
първо моята поръчка.

„Донесете ми телешка пържола „а л’англе”, моля.”

Той каза: „А какво ще кажете за „лудата крава”?”

„Ами тя сама ще си поръча.”

И тогава скандалът започна....
Жена ми стоеше гола в спалнята, гледайки се в огледалото. Не беше
доволна от това, което вижда, и ми казва:

„Чувствам се ужасно. Изглеждам дебела и грозна. Наистина имам нужда да
ми направиш комплимент.”

Аз й казах: „Зрението ти е почти перфектно!”

Златна сватба. Мъж пита жена си:
- Скъпа! Изневерявала ли си ми?
- Три пъти.
- Кога беше първия път?
- Помниш ли, когато от банката не ти даваха кредит, а после лично директора на банката ти подписа документите!
- Благодаря, скъпа! Втория път?
- Помниш ли, когато никой не искаше да те оперира, а после най-добрия хирург те оперира!
- Благодаря, скъпа! Спасила си ми живота! А третия път?
- Помниш ли, като беше на балотаж за депутат в нашия район и не ти стигаха 78 гласа?...

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 11:09 от MISHANA13

# 696
Малко снимки от вчерашното Варненско парти http://oktomvri2010.snimka.bg/trifon-zarezan/varnenski-bebchovci.615000

Алекс заспива към 21,00 и става към 7-8ч,към 5-6 се пробужда за цокване , ама къде цока , къде спи.....Има понякога пробуждания през нощта , но какво да се прави, децата  вече са големи, растът зъби - всичко е в реда на нещата,поне според мен.

Компито си го държа на дивана по -в дъното , че да не го стига-пак го докопва , ама търча и дърпам от ръцете му.на мен не ми е проблем , аз съм в стаята постоянно , а в повечето време си играем на нещо и мога да го виждам къде ходи и какво прави.

# 697
 Вицовете и изпълненията на малчовците направо ще ме уморят от смях smile3532 И това за скандала  hahaha hahaha hahaha
Илка направо си го представям как" вилнее" малкия  Joy
Мarvina
Цитат
калинчо си играе с количка с дистанционно, а малкото глупаче търчи след количката 
  hahaha  hahaha
Няма скука с тез октомврийчета  Joy
Съгласна съм Mishana13 - до 18 ще ги чакаме да станат самостоятелни, а след това да се сетят за дома  hahaha

Дано празнуващите месечинковци на този слънчев и усмихнат ден растат много щастливи и усмихнати   newsm51

Дано не е нещо сериозно и се оправи бързо Алек  Praynig

Браво на бебоците непишкащи без памперс  smile3501 Аз ударих на камък с гърнето - дребния седи, ама не пуска нищо в него - поне може да стиска  Rolling Eyes Ама съм решила да не го насилвам , след време пак ще пробвам
Марвина аз мисля че от падането малката не е оглупяла, а е получила просветление, че мама е вълшебна дума с която много врати се отварят, а другите не работят всеки път та няма смисъл да се ползват  Joy
Беболе май и двете ти дечица са сладкодумни  Joy А таткото може не нарочно да не е сложил памперс, а за да свиква детето без него  newsm62
А за името на новата темичка - не е лошо да се отбележат постиженията на Алтай - та дано повлече крак и другите октомврийчета си развържат езиците    Grinning Че и моето стигна до мама,тата, ту-ту, оооооо и до тук  Simple Smile
Щастлив и усмихнат ден на всички  Hug Heart Eyes

# 698
Ей голям купон с тез варненски сладури   love001

# 699
Добро утро/добър ден!
 Mr. Green Ама който спи до 10 Party

Честита последна месечинка на Дари и Лъчо! Да са здрави и посрещнат първия си РД много усмихнати и жизнерадостни!

Честити месечинки и на Бубето, Дени, Митко и Дарио! Да са здрави, щастливи, много радост да носят на всички!

Варненки, страхотни сте! Толкова весели снимки Party Hug

# 700
Честити месечинки  Heart Eyes!

Варненки, страхотни са ви бебоците  Heart Eyes.

Ев спи само по 6-8 часа през ноща(буди се минимум 1 път за ядене) и 2-3 през деня, пробвала съм да намаля дневния сън за да удължа нощния, но става мн нервна и не се поддава на модификация. Не съм я оставяла да я гледат баби до сега, с тати я оставях 2 пъти за да ида на зъболекър и нямаше проблем, а и сега като се къпя я оставям в бънджито с бейби тв и въобще не се сеща че ме няма  Grinning.

Правя си покани за кръщенето, ние ще бъдем само 3 семейства, но ми се иска да ми остане някакъв спомен  Crazy.

# 701
А за името на новата темичка - не е лошо да се отбележат постиженията на Алтай - та дано повлече крак и другите октомврийчета си развържат езиците    Grinning

Ето, дадохме вече... Hug

Буквичките нямат чет,но Алтай ги казва всичките подред!
С радост най-голяма,октомврийчето Алтай казва думичката “мама”!

Orchids,аз съм така за РД  Party Направих си я сама и съм много щастлива!Няма по-голям кеф! Да качиш снимки,че сме любопитни  Crazy Flutter

Като говорим за оригинални идеи,не мога да не споделя: http://www.trendhunter.com/trends/dream-photography

Варнаааааааа,много сте готини!  Party

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 12:28 от MISHANA13

# 702
Мишанка, покажи и ти моля те, може да взаимствам някоя идея  Hug. Аз ще кача като съм готова да.

# 703
Orchids, ще ти пусна файла на скайп,че е във Word формат и няма да стане да го кача.. Thinking

# 704
Мишанка, като показа тези снимки да питам, че се каня от известно време и все забравям:

Някоя мама правила ли е професионална фотосесия на бебенцето й, при кого, какви са впечатленията й, колко й струваше? Моля ви, споделете!

Общи условия

Активация на акаунт