Отговори
# 720
  • София
Диданка, точно се чудех какво стана с многократните пелени, нали беше поръчала.  Thinking
А за Мая и кътника - Ида единствено от кътник ми е вдигала 39! Трудно ги извади. Но не е ли рано още за кътници?  Shocked

# 721
Симона всеки зъб ми вадеше с лека Т под 38.
И вчера пожела да е без памперс и няма засечка днес. Има светлинка в тунела.

За малко да забравя в коя отчетна пиша. Благодаря ви за честитките за Радо.  Hug Честито и на другите месечковци!   bouquet

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 10:11 от БебОле

# 722
Но не е ли рано още за кътници?  Shocked

Не е,Дария има всички кътници извадени с 38,5 температура Simple Smile)  На мен ми се случи само с тях това повишаване на температурата Simple Smile) Дано на Майчето нищо и няма и бързо да свали темпераурата Simple Smile)

Илка,исках да те попитам,не те ли притесняват яйцата в палачинките,или ти ги правиш без яйца?? Защото и аз исках да и направя,ама се чудя,има ли рецепти без яйца  newsm78

Честита месечинка на бебочовците!

# 723
Добро утро!

Честити месечинки на Алек, Петър, Радо и Палмина! Да са здрави и весели!

Вчера след обяд моя бебчо беше без памперс Party . През 30-40 мин го подканях да пишка и той веднага се изпишкваше! Много съм щастлива. Днес пак Party

Друго ново няма при нас Laughing .

Илка, честито ви постижение! Голям мераклия е Йоси Grinning

# 724
  • София
Наде, притеснява ме по-скоро пр.мляко. Аз яйце съм давала и друг път. Не съм много редовна, но ако имам сварено и се сетя му слагам в зеленчуците малко жълтък. Също често рпавим у дома авокадо със сварени белтъци, много е вкусно, и го черпим и малкия звяр.
Но той не пожела дори да близне палачинакта  Crazy
Иначе не знам за палачинки без яйца, без мляко - ок, но без яйца  Thinking

# 725
Добро утро и честити месечинки днес! Hug  bouquet

Моят също като види кабели - е няма такава любов просто, почва да пърха чак, да пищи, голяма забава. Crazy

Аз давам парче кроасан от тукашните, те са без пълнеж и т.н., чисто тесто, но 100% имат яйца и прясно мляко най-вероятно. А вече му давах крем супа от нашите - в тях слагаме малко прясно мляко, и аз съобразих де и не добавих много прясно мляко, а наблегнах на гудата. И така, давам, но по много малко. Дано да не му докарам алергия Thinking

Болничните да оздравяват! Praynig

# 726
Три повода имаме днес, а аз така нехайно да не ви почерпя.

Хейл, добави още един чаршаф към мойта бройка.  Hug

1. Годишнина от сватбата (празненството, не подписа.  Laughing). 6 години женени.
2. Радо стана на 10 м.
3. Симона 2 дни без нощен памперс.

Палачинки и аз давам на Радо. Между другото има рецепта за палачинки без яйца, но аз си мисля, че може и само с жълтъците. Жълтък нали даваме? Аз лично давам белтък ако е направен на нещо, примерно палачинки, не съм давала само директно белтък. Той ще е след годинката.

# 727
  • Сливен
цоп и аз по никое време  Crazy
мишанке снощи като изкъпах дени и съм заспала с него (по някаква случайност  newsm78) и се събудих в 4 готова наспала се  Crazy,луда работа.а каква е надомната работа  newsm78
палачинки и аз съм давала със сирене,и с кашкавал
оле честита ви годишнина,много години да се обичате,уважавате и цените

# 728
Беболе, честити ти поводи за почерпка!  bouquet Hug

Относно памперса - ние махнахме нощният на 3 години и 2 месеца, защото имахме много редки инциденти, но не съм искала да сменям чаршафи и т.н. по нощите, от чист мой мързел го държах. Но не е пишкала от миналата есен, т.е. 2 годинки и 4-5 месечна. Peace

Момичета , които пишете и по други отчетни, какво става с тях? Sad Нашата априлска отчетна никаква я няма, някоя мама ако има второ бебенце и се разписват отново хората и това е.... Много искам тази да си остане такава каквато е сега... Praynig Sad Praynig

# 729
  • Stavanger,Norway/ Varna
Наде, кога успяхте да изкарате всички кътници  Shocked

Относно млякото, аз от поне два месеца давам храни с прясно мляко- биквити, правя й за нея кекс не със захар, а с малцов сироп, палачинки и тн. Никакъв проблем няма. Единствено се въздържам от даването на мляко в чистия му вид, поне до годинка и половина, няма да я огрее  Crazy

Лурдес, в нашата отчетна от август 2007-ма, също останахме няколко мами, но пък редовно се разписваме и е все така  топло и уютно в темичката. Явно зависи от компанията  Rolling Eyes

# 730
  • София
Оле, честито за поводите!

Лурдес, и нашата ноемврийска 2008 отчетна позамря. Остнаахме сигурно не повече от 20тина майки, които да пишем и като някоя има повод се раздвижват нещата. Много приятелска атмосфера. Но сега заради ваканцията ли, заради възрастта на децата ли, рядко се разписваме. За това и станах по-редовна тук, че иначе ми е скучно  Crazy

А пр.мляко аз дадох на Ида сигурно над 2г. А и рядко готвя с мляко. Хич не го долюбвам. Както и маслото. И двете не присъстват често в менюто ни, а след 1г. смятам, че е нормално децата да са си напълно на обща храна.

# 731
  • София
Палачинки е яла и Мая, не се притеснявам вече нито от яйцата, нито от млякото. Иначе в гладните ни студентски години правехме палачинки с брашно и лимонада - само това се забърква  Laughing

# 732
Пфууу, не е кътник, просто аз съм изкукала - резец, горен ляв е.

Честито на всички, с повод за празнуване  Hug

# 733
Мацки моята Преси е с растройство близо 1 седмица, може и повече да е. Опитвах с всякакви запичащи храни - не се повлиява. Чета тук, че доста от вас са ползвали Ентерол. Чудя се дали да и дам? Става ли за бебета? Звънях на педито ама не ми вдига( нали е в отпуска, сакън човек да не я притесни).

# 734
  • София
briksi - става да дадеш Ентерол. Дано има ефект при вас. Другото за разстройство е Смекта.
НА Гого Ентерола му дразнеше стомахчето и повръщаше на фонтан от него. Изкарваше всичко, докато не останеше само стомашен сок да повръща.

Общи условия

Активация на акаунт