True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 102
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
Аз би ти препоръчала поздравителната, ама то щото отвътре съм си калпазанка.  Mr. Green

Брутру.

# 151
Сашко колко щастлив изглежда без Парцала,направо ми пълни душата Grinning

Реших да гледам The Romantics / Романтиката с нашата прекрасна Снуки  Rolling Eyes успях да изтрая само 15 мин и останалата част я превъртях да видя поне кво ще стане накрая.
Голяма скука  ooooh!

Верно ли бе,Роси? Аз възлагах големи надежди на него. Може и аз да пробвам да го изгледам... Crazy

П.С Много елегантно показване на среден пръст. hahaha

# 152
Дискретен е човекът, не кат Пръчката.  Mr. Green

# 153
  • Срещу планината:)
Танчик,пробвай,но си е загуба на време Rolling Eyes

Сашко цъфти в последно време newsm53

# 154
Ми как няма да е щастлив ... не му се налага да се разхожда вече с индивид в подобен ансамбъл  Laughing

# 155
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аууу, какъв готин панталон Heart Eyes. Ама краищата на косата и сини ли са или ми се привижда newsm78?

# 156
Сини са от някаква фотосесия. Панталонът бива, ама на нея й стои като на заем. Ризката обаче кърти, ако и да е Мисони  Laughing

# 157
Не знам какво и стана на тази мацка, докато беше с Орландо, се обличаше добре и изглеждаше добре. Сега носи някакви дрехи, които пооотделно са супер, но зедно са като екипировка на клошар, и постоянно навява усещане за мърлявщина и нечистоплътност.

# 158
Да, и аз смятам, че преди беше много по-свежа. И сега има разни попадения, както казваш поотделно нещата са наистина хубави, но в ежедневието понякога се носи мега неугледно, особено косата. Не казвам, че трябва да се натока като фолк-гърла, но един гребен да удари.

# 159
Европейките много обичат да са чорлави и чумави, артистични сиреч hahaha. Тя е англичанка, нали така?

# 160
Мне, натурална американка си е  Laughing

# 161
Пфу, значи няма извинение hahaha

# 162
К'во става бе?Що загрозихте хубавата тема? Whistling То това не си заслужава да се обсъжда. Rolling Eyes Веднага да се поправите! Mr. Green

# 163
Абе, не бил толкова дискретен като го гледам, а ние го похвалихме  Mr. Green

# 164
Абе той в момента посяга към очилата,ама сниката не може да улови движението Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт