True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 042
  • 719
  •   1
Отговори
# 210
Според Дю и фейса, съм са объркала и съм ви подвела и вас, щот утре било. Ма Зиса рече пундрелник, тъй че тя си е виновна!  Mr. Green

Хора... лош епизод, много лош.  Confused

ПП Да изпреваря Граучи, която сигурно пак ще критикува Бил - какво, аджеба, друго можеше да направи в тая ситуация?  Twisted Evil

# 211
Фиона се представи много добре.

Алсид е много дървен лИбовник  . Mr. Green

Анка много ми хареса в тея бели одежди. А Ерик какъв романтик се извъди, ще кажеш, че Неруда е чел, с тези слова, които редеше за сърцетоLaughing

# 212
Според Дю и фейса, съм са объркала и съм ви подвела и вас, щот утре било. Ма Зиса рече пундрелник, тъй че тя си е виновна!  Mr. Green

Ма молА ти се, три дни яли и пили - нали Дъ Куини този месец е родена  Blush

Алсид е много дървен лИбовник  . Mr. Green

Стига, мър. Тъй съм го научила, че да не ми кърти сърцето  Wink

# 213
Хора... лош епизод, много лош.  Confused
ПП Да изпреваря Граучи, която сигурно пак ще критикува Бил - какво, аджеба, друго можеше да направи в тая ситуация?  Twisted Evil

Ко станало Thinking Брях, ще има да мисля сега...

Алсидко това??? Не мога да повярвам!!!  И не искам да вярвам, пък.Crossing Arms

# 214
Анка и Ерик ми бяха направо излишни в тоя епизод.

Фи, бе, имаше си причина човекот, ндей тъй ся.  Mr. Green

# 215
  • Ænima/Albuquerque
Аууу, това с Пам беше мегагнусно, честно!  Sick

# 216

hahaha Трай, бабо, за хубост, ко да са праи. Ма верно не беше твърде приятна гледка.

# 217
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Спойлирайте ме, моля, до довечера ще се изям от любопитство Blush.

# 218

Фи, бе, имаше си причина човекот, ндей тъй ся.  Mr. Green

Мне, чисто физическото изпълнение коментирам  ... все едно оре и ръмжи  Laughing  Но пък за първи път беше, другия път може и по-добре да е.

Аз имам подозрение с оглед спойлерите за еп.12, че другия сезон може временно да я сгаджосат Сука с Алсид, за да може всичките да ги мине  Mr. Green

В бяло: като си говореха Бил и Джес, оковани, се замислих, че не изглеждат никак зле заедно, лека химия ми се прокрадна   Twisted Evil

# 219
Уф, че си и ти! Тва беше бащинско-дъщерна страст, мръстница такваз!  hahaha Ся пак се натъжих.  Cry

Аре ся, орял бил, ми мъчеше се да свърши нещо човека, па не стана, много ми е неудобно от такива куци сцени по филмите, честно, чак се изчервявам понякога от съчувствие.  Blush

# 220
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, разкажете, изяждам се така Embarassed

# 221
Аз се натъжих в сцената, в която я оковаваше - и двамата как страдаха, а тя беше толкова красива  Cry

Джой, кое по-напред да ти разкажем, кажи  Laughing

Абе, Сашко тея дънки цяла седмица не ги свали ... не, че нещо, ама няма ли кой да го опере това момче  Laughing

# 222

Ко, бе, ко, бе? Я кажете си всичко в бяло  Whistling
Мне, чисто физическото изпълнение коментирам  ... все едно оре и ръмжи  Laughing 

Мчи не му е кеф на човека, бре  Whistling Ама той кого оправя  Shocked Деби ли?

# 223

Абе, Сашко тея дънки цяла седмица не ги свали ... не, че нещо, ама няма ли кой да го опере това момче  Laughing

Той има няколко чифта от точно този модел.  Laughing Лично се грижа за тях... wash hang 1ironing

# 224
Като, Деби, мчи, Сука беше заета с друг.  hahaha

Фи, и на мен тая сцена ми беше покъртителна...

Обаче ковчегът на Пам трепе риба и молюски!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт