True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 25 920
  • 719
  •   1
Отговори
# 60
Не мога да разбера как може цял ден никой освен Катето да не ме пожелае Crossing Arms. Пускам се портретирана, белкем си разберете пропуска Crazy

hahaha hahaha hahaha

Ти ко се предлагаш сега  Shocked И да си скриваш портрета, че на бой скачам за теб, пък всичка са дружки, разбираш ли  Rolling Eyes
Гледам, Златето се бори за тебе и тук се намесвам и аз

Фиона  Иванова hahaha hahaha hahaha Умрях!  hahaha

# 61
Е, кво да му припадам на лъсналото челце...  и зачервения нос!  hahaha аз по брадичката отгоре щях  Laughing

Отгоре неможе Naughty

Ей,че и претенции има.Айде аз ще припадна ъгейн  вместо теб... smile3544

# 62
Е, кво да му припадам на лъсналото челце...  и зачервения носhahaha аз по брадичката отгоре щях  Laughing

Ама, мноу си претенциозна. Сега като го каза това, обаче, и аз с други очи го погледнах на тази снимка  Laughing

# 63
Фиона Елизабет Глинис-Иванова  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Гледам, Златето се бори за тебе и тук се намесвам и аз

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ей ся шъ омезгам една консерва спанак и швидиш ти!

# 64
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Kате, 'бичам та безкрайно, ама искам и аз да съм законна половинка на някой, омръзна ми все либовница да го играя Crazy. А в твоя замък ще влизам през прозореца всеки път, щом Пуцито заспи kiss

# 65
  • София
Kате, 'бичам та безкрайно, ама искам и аз да съм законна половинка на някой, омръзна ми все либовница да го играя Crazy. А в твоя замък ще влизам през прозореца всеки път, щом Пуцито заспи kiss

много си подмолна...

# 66
  • Ænima/Albuquerque
Понеже оня ден не гледах новата серия, а само превъртях, че да видя дългочакваното сексене, дет' не се оказа впечатляващо, та сега да се изкажа.  hahaha

Зисо, обичам те до безсилие, ама Комптъновия, освен да лафи в скайп и да гледа лошо, друго не го видех да прави от началото на сезона.

Тая работа с Томи хич не ми харесва, да ви кажа...  Tired

Чудя се, дали ще си видя Рене отново?  Sad

Продължавам да гледам.

# 67
Пуци НЕ спи! Повтарям: НЕ спи. И на прозорците съм сложила решетка с бодлички.  Twisted Evil

Зисо, обичам те до безсилие, ама Комптъновия, освен да лафи в скайп и да гледа лошо, друго не го видех да прави от началото на сезона.

И секс попраи, за разлика от някои други.  hahaha

# 68
  • вятър в маслините, вятър над хребета

много си подмолна...
bowuu bowuu bowuu

# 69
  • Ænima/Albuquerque
И секс попраи, за разлика от някои други.  hahaha

А, да, верно.  hahaha

# 70
Джой, понеже имам стрес от спанака и то погълнат от Златето, давам ти благословия да встъпиш в свещен съюз, но при условие, че от време на дреме ме даряваш с някой стих  Wink А и мойто Пуци показва завидни собственически чувства, по-силно и от тези към Едьо, което ме прави безкрайно щастлива и обвързана  Mr. Green

Чудя се, дали ще си видя Рене отново?  Sad
Продължавам да гледам.

Гледай, гледай  hahaha

# 71
Мчи ти съмняваш ли се?  newsm53

# 72
  • Ænima/Albuquerque

Въй, въй!  Heart Eyes

# 73
Откровено казано, първата сцена на Е&С имаше някакъв потенциал, ако Бил не ги беше сецнал, но пък така добре му се получи полетът в камината  Laughing

# 74
  • Ænima/Albuquerque
Откровено казано, първата сцена на Е&С имаше някакъв потенциал, ако Бил не ги беше сецнал, но пък така добре му се получи полетът в камината  Laughing

Имаше мат'рял там, да.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт