True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 098
  • 719
  •   1
Отговори
# 165
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хахха, Фиама, прибарала си снимките на Перез Хилтън Joy

# 166
Хахха, Фиама, прибарала си снимките на Перез Хилтън Joy

В някакъв блог попаднах на тях, но по принцип коментарите му цепят мрака  Laughing  Особено  като излизаха с Кейт - ту я изкарваше вещица, ту най-сладката двойка  Joy

Пам в пълна бойна готовност за разритване на вещерски задници

Симпатично интервю на Ана и Стивън

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 13:07 от Fiama

# 167
Много готино интервю, обичам ги тия хора!

# 168
Ама Пам поправена?? Оф извинете ме, ама се опитвам да се държа настрана от спойлери за тоя сериал поне, и затова питам като първокласник..

# 169
  • София
Реших да гледам The Romantics / Романтиката с нашата прекрасна Снуки  Rolling Eyes успях да изтрая само 15 мин и останалата част я превъртях да видя поне кво ще стане накрая.
Голяма скука  ooooh!

Божкейййй! това е един от най - тъпите филми, които съм гледала  ooooh! И в края нищо не става!!!

Тъй де! Здравейте!!!!!!!

# 170
Трайки, получи се пратка от Икеа за теб. Шъ бъдеш ли така добра да си я приемеш?  Mr. Green

# 171
Трайки, получи се пратка от Икеа за теб. Шъ бъдеш ли така добра да си я приемеш?  Mr. Green

АААААААА  smile3511 smile3514 smile3515 newsm61 smile3512

Мразя тази снимка........МРА-ЗЯ Я!!! Като я видя и ме избива на агресия! #2gunfire

Подаръка ще го приема,само ако го преопаковат! smile3516

# 172
Ахаха, защото е фалшива ли или друго? Ами да го взема аз вместо теб, да не си образуваш негативни емоции  Laughing

# 173
  • гр.София-Красна поляна
Трайки, получи се пратка от Икеа за теб. Шъ бъдеш ли така добра да си я приемеш?  Mr. Green

АААААААА  smile3511 smile3514 smile3515 newsm61 smile3512

Мразя тази снимка........МРА-ЗЯ Я!!! Като я видя и ме избива на агресия! #2gunfire

Подаръка ще го приема,само ако го преопаковат! smile3516
hahaha hahaha hahaha Стига ма,Трайкиньо,вземай го докато друг не го е гепсал,ма! hahaha

# 174
Как е морето, Зис Crazy?

# 175
  • гр.София-Красна поляна
До колене... Mr. Green
Ма,аз в понеделник отивам бе. hahaha

# 176
Ааа, аз мислех, че сте надули клаксона вече по прекрасните ни новички магистрали Laughing. Нищо, тогава от понеделник ще ни докладваш как върви строителството Hug

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 23:40 от joy_r

# 177
Ахаха, защото е фалшива ли или друго? Ами да го взема аз вместо теб, да не си образуваш негативни емоции  Laughing

Кое? Тази тъпа,гнусна и противна снимка може и за фототапет да си я сложиш.Само не ми я навирай тука... Sick

А за неГО шанса ти клони към...... минус безкрайност  Mr. Green

# 178
Аууу, Фи, ква си хубавица!  Mr. Green

Танчик, стига бе, късай опаковката, съдържанието е важно.  Mr. Green Като я скъсаш, можеш да я стъпчеш демонстративно и да я запалиш.  hahaha

# 179
Ай, добър ви ден  Hug

Тв журналист:

Не помня пускано ли е, че аз не ги чета  Crazy Spoilers for Episodes 7 & 8 Revealed

Общи условия

Активация на акаунт