True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 25 983
  • 719
  •   1
Отговори
# 480
Тези двамата са много смешни с ревютата си на епизодите  Joy

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8nk35PxP2KY

# 481
Я да видим какво става тука. За начало искам да ви уведомя, че след парада на уродите вчера, снощи се возих на трамвай 4 (има ли такъв изобщо?) с ватман Кирил Маричков. Вие сте виновни, като настъпи момента, очаквам да ме заведете където трябва.  Crossing Arms

За тези от вас, които си нямат плювки - отдават братчедите Белфльор под наем, ако желаете.  Mr. Green

Да поясня - може да ме няма телом вечер, но духом съм тук и надзиравам, надзиравам.  Sunglasses

Касита, докъде стигна с гледането? newsm53

# 482
Добро утро. Снощи гледах серията по Фокса. Беше ми за втори път. Днес ще продължа от средата на първи сезон натам. Мис Стакхаус макар и главна геройня ме дразни в невиждани размери, Тара– тоже. Но аз по принцип не симпатизирам никога на женски персонажи, не знам защо.

# 483
Ох,милата тя,колко много имаш да наваксваш. Heart Eyes А за Суки,споко ще й свикнеш.И нас ни дразнеше в началото,но сега всички сме й фенки. Mr. Green

# 484
О, ама тя е ми е като най–добрата приятелка– ужасно ме дразни, но не мога без нея. Simple Smile

# 485
 hahaha А Тара тепърва ще има да те дразни, подозирам.  Confused

# 486
  • срещу двата комина :)))
хелоу  Hug
алоууу, новите , аз от 100 години съм тука и никаква собственост нямам  Crossing Arms да взема да се позамисля да приютя някой, ама кой ли  Joy
иначе много страдам, че до нас няма шипинг от сайта на НВО, такива чуднички неща има  Tired

# 487
  • София
Пуци  hahaha hahaha hahaha
Аз също сънувах... първо, че с моя сме още гаджета, живеем в старата къща заедно с цялата рода от страна на баща ми. По едно време с моя трябваше на разходка да ходим облякох се супер шантаво (за моя начин на обличане) - черна дамска кожена чанта (фирмена някаква), бели маратонки, червен топ и черен анцуг до под коляното с шарка - много е важно щото се мернах пред огледалото и супер много се зачудих за избора!  #Crazy Майка ми ми нареди да купя гъби, обаче реших да отида до тоалетната преди това. smile3550 И кво мислите като приключих се оказа, че няма тоалетна хартия и не мога да се избърша...  Embarassed от там нататък едни мъки, едно чудо докато се оправя. и сънят ми завърши как с моя излизаме, а на вратата чичо ми носи диня и супер много се зарадвах.  Laughing А, май и баба ми се мерна в съня ми, която отдавна не е между живите. А и се случиха още мнооооого неща, около всичко това... скоро такъв детайлен сън не съм сънувала...

Касита, завид, завид за гледането на всичко от начало!

# 488
Ваня приби със сън  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ирко, явно Кирил Маричков се движи Бъкстон - Централна гара, ще се оглеждам да го засеча  hahaha

# 489
Йо, баш от Централна гара се качих! Егати, аз съм ясновидка!  Joy

Ване, къртиш - анцуНг с шарка и черна чанта. А чаната лачена ли беше, тва е много съществен детайл!  hahaha

Тези двамата са много смешни с ревютата си на епизодите  Joy

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8nk35PxP2KY

Егати идиотите!  hahaha

# 490
  • София
Да ви кажа имаше някаква лачена част... беше квадратна чанта с красотички и къси дръжки!

# 491
Да ви кажа имаше някаква лачена част... беше квадратна чанта с красотички и къси дръжки!

Joy Joy Joy

# 492
Сън ли бе да го опишеш Joy

# 493
 hahaha Идеално за анцуга.

# 494
Ох, не мога да спра да се хиля с ваш'те сънища  Joy

Ванче, много фешън си била  hahaha

Пуци, резервирай ми една седмица с брат'чеда Тери за бъдещо ползване като ми стане самотно. Ще има да си гушкаме броненосци с него ... и аз имам опит с тях  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт