True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 25 933
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
То не е само въпроса да е в час, а да поеме цялото удоволствие от борбата с демони!

Да, ама не всички се зарибяват чааак толкова, аз примерно моите демони си ги поех преди векове с Бъфи и компания, затова братята така и не ме грабнаха надлИбоко.
В по-голяма или по-малка степен са ми като дежа вю по темата...

# 586
Спамъркииии  Mr. Green

Ама, те отгоре на всичко били и по 20 и кусур серии тези братя, трудно е да не се поразбозави.

Какво се е случвало между 7 и 25 тема, фондовите борси ли сте обсъждали?  Laughing

# 587
Здравейте!

Я колко много нов народ се е появил в темата докато аз топя морно тяло по басейните. Добре дошли на всички!  Hug

Аз понеже също съм нова-новеничка в темата и изгледах ударно наведнъж три сезона и половина да си кажа, че първите наистина бяха много по-силни, добре че е Джейсън та да има някакъв екшън и в последните епизоди. Ерик и пълна скръб откакто е добричък.

И понеже споменахте Бъфи, то и там Спайк стана добричък, но такава лигня не е бил. Класиката си е класика.

# 588
  • Сливен
Сега подмазване на Янчето Grinning

Като се замисля, съгласна съм и само за разхождането, ако съм единствената привилегирована разхождачка Flutter

Хих!  Sunglasses Добро начало.
Ако продължиш в същия дух ще се договорим  Wink
Само дето предпочитам квадратните шишета с Джим и Джак  Mr. Green

# 589
То не е само въпроса да е в час, а да поеме цялото удоволствие от борбата с демони!

Да, ама не всички се зарибяват чааак толкова, аз примерно моите демони си ги поех преди векове с Бъфи и компания, затова братята така и не ме грабнаха надлИбоко.
В по-голяма или по-малка степен са ми като дежа вю по темата...

С тази разлика, че братята не са били замисляни за пуберски сериал, за разлика от Бъфи. И аз съм фен, но разлика има осезателна, първите сезони на Бъфи са доста смешни. После станаха страшни и накрая ревах, не крия.

Какво се е случвало между 7 и 25 тема, фондовите борси ли сте обсъждали?  Laughing

Аха, то не бяха капиталови пазари, то не бяха трендовете във фючърсната търговия, остаи са.  hahaha В този период се появиха комиксите на Ката, клубЪ, моите бюлетини... Ех, младост.  Mr. Green

# 590

Да, ама не всички се зарибяват чааак толкова........

Някои хич даже,направо се чудя на прехласване Thinking

Аха, то не бяха капиталови пазари, то не бяха трендовете във фючърсната търговия, остаи са.  hahaha В този период се появиха комиксите на Ката, клубЪ, моите бюлетини... Ех, младост.  Mr. Green

Чудни времена бяха,чудни.Една темя я изписвахме за 4-5 дни... Mr. Green

# 591
Вярно, догонвахме изаурите със страшна сила.  hahaha

# 592
Заинтригувана, току що отворих 7-тема, при което попадам на цитат на Съни от 3-та книга:

Ерик към Суки
- Иди си вземи душ.
- Защо?
- Косата ти е мазна, а дъха ти може да убие кон.

Ужас  Shocked  Явно модерните авторки на вампирски книги си падат по натурализма, при Ан Райс такива работи не си спомням.

# 593
Не, не, това е от фен-фик, бе. Джес писа фик, това е оттам. Няма такова нещо в трета книга по мои спомени. hahaha

# 594
Боже, докато смогна да ви изчета и то стана масов бой с цел загуба на памет  Joy Някой ако иска и мен да фрасне, нямам против да гледам браточки наново  Mr. Green

# 595
Не, не, това е от фен-фик, бе. Джес писа фик, това е оттам. Няма такова нещо в трета книга по мои спомени. hahaha

Въх, изказах се неподготвена   Embarassed  Дайте на Катето творенията, не мога да се ровя в теми по 50 стр.  Crazy
Попаднах произволно на някаква снимка на Ерик в розово трико  Joy

# 596
И к'во, ще се бастисвате взаимно, а  Joy

Фи, на Катето творенията са на 1ва страница - Комиксите на mamakaty  Simple Smile

Кате, либим те  Hug Гле'й само ТУК Crazy  Днес не съм припадала smile3544

# 597
Иии, ма как му тича розовко на това тъмно момче  Heart Eyes

Същински осъдени души  Joy

Ай, Катерино, пИши пак!

Майкоу  smile3544

С девойка
пак  на сета  отново  още последна

и един лош Чарли за разкош

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 21:01 от Fiama

# 598
Цец, и аз тЪ либим и то в ранна вечер да се настроя за розАФко  Blush
Ир вкарва оферти с масов побой, ама при първата амнезирана ще забравиш да фраснеш Сончето

Фи, останахме си само с трейлъра  hahaha Сагата остана с отворен край. Па ти не сЪ прай, ами давай новите серии   Mr. Green
Представям си един четвъртъчен бюлетин на Командира с толкоз гугутки на клона... отдавна не сме купонясвали у съвместното ни със Зиса заведение  Wink

# 599
Ех, това момиченце като порасне и се усети кой е тоя здрав забавен батко...  hahaha

Интервю с Джо  Hug  'Superman' loss left me depressed, says Joe Manganiello "And so that involved settling of shooting schedule and the dates for shooting Superman would have conflicted with 11 weeks of season five [of True Blood]. And as it turns out they had big plans for my character in season five and they were not willing to share me with Superman." 
Оха, големи планове за Алсид в 5ти сезон  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт