True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 25 869
  • 719
  •   1
Отговори
# 660
Кой ще опаковаш,Фи? Mr. Green

# 661
Ахаха, Swisi  Joy

Абе, във Флорида уж алигатори трябвало да има ... викам, ако срещна някой на улицата, да го умилостивя с маршмелоус  Laughing

# 662
Не знам, не знам, няма ли да вземе да погрознее тоя Александър, да спра да го мисля  Laughing

Просто се съсредоточи върху двата чифта дънки,белким мирясаш вече... Mr. Green

# 663
Опитах, не ми се получава - виж, че давам всичко от себе си в намирането на кусури  Mr. Green  Лесно ти е на тебе ...

# 664
Ахаха, Swisi  Joy

Абе, във Флорида уж алигатори трябвало да има ... викам, ако срещна някой на улицата, да го умилостивя с маршмелоус  Laughing
Че у Флорида не ръсите ли пясък по улиците Mr. Green
Знаеш ли вица за лудия с пясъка?
Върви си един по улицата и ръси пясък.Вижда го един полицай и го пита защо ръси с пясък
-Против крокодили
-Е как против крокодили тука няма крокодили
-Ми аз защо ръся пясък?!

# 665
Върви си един по улицата и ръси пясък.Вижда го един полицай и го пита защо ръси с пясък
-Против крокодили
-Е как против крокодили тука няма крокодили
-Ми аз защо ръся пясък?![/size]

Joy

Не знам, ама маршмелоусите ми звучат някак по-надеждни  Laughing

# 666
Поне са по-лесни за разнасяне.Стига да вършат работа Joy
То значи аз от вкъщи без бонбони не трябва да излизам-толкова много крокита срещам Mr. Green

# 667
Ама, много ми е интересно дали алигаторите наистина обичат маршмелоус?!  Mr. Green
Ако някой има инфо по този въпрос, да ме светне, че ми е важно.

Е! Ти си най-подходяща да кажеш, засрами се! Отивай да купиш маршмелоус и марш към най-близкото блато да изпробваш!  hahaha

Бурка!  Joy Joy Joy

# 668
  • София
Може вместо бурха Мокка да му услужи с одеалото  hahaha hahaha hahaha Е, малко ще е търд хенд, щото куче и Пам го ползваха, ама може да свърши работа!

А, Добро ви утро!

# 669
Може вместо бурха Мокка да му услужи с одеалото  hahaha hahaha hahaha Е, малко ще е търд хенд, щото куче и Пам го ползваха, ама може да свърши работа!

А, Добро ви утро!

За него ще намерим новичко  hahaha

# 670
Дубрутуру  kaffeetrmker_2

А, може и Ваня да ни изчепка малко вълна от Глинис, и да му изплетем ямурлук  Mr. Green

# 671
  • София
Да-вам! Тамън ще му е ямурлука - нали е вампир...  Joy

# 672
Те така!  hahaha

# 673
 hahaha

Ямурлук? Значи само цървулите ще му липсват... Mr. Green

# 674
  • София
Кой номер носи? Може някой викингски пътък да му турим! Да си има нещо национално горкия...

Ама става много интересно български ямурлук, изпреден от вълната на британска овца върху викинг, снимащ филми в Луизиана, търсещ крокодилери...

Общи условия

Активация на акаунт