Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 45

• 33 560
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

Нали вече се въртял по канал Д. Ще го видим скоро - по памет, в началото на септември миналата. Но сега като, че ли всичко е по-рано.

# 556
  • Пловдив

Повдигам.....

# 557
  • Пловдив

Ееее, ама хубаво...

# 558
  • Пловдив
  Да и разгледаме роклята....

# 559

как беше,Герчо,пинчер-нинджа ли беше newsm78
Пинчер-нинджа, Маци, пинчер-нинджа!
Как му се хвърли само на врата за да спаси "любимия" /въпреки че не го осъзнава/, Уникална!  Grinning

# 560
  • Пловдив

Кликни върху надписа...

# 561
Ох, милите - танцуват...
Развълнувах се вече Яката!  Party Party Party Отивам да потскачам от вълнение!  Party Party Party Party Party

# 562
Ох, милите - танцуват...
Развълнувах се вече Яката!  Party Party Party Отивам да потскачам от вълнение!  Party Party Party Party Party

Joy Joy JoyВълнението май всички ни разлюля-само дето го няма Енгин да потанцува и с нас Heart Eyes

# 563
Керим, хич да не ми идва сега, а да ходи да излиза от затвора, че вече нямам търпение да почне сериалчето.  Crazy Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Ние после ще го захапем от някой храст! Такъв танц ще му извъртим, че ще се чуди откъде му е дошло.! Twisted Evil Twisted Evil Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

# 564
  • Пазарджик
Керим, хич да не ми идва сега, а да ходи да излиза от затвора, че вече нямам търпение да почне сериалчето.  Crazy Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Ние после ще го захапем от някой храст! Такъв танц ще му извъртим, че ще се чуди откъде му е дошло.! Twisted Evil Twisted Evil Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

hahaha Joy Joy hahaha Joy

Много ме разсмя  hahaha

# 565
Момичета, благодаря за снимките  lovekiss Започна се с новините - още малко остана Party

Поразрових се за инфо за Илдър - почти нищо няма за това селце, но споделям с вас и малкото, което намерих. Ако ви е нитересно, ето... Това е археологическо селище в района на Измир. Датира от 13 век - има вятърни мелници, античен театър, кула и много колони с исторически надписи. В един форум турист, посетил селцето споделя, че не се поддъдржало, било запустяло, а камъните (колоните), които са безценно историческо богатство били разхвърляни и не се опазвали, всичко е оставено просто така, вместо да се реставрира и подреди. Риболовът е основно препитание. Отглеждат се овце. Къщите са предимно каменни. Т.к. земите са с голяма археологическа стойност - не се позволява застрояване. Макар и кратко - дано ви е било интересно Hug

Подбрах и няколко снимки, които напомнят за нашия филм:

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 23:27 от vesela :)

# 566

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 567
  • Пловдив
vesela Simple Smile, Вече има и там промени...Заради сериала и пансиона където спаха - по фейсовете имаше снимки. Туристически нападения. Ами свалям им шапка на комшиите за рекламите които правят чрез сериалите си. Благодаря за снимкиге....риба и овце - ами точно по нашия сценарий.

# 568
Берен

Mоже ли превод ?

http://www.beyazgazete.com/video/2011/08/01/ofkeli-beren.html  

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 16:21 от missoni

# 569
  • Пловдив
Тук пак си мие ръцете с гюл водата....Чак ми замириса....представям си, че е розова вода...

Общи условия

Активация на акаунт