Голямата тема за малките масла 3

• 110 331
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
И аз се записвам в темата. Simple Smile От 1-2 години ползвам масло от шеа за лице вместо крем и съм много доволна! Бадемово олио имам за тяло, което основно мажа на децата, и аз от време на време също се мажа с него.

# 16
Използвам изцяло и само натурална козметика, от месец ползвам крем за лице Нахкерцен, който се  базира на масло от вечерна роза.Принципно крема е лечебен за много суха кожа, каквато имам аз, ако и други мами са с подобен проблем го препоръчвам.

# 17
Използвам изцяло и само натурална козметика, от месец ползвам крем за лице Нахкерцен, който се  базира на масло от вечерна роза.Принципно крема е лечебен за много суха кожа, каквато имам аз, ако и други мами са с подобен проблем го препоръчвам.

може ли снимка на този крем?Благодаря!  bouquet

# 18

може ли снимка на този крем?Благодаря!  bouquet

Лурдес това е кремчето, аз ползвам и душ олио от същата серия за суха кожа, ако те интересува ще ти пусна линк откъде ги копувам Simple Smile

# 19
  • Sofia
От скоро ползвам кокосово масло и съм много доволна. Правя си маски на косата, смесвам го с масло от ший и жожоба и си мажа тялото след баня. Освен, че мирише страхотно подхранва много хубаво. Тъй като е чисто масло понякога ги хапвам по мъничко също. Много е вкусно eat

# 20
Хубава марка, сигурно предложението си струва; аз съм ползвала само бебешките продукти и са отлични; за себе си  Rolling Eyes Мислех да наблегна на маслата

# 21
Искам да си купя качествено арганово масло, но се обърках от толкова оферти в нета  Wink
Ще се радвам, ако някой сподели за изпитан български сайт  bouquet

# 22
Аз съм доволна от zoya.bg. Не съм поръчвала точно арганово, но мисля че няма значение, коректни са.

# 23
Аз съм доволна от zoya.bg. Не съм поръчвала точно арганово, но мисля че няма значение, коректни са.
Благодаря за отговора  bouquet
Сайтът беше един от първите, които прегледах, но и там са два вида арганово масло...и пада едно чудене, в смисъл, че нямам достатъчно време да изчета всичко за този продукт, за да съм наясно по какъв критерии да търся Wink Затова исках малко инфо от ползвали, поръчвали и т.н.
Искам чист продукт, без примеси, но цените и видовете марки, на които попаднах варират в твърде широки граници, т.е.  объркването стана тотално Laughing

# 24
За арганово нямам впечатления, въпреки че ми се иска да си купя, но е доста скъпичко за съжаление. Мога да дам само мнение за масло от карите - купих си на Cattier преди месеци и определено е по-хубаво от българското. Предполагам това важи и за останалите им масла, но не мога да го твърдя без да съм пробвала Simple Smile.

# 25
  • в 1001-та нощ
в повечето случаи има значение как е извлечено - дали студено пресовано или с химикали, дали е рафинирано и т.н.

точно аргановото - не знам има ли характерни особености и как се извлича, но може да вникнеш в тези детайли  Hug  bouquet

# 26
искам да ви питам някои от вас ползвали ли са шипково масло.вчера попаднах на статия за него и много се запалих,но не знам къде продават качествено.погледнах в няколко сайта но много скъпо го продават.

# 27
  • Varna, Bulgaria
Ползвах шипково масло на ALTEYA Organics за около месец.Хареса ми, наистина хидратира добре кожата на лицето, но на мен ми идваше малко тежко.Ползвах го вечер, вместо нощен крем. Също има и леко специфичен мирис, но това е съвсем нормално за натуралните масла. 

# 28
  • Пловдив
Някой да знае от къде в София мога да намеря масла на Етерика Confused Имат дооста голямо разнообразие, пък напоследък се зарибих.. главно за сухата ми косичка Grinning

# 29
Някой да знае от къде в София мога да намеря масла на Етерика Confused Имат дооста голямо разнообразие, пък напоследък се зарибих.. главно за сухата ми косичка Grinning
Продават ги в аптеките, там ги търси.Обикновено са изложени заедно с маслата на Икаров.

Общи условия

Активация на акаунт