Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София; Дружбето
Уф, Клемс, много гадно. Нямам думи Hug Дано поне ги хванат

# 256
  • София
И пак без кола...а от 15-ти септември ни е крайно нужна, предвид, че сме записали Никол в далчено училище.  Cry Cry Cry Като правя бегла сметка на щетите до тук, струва колкото една нова кола. Няма начин да я оправим.
Равносметка - две счупени странични стъкла, акомулатор, тонколонки и стереото - изтърбущени не знам как, понеже бяха фабрични. Тас-овете - пластасови, за какъв дявол са им???
10 стотинки от жабката, на две по 5.
P.P. Забравих - и латекс, предназначен за освежаващ ремонт вкъщи...
Изкривено тук-там, уплътнения.
Може би малко на 1000лв ще излезе.
Полицията казала да не се надяваме на нищо. Комшиите казали, че в 3 часа и стрелба е имало, ама никой не е звъннал да съобщи в полицията за това, камо ли за трошене на стъкла.
Преживява се, още повече че минах покрай комшиите на първия етаж - преди няколко дни един приятел на Християн, на 37 години се уби на място с колата си. Остави жена по-малка от мен, детенце на 3-4 годинки. И си викам - майната им на тъпите пари, все се изкарват някакси. Ние да сме живи и здрави.

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 15:11 от Klemy

# 257
Klemy, много съжалявам за случилото се. Наистина гадна работа. Close

Да докладвам,  че се опитах да направя приятна изненада на майката на Ива и мисля, че се получи. Нека бъде жива и здрава още дълги години! А Шош е един прекрасен малък джентълмен и днес поиграха с Ева на воля. Дано и на него да му е харесало, че сега Ева си има нова любов и само за него говори.

# 258
  • София
...
Да докладвам,  че се опитах да направя приятна изненада на майката на Ива и мисля, че се получи. Нека бъде жива и здрава още дълги години! А Шош е един прекрасен малък джентълмен и днес поиграха с Ева на воля. Дано и на него да му е харесало, че сега Ева си има нова любов и само за него говори.

Прибраха се доволни и щастливи, благодарение на вас!  Heart Eyes Hug Когато попитах за Евка, Шош критично ме погледна: "А, ти от къде знаеш?!  Crossing Arms"

Пак ще се идва, струва ми се...  Whistling

# 259
  • София
Клемс, егати гадостта! Нямам думи!  ooooh!

# 260
  • София
Клемс, егати гадостта! Нямам думи!  ooooh!

И аз се потресох... чак се чудя какво да кажа - то не е за вярване!!!  Tired Полицията к'во предполага? Наркоманчета ли са били "героите"?

# 261
Съжалявам, Клеми.. Sad ...пречела ли е, наркомани ли са?...Баси хората.

# 262
  • София
Наркоманчета.
На никого не е пречила, просто са им трябвали пари за поредната доза. Полицаите са казали, че най-вероятно въобще няма да ги хванат, но и да ги хванат за нас е все едно.
Колата е била точно срещу блока, в който е апартамента на правосъдната министърка. До скоро е имало кола на НСБОП, но вече не - може да е на почивка, знам ли.  Wink
Малшанс.

# 263
Ух, Клемс...ужасно! Съчуствам ви, не мога да си представя чуството...първо да останете без кола, втора да знаеш, че са посегнали на нещо си ваше...  Hug

# 264
  • София
Не мога да не ви препоръчам за семейно посещение смърфовете, които дават по кината! Много сладък филм, нещо средно между игрален и анимация, смислен и приятен и за родителите! Wink

# 265
Хайде пак на работа... колко бързо минава уикенда.

Лека и ползотворна седмица!

# 266
Как сте, мацки?  Hug

Аз си тръпна във вълнуващо очакване утре да си видя дечицата, че вече много ми липсват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ми е тръпкаво  Blush
Добре че септември го дават хубаво, че не мога още да се разделя с лятото  Crossing Arms

Клеми, кофти за колата  Confused

# 267
  • София
Момичета,

Искам само да ви кажа, че много се радвам, че познавам всяка една от вас - виртуално и реално. На всяка една от вас поотделно и на цялата ни задружна група искам да кажа, че ви благодаря за това, което сте и знайте, че за малко или за много винаги можете да разчитате на мен, доколкото ми е по силите. Hug Heart Eyes

Обичам ви с други думи!  bouquet

Простете за лиричното отклонение, но трябваше да споделя душата си и хубава седмица на всички ви желая!

Simple Smile

# 268
  • София
Ним, звучиш меко казано тревожно (освен, че все пак е и мило, де....)  newsm78

Момичета,

Искам само да ви кажа, че много се радвам, че познавам всяка една от вас - виртуално и реално. На всяка една от вас поотделно и на цялата ни задружна група искам да кажа, че ви благодаря за това, което сте и знайте, че за малко или за много винаги можете да разчитате на мен, доколкото ми е по силите. Hug Heart Eyes

Обичам ви с други думи!  bouquet

Простете за лиричното отклонение, но трябваше да споделя душата си и хубава седмица на всички ви желая!

Simple Smile

# 269
  • София
 newsm78
На мен ми звучи еуфорично.
И все пак, Ним, добре ли си?

И аз тъ ловя. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт