Черноморец 2011, част 2

• 43 216
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Milma аз мисля че без климатик може да си намерите и по 10лв. на човек, т.е. 20лв. стаята  Wink Разгледай тук - http://pochivka.bg/t-340-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1 … D1%80%D0%B5%D1%86

# 136
  • София
Milma, разгледай този хотел.
http://www.bellehouse.eu/?AC=tariffs
Не съм влизала вътре, но е близо до къщата на една позната и съм минавала край него. Отвън изглежда много добре. И както виждаш цената за двойна стая е 20 лв след 28 август.
В момента, в който влезеш в градчето, веднага те нападат с оферти за квартири. На почти всяка къща има табели "Свободни стаи". Без проблем можете да си наемете нещо по-евтино. Стига да не сте с кой знае какви претенции.

# 137
На няколко пъти попадах на една обява за квартира за двама срещу 18лв.
Беше нещо като студио и сниман двор с беседка.
Видя ми се доста хубаво,но ние сме 4ма. Wink

# 138
 %D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0 … D1%80%D0%B5%D1%86

Мисля,че това гледах,но за двора май съм се объркала. Grinning
То защото и аз организирах почивката ни само 2 дни преди заминаване и станах разногледа.

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 20:02 от PINOKIO

# 139
  • София
Относно Созопол и Черноморец, аз не бих искала да сравнявам двата курорта, защото са несравними. Единственото ми желание беше да споделя, че ако сама мама тръгне с детенце без кола и разчита на близък хубав ,плаж в Черноморец ще остане разочарована.
Дано измислят нещо за в бъдеще. Peace

# 140
Моля за помощ-покажете ми или кажете плаж който да е приличен.
Ясно е,че нашия плаж е проблемен,но чак пък толкова колкото го изкарвате,не е.

# 141
  • София

Защо се засягаш? Черноморец не блести с плаж, но си е много приятно място за семейна почивка. А Царския плаж е огромен и като цяло съвсем приличен, ако го и почистваха с машини цена нямаше да има...

# 142
Честно да си кажа ,все ми е едно какъв е плажа.
Аз отивам на море заради самото море и различната атмосфера.
Иначе край басейна комфорт колкото си щеш,но басейн има във всеки град,но морето е едно. Party
И аз бях чела за плажовете и ходихме на три места.
На този след заведенията и сергиите наистина имаше много хора,но е логично,все пак е в самото градче.
Ходихме и на плажа преди хотел ,,Кости,, ли беше ,Коста, Булгари  Laughing не помня.
Прекрасен ситен пясък и пак народ.
И си продължихме до входа на къмпинга.Е,плаж колкото искаш и като повървиш малко има места,които и на обяд не са пренаселени,бих казала са рядко населени.
Разстоянието между съседите е от 3м нагоре.
Вода като от море-от всичко по малко,но за тези с претенции има басейни с минерална вода.
Отидохме за един ден до Созопол и като слязох от колата имах чувството ,че наблюдавам някакво шествие и аха да ме помете и мен.Чак ми се видя някак тясно.Бяхме при кея с ,,дилижансите,, , т.е. кончетата с каретите.
Все пак е лято и е логично плажовете да са пренаселени,както е логично зимно време ски пистите да са превзети от скиори.
Още повече,че само този,който не е потърсил инфо за нещо в Нета,само той не го е намерил.

# 143
Проблема не в това какво мисля аз.
Важно е какво мислят и как се чувстват хората което идват да си дадат парите.
Положението е долу горе еднакво на всякъде,но това не е успокоение.

# 144

За мен хубав плаж беше к-г Арапя, к-г Нестинарка, плажа на Слънчев ден, плажа между Созопол и Черноморец  Wink Доколкото знам с хубави плажове се гордеят и Албена, Приморско, Синеморец.

Отидохме за един ден до Созопол и като слязох от колата имах чувството ,че наблюдавам някакво шествие и аха да ме помете и мен.Чак ми се видя някак тясно.Бяхме при кея с ,,дилижансите,, , т.е. кончетата с каретите.

С абослютно същото усещане останах и аз. Сякаш бързаха за някъде огромни тълпи хора  ooooh!

# 145
  • София
Вчера бяхме в Черноморец, но на отиване бързахме за срещата, след това малката започна да прави много бели и да се инати, за наказание я качих в колата и пак набързо се прибрахме. Не можах да мина през ресторанта и да взема адреса му. Искаше ми се поне едно кафенце да изпия там, но не ме огря.
Поне успях да видя за квартири. Разгледах няколко къщи близо до х-л Бел, на ул. "Димо Николов".
В момента цените са от 8 до 12 лв/човек, съответно 16-24 лв за двойна стая, като след 28 август всички свалят леко цените и правят отстъпки.
Навсякъде условията са добри. Стаите са със самостоятелен санитарен възел, имат кабелна ТВ, хладилници и безжичен интернет. В района няма кръчма и е много тихо. Без проблем може да се спи на отворен прозорец, а сутрин до късно да се излежавате без някой да ви крещи под прозореца. Централният плаж е сравнително близо, но на връщане има един баир за катерене.
На пет минути пеш от центъра.  Ресторантите "Кръста", "Замъка", "Сръбска скара" и др. са достатъчно близо да не ви мързи да отидете да похапнете и достатъчно далече да не чувате певиците като се приберете.

На мен лично най-много ми хареса х-л Бел.

Отвън и отвътре е най-красив, наскоро е построен и всичко все още е ново. Единствено, което мога да посоча като недостатък е, че има повече стаи, съответно повече хора и повече шум. Вчера в двора им имаше руснаци или от бившите републики. При руснаците учебната година започва на 1 септември, така че след 29.08. вероятно няма да ги има.
Къща за гости БЕЛ тел. 0897 890 157

Къща за гости Хрис тел. 0889 761 797  
Обзавеждането в стаите е съвсем ново. Имат разкошна градинка. Кеф ви барбекю, кеф ви да се излежавате под сянката.

Къща за гости Стаматови  тел. 0887 471354

Стаите са луксозно обзаведени с вертикални щори. Имат навес отвън, който не виждам на снимката.

Къща Тодорови тел. 0885 777 614
Не можах да им открия публикувани обяви в интернет. Дават само две стаи под наем и най-вероятно ще сте сами. Стаите са широки, просторни, добре обзаведени и с хубави тераси. Ако сте с кола, можете да я вкарвате в двора.

Къща Генови тел. 0877 416 012.
Спокойно и приятно място с просторен двор. Можете да мързелувате и да се излежавате до късно без някой да ви шуми. Колата може да я прибирате в двора.

# 146
Ще ми кажеш ли къща Хрис къде се намира ?
Например спрямо хотел Спика или пък от автогарката? Wink

Също така искам да питам как се казва лилавия хотел до входа на ,Градина, и този с многото тераски,който е доста голям по площ.И той се намира в близост до входа.
И последно-може ли да се продължи по пътя след входа на Градина с кола за да се влезе пеша от друго място на плажа?
Тоест да не ходим пеша по пясъка.
Видях,че по плажа към Созопол имаше много палатки и каравани и трябва да има някакъв път.
Искам да разузная за следващата година.

# 147
  • София
Също така искам да питам как се казва лилавия хотел до входа на ,Градина, и този с многото тераски,който е доста голям по площ.И той се намира в близост до входа.
И последно-може ли да се продължи по пътя след входа на Градина с кола за да се влезе пеша от друго място на плажа?
Тоест да не ходим пеша по пясъка.
Видях,че по плажа към Созопол имаше много палатки и каравани и трябва да има някакъв път.
Искам да разузная за следващата година.
Този хотел ли имаш предвид? http://www.hotelgardenbeach.com/хотел-созопол-квартири-апартаменти-под-наем/снимки.html Това е Garden beach.
A иначе пътя от Градина си продължава покрай целия Царски плаж почти до Созопол (до хотел Блу Ориндж).

# 148
  • София
Ще ми кажеш ли къща Хрис къде се намира ?
Например спрямо хотел Спика или пък от автогарката? Wink
От автогарата тръгваш надолу към центъра. Като стигнеш центъра, тръгваш по улицата в дясно. Това е "Димо Николов". Тази е улицата, по която директно можете да стигнете до кея, който е до централния плаж.
Ако сте с кола, не можете да минете през центъра и трябва да го заобиколите.

# 149
  bouquet
Благодаря ви момичета!
Хотелчето е много хубаво.
А този другия, с многото малки тераски?
Близо до лилавия се намира.
Ако знаехме,че може да се продължи с колата по пътя щяхме да си спестим малко мрънкане от каката,която е на 5г.
Но пък малко движение не е излишно на никой. Laughing

За къща Хрис-малко ми се вижда непостегната фасадата.
Все пак по дрехите посрещат.
много пъти преглеждах снимките и това само не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт