Еко сватба - споделете опит

• 17 154
  • 316
  •   1
Отговори
# 210
Интересно как го подозираш, като ти самата със сигурност не си наясно  Laughing
Ако спреш да се чувстваш длъжна да даваш акъл на всеки, който е задал някакъв въпрос, всичко ще си дойде на мястото Simple Smile

# 211
  • София
Подозирам го по нейните постове и линковете, които е дала. Доколкото прочетох от даденото като линкове, такива сватби са просто поредната пазарна ниша и никак не изглеждат евтини. Акъл, както виждаш, не давам, а изказвам мнение.

# 212
Понятието е достатъчно широко, че да дава поле за тълкуване. Могат да бъдат направени и евтино.

# 213
  • На земята, която е всъщност звезда.
дори традиционните сватби тук не са традиционни. Включително жартиерите и др.
Традиционна за нас би трябвало да е да се спазят поне отчасти или да се осъвременят леко нашенските традиции. А в тях не влизат разни жартиери.

Приемам дори на марсианци да се правят, ако вярват и разбират това, което правят. Но дали повечето младоженци са наясно какво означава определен ритуал, какви послания отправя към тях? Според мен става едно просто копи и пасти. Криворазбраната циливилизация.

Колкото до авторката, лично аз подозирам, че тя самата не е наясно какво точно е еко-то.

Това може да се отнесе и към старите бг традиции. Laughing

И какво, ако е пазарна ниша? Сватбите по принцип са една огромна пазарна ниша, ти сега, в тази тема, откри топлата вода.  Laughing

А по въпроса за подозирането, баенето и гадаенето на пост... Joy

# 214
  • София
Да, аз го отнасям И към нашенските традиции! Не е толкова трудно човек да попрочете нещичко преди да ги изпълни.

# 215
А булката...Къде е булката?
Ами младоженеца що дума по въпроса?
Ние си пишем,а пък не ни отговарят Crossing Arms

# 216
  • На земята, която е всъщност звезда.
А булката...Къде е булката?
Ами младоженеца що дума по въпроса?
Ние си пишем,а пък не ни отговарят Crossing Arms

Значи някой пуска тема, една камара скучаещи кифли я оспамват, пускат се саркастични и ехидни от забележки до чисти обиди, обяснява му се, че изобщо не е наясно със себе си /добре, че са лелките тук да го светнат/, само позира, копира и т.н. И ти очакваш, след това, този някой да отговаря?  newsm78  hahaha

# 217
Значи някой пуска тема, една камара скучаещи кифли я оспамват, пускат се саркастични и ехидни от забележки до чисти обиди, обяснява му се, че изобщо не е наясно със себе си /добре, че са лелките тук да го светнат/, само позира, копира и т.н. И ти очакваш, след това, този някой да отговаря?  newsm78  hahaha

Убедена съм, че всички отговори по темата бяха написани с много позитивна мисъл и много загриженост за младото семейство. Еко симпатягите получиха много полезни и доста разнообразни съвети  Hug

# 218
  • София
Още в началото доста хора казаха, че тази тема не е за клюкарника, а за алтернативния.
А и авторката какво направи? Написа пет изречения, пусна два линка и каза "оправяй те се".

# 219
А и авторката какво направи? Написа пет изречения, пусна два линка и каза "оправяй те се".

Смути се и избяга. Към края очаквам някои съфорумки да се омъжат само, за да спазят тренда! Mr. Green

# 220
  • София
Що, бе, сватби да има, весело да става! пък еко или меко, все тая! Simple Smile

# 221
Кифли...ама препечени от плажа Grinning
За такива ,,модерни"неща трябва да си готов за всякакви отговори.
И какво точно се очаква от нас...
Извинявам се на авторката,но за мен цялата история е поза.
Когато искаш нещо ,просто го правиш.
После може да се похвалиш,да споделиш,да предложиш на друг идея....
Иначе всичко ще се превърне в истерия и няма да се различава от ,,традиционните" сватби.

# 222
Ами от вас  едва ли е очаквала нещо по-различно от това, което дадохте, но жената искаше идеи за еко сватбата си. И всеки според възможностите си й ги даде. Някак не бих писала тук, след всички подигравки и 'кво толкова, нека да е весело" на мой гръб, ако бях на мястото й.
Все пак това е сватба, хубав момент -  защо да се подлагам на плюнките на някакви ( точно скучаещи) лелинки, които отдавна са забравили к'во беше да очакваш нещо хубаво, да го  мечтаеш и да го планираш.

# 223
  • София
Да, май намирисваше на моменти на подигравки, но лично аз бях съвсем откровена.
Все пак, признавам, ми е много чудно това пускане на тема за нещо толкова личо като сватбата и някакви непознати хора да ми дават съвети или опит. Защото тук си е като на селския мегдан, хора всякакви.

# 224
 Тая пък младоженка мното смутна ще излезе, така лесно да се смущава  Laughing
 В крайна сметка не знам какво очаква, пускайки тема за еко сватба в клюкарника. То е ясно, че каквато и тема да пусне човек ще има най-различни отговори. Най-смешното беше когато пусна едни постни снимки от уж "еко рожден ден" , които всъщност бяха снимки от разходка в парка, най-обикновена. Чудя се защо след като подпишат не отидат в парка, да пийнат минерална вода наточена от чешмичките пред Халите в стъклени шишета за многократна употреба, и не се разотидат кой от къде е. По-еко ото това здраве му кажи.

Общи условия

Активация на акаунт