Еко сватба - споделете опит

• 17 160
  • 316
  •   1
Отговори
# 255
След снимките, които се пуснаха за рожден ден, вие още ли смятате, че авторката има нещо общо с екото Tired

Не, но готвим сватба на Еовин. Това е скритият смисъл темата да е жива все още. Laughing

# 256
А! За нейната сватба и аз ще помагам   Hug 

# 257
Октоподе, намери ми някой да ме вземе поне, та да има за какво да мислим  Joy
Жужавке, това е готино, ха, наистина бих се зарадвала, добре замислено е.

# 258
  • На земята, която е всъщност звезда.

Да, много красиво, става за всякакви случаи. Peace

# 259
samuraika , I see you , мнооого добри идеи. Точните! Благодаря! А и те нещата започнаха лека полека да се нареждат. Събитието се очертава за ноември, така че селска сватба с местна храна е баш на сърцето ми. Започвам да търся място до Пловдив, но много бих искала там да има автентична пещ. Идеята ми е майстор пекар да ни приготви традиционни специалитети на пещ и също така да ангажира децата да творят курабии. Хем ще се забаляват да майсторят от тестото, хем ще научат как се пече насъщния. От там нататък, наистина, всичко друго е подробности, за които тук видях добри идеи.
И така, ако можете да ми препоръчате селска къща за гости или манастир с действаща автентична пещ ще ви бъда благодарна Peace Аз в момента се ровя из selo.bg за такова място. 

# 260
Косово е готино село и е сравнително близо до Пловдив, но не знам има ли пещи в къщите.

# 261
Препоръчаха ми този сайт, в който намерих много добри идеи: http://greenweddingshoes.com/category/real-weddings/green-wedding/

Ех, момичета, не очаквах в такава тема да кипнат толкоз много страсти. Интересно ми е защо някои хора си мислят, че последователите на био концепцията са отрепки Rolling Eyes Все пак коментарите ви са ми от полза. Влагодаря ви   bouquet

Вече реших, че пристигането ни в църквата ще бъде на колело

Благодаря за сайта и за страхотната идея!

# 262
Някак не свързвам сватба в селската кръчма с еко идеята. jujavka е права!  Tired

# 263

И така, ако можете да ми препоръчате селска къща за гости или манастир с действаща автентична пещ ще ви бъда благодарна Peace Аз в момента се ровя из selo.bg за такова място. 

Не точно, но може да дойдат идеи:
http://www.bread-art-house.org/

# 264
  • София
Kabiv, желая ти незабравима сватба, още повече, че имаш и готови шаферчета, което е  Heart Eyes

Обаче, защо стана модерно едно постоянно изтъкване на ЕКО идеята, не знам. Тъжно ми става от толкова парадиране, без нищо по-надълбоко. Горска, селска, винтидж и всякаква друга тема за сватбеното тържество е супер, но не е еко, не е. Друго е еко-то, Кати го каза - това е цяла една необятна наука, далеч не става въпрос само за опазване на околната среда. Защо едно нормално и културна отношение към нас и заобикалящото ни го етикирате така?

# 265
Октопод..., то и в селската кръчма може да се направи еко сватба, ама няма да е точно тази.

Не може да твърдиш, че си най- еко и био и т.н. мамата в БГ-Мама и да си позволиш да постнеш снимки на които се виждат ясно найлонови торби и опаковки (дори и по земята), еднократни чашки, някакъв надпис между дърветата, който леко е завил покрай екото  и ред други неуместни неща които видях по- снимките.....  Това, че си празнуваш поводът (какъвто и да е той) навън сред природата не те прави автоматично еко.... пък било то и  "с торта с оцветители"  ooooh!

Ако просто беше написала идеи за нестандартна сватба щеше да е друго.....  Но сега прозирам тънък начин на реклама на сайтове и смятам да информирам когото трябва...

# 266
А на пещта кое е екото? Shocked

Имам усещането, че много се бърка еко с едновремешно, традиционно, трудоемко, правено на ръка...

# 267
  • На земята, която е всъщност звезда.
А на пещта кое е екото? Shocked

Имам усещането, че много се бърка еко с едновремешно, традиционно, трудоемко, правено на ръка...

Не се използва електричество, а дърва. 

Сега очаквам някой да се изцепи, че щом авторката изобщо яде, значи не е еко. Laughing

# 268
След снимките, които се пуснаха за рожден ден, вие още ли смятате, че авторката има нещо общо с екото Tired

Джуджавка, ако става въпрос за РЕКЛАМА, то наистина не би било зле и Вие самата да си погледнете подписа, може би.

На тая тема по принцип мястото и беше в алтрнативния, ма нейсе.

# 269
Джуджавка, ако става въпрос за РЕКЛАМА, то наистина не би било зле и Вие самата да си погледнете подписа, може би.
Какво й е на подписа?

Общи условия

Активация на акаунт