Случи ми се нещо странно VII

• 115 262
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Сещам се само за Дементорите /така ли се пишеше Thinking / от Хари Потър  Mr. Green

# 151
  • Балчик
Фил, аз ти вярвам напълно, въпреки шеговития ми пост. А чете ли назад в темите? Там, не си спомням вече много подробно, но бяха писали за подобни същества, но май по-малки. Запомних само, че в някаква болница, на не знам си кой етаж, подобно същество се е блъскало в стъклото на прозореца. Не ми се рови сега да търся къде точно беше, но ако някой си спомня повече или самия писал поста да каже подробности. И нещо за човек, отишъл до тоалетна полувкопана в земята имаше май, как видял и той подобно същество. newsm78

# 152
отдавна ви чета, видях го, да. Само че там ставаше дума за нещо като червени кучета, ако говорим за едно и също, и помен нямаше за крила

# 153
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А какво стана с ресторанта??
историята ми се позагуби май, ще се върна да видя, но не бях чела развитие, писа ли момичето, пита ли приятеля, с когото е била??

Написа само, че е писала до ресторанта дали са в ремонт и чака отговор, но оттогава не се е мяркала  Rolling Eyes

Фил...заинтригува ме  smile3556

# 154
и аз съм заинтригуван, до степен да обмислям вариант камера с нощно виждане...
само не знам, ако изобщо се случи, какво ще видя на тоя кадър...

# 155
  • София
Извинете ме за нахълтването и предстоящия спам от моя страна, но историята на Фил много ми хареса.
Имаше някакъв подобен филм, с такива двуметрови, хвърчащи и много зли, много интересен, ако някой се сеща, да каже името...  Peace

Този е подобен някакъв.

http://www.youtube.com/watch?v=gj1rwFz_ffY

# 156
Възможно ли е все пак да е била птица някаква и да не е била точно 2 метра, а само така да ти се е ... сторило?  Rolling Eyes Бързо ли премина?

# 157
не, не беше бързо, точно поради това и остави в мен впечатлението че е голямо. Представи си черен чаршаф, носен от силен вятър, пориви с различни степени сила. Нещо такова.

# 158
  • София
Да не е била черна найлонова торбичка за боклук?   Grinning

# 159
  • Балчик
отдавна ви чета, видях го, да. Само че там ставаше дума за нещо като червени кучета, ако говорим за едно и също, и помен нямаше за крила

Значи аз съм в грешка. Peace

# 160
Да не е била черна найлонова торбичка за боклук?   Grinning

Simple Smile
Може и да съм се объркал с найлонова торбичка, въпреки че описвам нещо с размери на чаршаф...
И приятелите на Велислава ли са се объркали с торбичка? Всичките едновременно?

# 161
И аз ти вярвам, само че като каза чаршав, се сетих как аз тупам по нощите чаршафите, понеже съседката е с бебе и постоянно е пълно с бебешки дрешки под мен. Тааа, чакам да се стъмни и тя ако благоволи да си прибере дрешките, хващам чаршафи, покривала на мебели започвам да тупам като откачена. И ако е много късно тупам като ги развявам, за да не ги събудя... Ако над теб има такава луда съседка, която тупа през нощта, значи работата е ясна  Mr. Green

# 162
  • Варна
Фил,
имаше ли вятър? Да не е било наистина чаршаф, смъкнат от нечий простор?

# 163
Не, нямаше вятър. Обмислил съм всички възможни варианти и не стигам до напълно логично обяснение. Ако е била комшийка да тупа, щях да чуя тупането и плющенето на чаршафа. Плюс това, ако е било нещо изпуснато, то щеше да пада надолу, не да се издига и да си прави завойчета, както и да ускорява и намалява.

Не знам що за дзвер е било, но каквото и обяснение да измисля, веднага се сещам за Велислава и нейните приятели, които също са го видели, и тогава вече нищо не се връзва, освен че наистина си е било дзвер.

# 164
  • I want it all and I want it now.
Аз вече втора нощ се будя в 3.00ч. Чувам продължително чукане на вратата.Доста силно и раздразнено. Интересното е ,че звука е от почукване по дървена врата. В къщи външната е метална. Снощи ,същият звук ме събуди. Като станах звука спря. Само аз се събудих. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт