Случи ми се нещо странно VII

• 115 257
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
аз да споделя една история,за която се сетих след като прочетох един стар пост( не ми се искаше да се сещам честно казано) Та бях сама в апартамента с котката ми(преди милото животинче да почине) и се будя от странен шум идващ от коридора отварям очи и виждам,че котето го няма и се обръщам тъй като чувам вратата да се отваря,а тя си отваряше вратите сама и виждам мъж,който се е надвесил над мен,с черни дрехи лице не видях видях само изгарящи очи(нз дали бях тъмни или светли не видях добре,но бяха много пронизващи) и ехидно лукава усмивка.....стреснахме и в този момент се събуждам и осъзнавам,че котето е до мен свито на кълбо върху ръката ми както съм заспала и това е било сън,успокоена се обръщам и виждам същия силует за секунди точно над мен....споделих същата вечер с една моя приятелка и тя ми каза,че е "сънувала" същия "човек",но при нея е стоял на един стол в стаята й....след това явно уплашени отидохме при една нейна позната,която гледа на карти и е много навътре със паранормалното и още преди да сме споделили тя разказа,че си е гледала за кой ще се омъжи или нещо си и в огледалото е видяла мъж със същото описание като този,който ние видяхме и той се е опитал да я дръпне при него в огледалото(само да кажа,че тя твърди и не само я,а и приятелката,с която е била,че е била като в транс).Не знам какво беше,но доста ме поуплаши и след година и нещо пак така уж се будя и виждам същия до мен от страната на леглото и щом го погледна изчезва. PraynigМоля се да не ми се случи пак ужасно много ме беше разтревожило.

Много интересна тема. Прочетох всичко, но този пост ме подсети за един световен феномен. Става въпрос за човек, когото много хора по света са сънували и описват по един и същи начин. Дори има портрети. Всички го описват по един и същи начин. Появява се в сънищата на хората по различни поводи, понякога дори им дава съвети за различни житейски ситуации. Имаше и репортаж по телевизията.
Има създаден сайт:

http://www.thisman.org/dreams.htm

Интересно ми е дали някой от четящите този форум го е сънувал някога.

# 331
Нищо странно няма в поведението на гълъбите,особено домашните.
Преди няколко дена съседа си пусна гълъбите на разходка и единия кацна на покрива на съседната къща до нас.
Котката го видя и се качи на покрива на гаража -разстояние -2 метра един от друг.
Той не мръдна,тя стоя 2 часа да го гледа и да му "говори"
Той стоя цяла нощ там,без да мръдне.Сутринта се прибра.

# 332
  • в кукувиче гнездо
От известно време насам сънувам един траурен ритуал... Много е странно всичко. Погребение на някой. И виждам една огромна група от хора, които изпращат мъртвеца. Когато чуя музиката, знам че ще видя траурно шествие. Какво представлява то? Първо музиката, която се чува е много странна, танцувална. Много ритмична. Няма нищо общо с траурната музика, която сме слушали. Второ, самото шествие - винаги жени танцуват пред катафалката /която изобщо не прилича на нашите/. Танцуват много странно все едно са танци на диваци. Клякат, стават, въртят се като в транс и през това време редят пътеки с цветя и зелени клони пред самата катафалка... Общо взето е това. Много ми е интересно дали някъде или някога по тази земя се е извършвал или извършва подобен ритуал.  Има толкова различни култури...

# 333
Все тая.Тези животни ги мързи да гледат.Чак се чудя понякога как си отвярят човките да ядат.
Хем ги хранят.Защото в повечето случай се прехранват от това,което им подхвърлят хората.

Защо си изтри поста, MALIJI ? Laughing

# 334
От известно време насам сънувам един траурен ритуал... Много е странно всичко. Погребение на някой. И виждам една огромна група от хора, които изпращат мъртвеца. Когато чуя музиката, знам че ще видя траурно шествие. Какво представлява то? Първо музиката, която се чува е много странна, танцувална. Много ритмична. Няма нищо общо с траурната музика, която сме слушали. Второ, самото шествие - винаги жени танцуват пред катафалката /която изобщо не прилича на нашите/. Танцуват много странно все едно са танци на диваци. Клякат, стават, въртят се като в транс и през това време редят пътеки с цветя и зелени клони пред самата катафалка... Общо взето е това. Много ми е интересно дали някъде или някога по тази земя се е извършвал или извършва подобен ритуал.  Има толкова различни култури...

Нашите предци тракийци и славяни са били откачени и са правили точно така,за тях смъртта е била празник...Данеби в къщата ти да се разхожда някой демон на тракийски вещер.

# 335
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Много интересна тема. Прочетох всичко, но този пост ме подсети за един световен феномен. Става въпрос за човек, когото много хора по света са сънували и описват по един и същи начин. Дори има портрети. Всички го описват по един и същи начин. Появява се в сънищата на хората по различни поводи, понякога дори им дава съвети за различни житейски ситуации. Имаше и репортаж по телевизията.
Има създаден сайт:

http://www.thisman.org/dreams.htm

Интересно ми е дали някой от четящите този форум го е сънувал някога.

Дори и да съм го сънувала, няма да го помня. Доста често в съня ми се появяват непознати хора, но като се събудя не помня как са изглеждали.

# 336
Оказа се че онова обаждане е било от една леля.Днес питах баба ми и тя е говорила с нея. А пък дядото хич не е добре и вече си го чакаме ,за съжаление.Дано поне дочака до пенсия,че нямаме ние пари за прекарване до село,за уреждане...Дано...

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 15:54 от MALIJI

# 337
  • София
Котката го видя и се качи на покрива на гаража -разстояние -2 метра един от друг.
Той не мръдна,тя стоя 2 часа да го гледа и да му "говори"
Непременно заведете котката на психолог. Това не е нормално.  Mr. Green Освен, ако не е и тя нещо тайнствено, което се представя за котка.  newsm78
Шегувам се, разбира се. Да не засегна някого.
Дейв, на мен пък ми се струва, че ти прекаляваш.
Някои от разказаните сънища наистина са странни, когато се свързват с нещо друго. Или поне такава  асоциация правят тези, които ги споделят. Странните неща не са свързани непременно с нещо, което не е сън. Изобщо е много субективно, защото всеки има собствено виждане за това, което му е странно на него. Например момичето с ритуала. Звучи доста истинско. Ами, ако някъде се изпълнява такъв и някой е в течение, защо да не попита? и т.н...да не връщам назад с още примери.
При всички случаи, смятам, че се държиш ужасно грубо.
Аз пък нищо странно не виждам в твоето цъкане, за което написа около 20 пъти. Като ти се е видяло странно, напиши го 1,2 пъти. Всеки път, като отворя темата и все това чета.  ooooh!

# 338
  • в кукувиче гнездо
Ирина, евалата. Все някой да му го каже на Дейв... То това цъкане си беше една пързалка, която отне около пет-шест страници с глупави постове.

# 339
Тук никой не поства какво е сънувал снощи и какво може да значи. Тогава и аз бих се изнервила. Но хората пишат какво са санували и какво е тснало, което си е странно. Айде да не казвам колко разказани филми и колко измислици са писани в предните теми, защо не възразихте тогава? Все пак е форум и всеки може да си пише каквото си иска. Ако модератор реши, нека премести постовете.
Нека се възцари мир в темата, все пак се предполага, че е една от най-интересните във форума.
Цъкане, сънища, фанатични изказвания, за всеки има място в темата.
Който иска конкретна тема за паранормални явления, нека си направи.  Peace

# 340
Не се ядосвайте, а помогнете да разгадая една мистерия Grinning 
Гладейки, една риза на мъжа ми, виждам три дупки, една под друга. Най-горе е голяма, колкото 5 стотинки, другите по-малки. Отрязани са като с ножица, а не е просто съдрано. Докато се чудим от какво са, мъжа ми грабва някакъв потник и вижда пак три дупки една под друга Shocked Помислих, че се е закачил на нещо, но при обстоен преглед се оказа, че на ризата са в дясно, а на потника - отляво.
Та, се чудя, възможно ли е пералнята да прави такива работи? Не изключвам възможността и дребното да е набарало ножицата, но пък ризите обикновено са на закачалки и после в коша над пералнята и не може да ги достигне.

# 341
Да не му прави магия някой ?  Shocked

# 342
  • София
Гладейки, една риза на мъжа ми, виждам три дупки, една под друга. Най-горе е голяма, колкото 5 стотинки, другите по-малки. Отрязани са като с ножица, а не е просто съдрано. Докато се чудим от какво са, мъжа ми грабва някакъв потник и вижда пак три дупки една под друга Shocked Помислих, че се е закачил на нещо, но при обстоен преглед се оказа, че на ризата са в дясно, а на потника - отляво.
Та, се чудя, възможно ли е пералнята да прави такива работи? Не изключвам възможността и дребното да е набарало ножицата, но пък ризите обикновено са на закачалки и после в коша над пералнята и не може да ги достигне.
Аз имам предположение, но само ако дупките са на едни и същи места. /ако допуснем, че е облякъл потника наопаки, без да се усети/. Може човека да го сърби нещо на определено място /ако например го е ухапал комар/ и да чеше мястото, без дори да забелязва. Майка ми например ми е разказвала как като студентка е имала сърбеж на едната плешка, без никаква видима причина. Дори не била обърнала внимание доста време, докато не почнали да се появяват странни дупки по роклите й на точно определено място отзад на гърба.
Може и да се е закачил на нещо пак при същата презумция /потникът да е бил наопаки/.

# 343
  • I want it all and I want it now.
Провери барабана на пералнята. Да не са се закачили там. Ако имаш сушилник също. Дали е здрав.

# 344
Дано поне дочака до пенсия,че нямаме ние пари за прекарване до село,за уреждане...Дано...
Последната пенсия на дядо ти ще ви бъде дадена при всички положения, но не помня в какъв срок. При определени условия ви се полага и еднократна помощ при смърт...Е, дано все пак не ви се наложи да влизате в подобни ...хмм "разходи"! Rolling Eyes
Гладейки, една риза на мъжа ми, виждам три дупки, една под друга. Най-горе е голяма, колкото 5 стотинки, другите по-малки. Отрязани са като с ножица, а не е просто съдрано.
Преди няколко години, аз също намерих подобни "кръгчета"-точно с размера на 5ст, изрязани в моя детска нощница, която стоеше прибрана в шкаф от години и от също толкова години не беше пускана в пералня, за да я нарани...Първото, което си помислих като я намерих в това състояние беше :
Да не му прави магия някой ?  Shocked
Не помня какво стана с моята дреха-мисля, че я изхвърлих веднага и така и не разбрах какво точно се е случило (изключвам възможността да са били молци)...Но с интерес ще следя как се развива вашата история и дано не е нещо лошо,че  newsm43 Успех!

Общи условия

Активация на акаунт