Случи ми се нещо странно VII

• 115 934
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Земетресението ясно се усети във Варна. Говоря за това с епицентър Шабла.

# 481
Запис и отивам да чета, че доста сте изписали.

# 482
  • София
Натали-Хонг, напълно е възможно да има някакви предварителни размествания и тях да усещаш. Не е задължително да е предчувствие, може да е съвсем реално.

# 483
Възможно е, не споря, просто усещам и най-далечните, Чили, Япония, но това, което беше във Варна направо не мога да ти опиша колко бях зле сутринта! За секунда не можех да застана без да тръгна да падам или да се ударя в някоя стена, все едно бутилка вино съм изпила  Laughing но всичко може да е, не знам, може и ти да си права Ирина  Wink Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 19:55 от Натали-Хонг

# 484
  • София
Възможно е, не споря, просто усещам и най-далечните, Чили, Япония, но това, което беше във Варна направо не мога да ти опиша колко бях зле сутринта! За секунда не можех да застана без да тръгна да падам или да се ударя в някоя стена, все едно бутилка вино съм изпила  Laughing но всичко може да е, не знам, може и ти да си права Ирина  Wink Simple Smile
Промених си мнението. Не мисля, че можеш да усетиш нещо от Чили или Япония. Странно, наистина.

# 485
По въпроса с изгубените вещи по-скоро ги откривам и то доста лесно. Даже вчера на работа една колежка търсеше нещо, обърна всичко с главта надолу и накрая като я попитах какво търси й го показах. Точно под носа й беше. Явно само тя не можеше да го види.
Спомням си преди години "загубих" една трава с баница.  hahaha Май съм писала в другите теми. Майка ми направи баница сложи я на масата и замина за работа. Аз станах приготвих се за училище. Баща ми и брат ми идват в стаята и казват давай да ядем баницата, поглеждам на масата - няма я. Търсих навсякъде, те заминаха без да са яли, върнах се в стаята и тавата се мъдреше на масата където майка ми я беше оставила.

# 486
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Спомням си преди години "загубих" една трава с баница.  hahaha ...

в ергенската квартира на мъжО са успели да изгубят тава с пълнено агне Wink

обяснението не е за тук  Mr. Green щото няма нищо странно и необичайно в "подредбата" на ергенски квартири   Hug
а ако някой много се е притеснил за агънцето да го успокоя. намерили са го ....по миризмата  Mr. Green

# 487
  • София
...Спомням си преди години "загубих" една трава с баница.  hahaha ...
в ергенската квартира на мъжО са успели да изгубят тава с пълнено агне Wink
обяснението не е за тук  Mr. Green щото няма нищо странно и необичайно в "подредбата" на ергенски квартири   Hug
а ако някой много се е притеснил за агънцето да го успокоя. намерили са го ....по миризмата  Mr. Green
След колко време или да не питам? Laughing

# 488
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha питай, питай  Joy въпросът е важен.
тавата с пълненото гергьовско агънце е намерена след няколко часа усилено търсене  Crazy под масичката в хола, покрита със старата покривчица, за да не се праши по време на подреждането, а над нея сложен двигател от трабант ( Thinking или май беше вартбург) за да не се пречка по време на банкета  Crazy

спирам спама и само ще чета  Hug

# 489
  • София
Ааа, добре! Аз за друга миризма си помислих...за след време... Joy
П.П. И аз спирам. Embarassed

# 490
  • Варна
Ааа, добре! Аз за друга миризма си помислих...за след време... Joy
Аз също Blush

# 491
 Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 22:10 от twisted_smile

# 492
  • В Космоса
Не си намерила правилната темичка, обаче. Тук не се тълкуват сънища. И кое му е странното, че си сънувала кошмар?

# 493
Ма верно, кое ли му е странното... Сори, че ви оцапах темата. Извинете, изтих, изчезвам.

# 494
Хора,просто не мога да ви опиша какъв ужас преживях днес.Който е от Пловдив се сеща за стадион пловдив как има под него подземия.И айде аз да се направя на интересна "не ме е страх не ме е страх"Слезнах директно през едно отворчее самичка.И тръгнах да се качвам,ама не мога.И едното момиче казва че по коридорчето в ляво има стълби.И те са осветени отвсякъде.Слънцето свети т.е. всичко се вижда.И аз се качвам по стълбите и стигам до първия етаж.Вървя наго почти до втория.Спирам и се обръщам към улицата да питам приятелката ми накъде да ходя.Тя казва "много си високо трябва да слезеш".И аз в същия момент поглеждам към стълбите водещи нагоре и почвам да крещя.Там имаше обесен човек.Обесен.Беше в гръб,но си личеше,че от лицето или от врата му капе кръв.Някои дядо е.С бяла коса и с тези кожени торби дето се движдат старите хора с тях.Аз глупачката още докато се качвах нагорее си имах предчуствие,че не трябва да се качвам.Казвам ви долу в мазетата на тъмно не ме беше страх толкова колкото , докато се качввах по стълбите.Извикаха полиция,но аз нямаше как да остана.После ми разказваха,че полицаите казали,че трупа е бил пресен и топъл и че буквално се е случило преди максимум един час.Казаха им,че убиеца (смятат че е бил убит защото бил целия пребит) е можело да е долу с мен в мазето.Казали са още,че мислят че е било убийство,защото е бил обесен на канап,а това просто не било взможно.Аз като го видях наистина краката му изглеждаха сякаш се е навдигнат на пръсти и се е подпрялл на парапета.Ама мухите около главата казваха друго...От вън не се вижда,за това се чудя ако не бях аз такава шматка,че да се набутам долу кога ли са щели да го открият ? 

Общи условия

Активация на акаунт