Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 361
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Изследванията за спин важат 3 месеца.

# 661
Мака аз правих хистероскопия в Щерев преди няколко дни. Имах Спин, Васерман .....от края на юни и док брои 6 месеца давност и моите току що бяха изтекли и ги правих отново. Така , че според моята док изследванията важат 6месеца.

# 662
Аз доколкото знам хормоните важат 6 месеца.Аз като правих второто инвитро и бяха минали 3 месеца от изледванията за спин,васерман и ги правих наново. По добре да се пита лекаря .

# 663
Да ви кажа новата организация със свързването по телефона с докторите. По принцип досега като се обадя и кажа, че трябва да говоря с док те ми казват ок кажете си името и тел.за връзка и док ще ви се обади. Но днес звъня и казвам трябва да говоря с док. и секретарките ми казват ами не може тя води раждане в момента. Аз казвам аз не искам веднага, когато може да ми се обади , а те - вече няма такава практика, откраднаха ни телефоните и от сега нататък когато се обадите ще ви свържем с доктора ако е в кабинета Shocked Сега като се обадим нито досието ни ще е пред тях, не се знае кога преглежда и дали ще вдигне  newsm78 Малко гадно е така, дано си купят нови телефони и да си продължат практиката както до сега.

# 664
  • София
chares i hristina 21 точно така каза док, за вероятността от тромбофилии-аспирин протект, но каза чак след започване на процедура-за сега нищо да не съм пиела, а за повишените NK клетки вливане на някво лекарство, но евентуално преди това ново изследване, че вливанията хич не били безобидни Sadсподелете вашия опит newsm78

# 665
  • София
Веста 78,много странен отговор/чак ми идва да се обадя,да видя какво ще ми кажат  Mr. Green,ако поискам да си говоря с лекарката/.Как пък откраднаха всички телефони  newsm78 и кои точно телефони,защото те могат и по стационарен и по мобилен да те свържат..... newsm78
Иванкака,аз започнах да пия Аспирин,още след като ми излязоха изследванията/така ми каза моята док/,но преди процедура като ми дойде цикъла го спирам/има опасност от кръвоизлив при пункцията,ако случайно се засегне кръвоносен съд,което едва ли се е случвало,но такъв е реда/ и след трансфер се започва пак приема му.За вливанията нищо не мога да кажа.

# 666
  • гр. София
Миналата година имах едно четиричасово вливане заради завишени НК клетки. Трябваше също да пия всеки ден дехидрокортизон.
Вливането не е нищо особено, само дето се проточва. Аз си бях взела списания и книжки за четене докато лежа. Няма никакви странични ефекти. След това станах и си отидох на работа.

# 667
  • София
ivankaka,аз съм имала опити с вливания...наистина се проточва безкрайно  Shocked  и опити без- все стигах до биохимична,без да продължи да се развива,затова и вече изобщо не се вталясвам в тази теория,която се тачи от един-двама лекари в България и е доста спорна.Дори спрях да си пускам изследвания и моята лекарка повече не ме "тормози" в тази насока.
Страничните ефекти при самото вливане са контролирани до максимум,защото си под непрекъснато наблюдение,но бях попаднала на материали относно ползата и вредата впоследствие, на самото лекарство...предполагам,това им предвид и твоята лекарка  newsm78 Тръгнеш ли по този път,обаче,не ти остава нищо друго,освен да си слушаш лекуващия лекар -ако се налагат вливания,ги правиш,ако не-ги пропускаш  Tired

# 668
Вече 3 пъти се обаждах и лекарката все не е в кабинета си и не могат да ме свържат.Попитах докога ще е така, просто не може да не можем да се свържем с лекарите. Те отговориха амиии до няколко дни да се надяваме, че проблема ще се реши. Но на мен днес ми трябва док  #Cussing out В крайна сметка сигурно ще се обадя на личния й телефон.

# 669
Това за телефоните е много странно наистина, макар че вчера като звъннах ми казаха до 6 часа да звънна на телефона, щяли да ме свържат директно с докторката и да ми приготвият досието преди това, преди наистина не беше така, но нали съм отскоро не обърнах внимание.

Относно тромбофилията, аз също имам мутация и ми казаха да пия аспирин протект всеки ден, не със започване на процедура, но не мисля, че има особено значение честно казано.

# 670
  • София
hristina 21 аз пуснах изследванията заради 1 мисед преди 4 год, въпреки,че сега проблема е,че не мога да забременея. Док. каза,че не е задължително да правя тези изследвания, но аз реших да ги направя. Относно аспирина пиех преди 1 месец по препоръка на 1 док от токуда(на сляпо без изследвания, ама явно е била права), обаче забелязах, че дали от аспирина ми беше много обилен цикъла и много продължителен, та го спрях. Но като каже док. ще го почвам Confused Confused

# 671
  • София
ivankaka,нормално е,да е обилен цикълът,ако не си го спирала по това време. Аспиринът удължава времето за сървине не кръвта. С него,като си бях порязала пръста,не можах да си спра кръвта часове. Вярно,няма да ми изтече от една резка,но беше безкрайно  ooooh! А това,заедно с инжекциите фраксипарин /пак за същото/ си е нормалната превантивна терапия,която повечето лекари в Щерев изписват при ин-витро,без значение от резултата на изследванията /аз нямам изобщо проблеми,но нямам и опит без тях  Tired/

# 672
  • София
hristina 21, мерси за инфото. Ще правиме каквото кажат- имаме ли избор ooooh!

# 673
  • София, Бургас
Момичета само да споделя, че проблемът с телефоните е още от четвъртък..трябваше да звънна 4 пъти, докато хвана лекарката..не мога да разбера, защо не са оправили проблема още..все пак телефон се купува за 2 минути, а повечето струват левчета Rolling Eyes ..може и проблема да е друг, но е много неприятно..

# 674
  • София
хахха откраднали им телефона, те да не са селска община, пари имат за телефон, сигурна съм редовно ги захранвам:}Ама пък,ако е истина представете си какво ли не броди в чакалнята. Аз се чувствах сигурна там, даже чантата си оставям без надзор, ама не всички явно са притеснени за прегледа като са там:}

Общи условия

Активация на акаунт