Професионални серии за коса - 21

• 44 398
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
като се има предвид, че е без отмиване - трябва много да се внимава с количеството  Peace

дай й нов шанс с минимално количество и ако ти хареса  Peace при следващо миене увеличавай с по малко, докато я усетиш добре  Peace

щом харесваш цимент - ще ти хареса и реконструктора  Peace

# 511
a.l.e.n.a, внимавам с количеството, но пак същата работа. А ако случайно, след маската не си оформя косата със сешоар, е още по-тежка. Също, не ми помага откъм оформяне, даже като съм с нея, по-трудно си изправям косата със сешоара и четката.
Моята коса е капризна попринцип... непослушна, тоест много чуплива към къдрава и трудно си улучвам подходяща козметика.
Ще пробвам и реконструктора! Simple Smile

# 512
Някой ползвал ли е това? Флуид с коприна Goldwell Kerasilk Instilk fluid

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=234&products_id=2936
Може би е нещо с ефект като коприната на CHI  newsm78

# 513
Като стана дума за Чи, аз съм недоволна от тази маска: http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=224&products_id=1998
Утежнява ми косата и единствения и плюс за мен е аромата и на сладък бадем, иначе използвала съм и по-добри.
Любимата ми козметика за коса си остана на Керастас. Обожавам цимента за преди преса.

Това ли имаш в предвид http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1364

# 514
Да, Leni24. Много добро!

# 515
Момичета може ли да ми препоръчата някакви кристали за коса или техен еквивалент. Моите свършиха и в главата съм като проскубано пиле  Sad Сега обмислям да си взема прословутата серия на Лореал, за която толкова говорите по нагоре Simple Smile Моята коса е лека и мека като бебешка и малко тежест няма да и навреди. Поне така си мисля  newsm78

# 516
  • в 1001-та нощ
вземи коприна, като аналог на кристали  Peace

# 517
Да, Leni24. Много добро!

А твоята коса каква е?

# 518
a.l.e.n.a - какво ще рече коприна? В смисъл дай ми някое име и ще си намеря продукта, защото съм много скарана с козметиката  Embarassed

# 519
  • в 1001-та нощ
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=224_271&products_id=2087

ти не се боядисваш  newsm78 нали  newsm78

# 520
нем не се боядисвам  Flutter . Никакво трениране освен сешоар не й причинявам и тя пак е недоволна

# 521
  • в 1001-та нощ
бих те насочила -  към един реконструктор, но се поръчва от САЩ  newsm78

беше около 6-7 долара + 4$ доставка - много добре "врвърдява' косата  Peace а в комбинация с лилавия волюмайзер на тиги - пада идеално твърда, но е въздушна  Peace не слепена

всеки косъм е някак втвърден, утежнен и отделен  Peace

# 522
Това е доста скъпо, но за мен си заслужава, досега май не съм намирала по-подходящ продукт

http://www.lookfantastic.com/hair/moroccanoil/moroccanoil-morocc … atment-100ml.html

Абсолют рипер на Лореал също бих го препоръчала, доволна съм и от дропс на Лакме, коприната на биосилк също  Peace

При мен се появи косопад, доста сериозен. Май не ме подмина есенния  Confused. И постоянно си прекарвам пръсти през косата и имам чувството, че така още повече дърпам и си влошавам състоянието. Взех ампули на Керастаз, започвам с тях, и витаминките максихеър, просто започнах да ги чупя на 4, иначе е абсурд да изпия такова голямо хапче.

# 523
a.l.e.n.a аз малко досаждам, но направо ми писна да си хвърлям шампоаните след няколко опита с тях  Cry Мислех да си купя на Лореал бялата серия от рибката, която е точно ботокс за косата. Забравих и името. Но ме е страх, че продуктите на Лореал ми идват много силни и ми се бели скалпа след това. Пробвах зелената серия, и наскоро тъмно червената за възстановяване пак, но 2 месеца бях с пърхот след това. Можеш ли направо да ми кажеш шампоан, маска или балсам,  и това за което говориш но с имената им, за да мога да си ги намеря и поръчам. Съжалявам, че съм такъв абориген и не те разбирам от една дума, но хич не съм на ти с продуктите за коса.
За косата си мога да кажа - не е гъста; фърчаща; много мека и лека; като бебешка коса; тънък косъм; кестенява и не е третирана; без обем;
Аз си мисля че и трябва нещо, което да я утежнява, но не знам дали съм на прав път. Например като я хидратирам със спрея Пантенол 9% и после ми седи много тежка и правя, все едно с преса съм я правила, но не винаги имам време за това и не винаги ефекта е такъв. А иначе е начупена неравномерно.
Сега събирам финанси за тази студена преса, където говорехте преди, за да може маските да попиват по-навътре в косъма. Моля те кажи ми направо имена на продукти, които да си взема. Вече се отчайвам от косата си  Cry

# 524
Причината за пърхота ти трябва да се търси другаде, а не в шампоаните. През живота си никога не съм имала пърхот, каквото и да съм ползвала. По-скоро посети дерматолог или вземи нещо за чувствителен скалп и пърхот, но пърхота обикновено се дължи на гъбички, екзема или по-рядко миене на косата, отколкото има нужда. Не знам какъв е случаят при теб.

Общи условия

Активация на акаунт