Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 131 886
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Nalika,Стефина,Бетина,Ангелове,Цолоjavascript:void(0);ва,Ванче,Албенка,Мечо Пух,Мина,Фоткаблагодаря ви момичета за милите думи те значат много за мен.
Налика,благодаря!Продължавай смело много ми харесват тортичките.
Дангаб,ЧРД на патерица мила.Хубава тортичка.
Бетина,поредната хубава торта!
Меридит,няма за какво.Добре си се справила.
Цолова,всичко което си показала е прекрасно .Нооо сватбената ми взе ума.Невероятна е!Поздравления за перфектно свършената работа.
А моята торта е пристигнала успешно само на климатик.Поразпитах жената и каза че е нямало никакъв конденз.Работих само със Пикко.
Албенка,за теб просто нямам думи.Все си мисля че държиш някъде една вълшебна пръчица Laughing
Фотка,благодаря за бързия отговор.Нямаш проблем но не съм правила лютеница а нещо друго/незнам как да го нарека/по рецепта на баба ми от него ще ти дам.А тортата е страхотна.
Леля Ог,почаках за твоите торти ама си заслужаваше.Напълни ми очите.И ако приемаш със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Татит,много хубави тортички.
Мечо Пух,страхотни тортички но Гарфийлд и лъвчо са ми любими.
Мина ,благодаря ти!И двете торти са просто фантастични.
Краси,пускай,пускай я каква красота си сътворила.
Виолеткее,аз като ти казвам че не спираш да ме изумяваш.Откъде извади таз приказно красива сватбена торта.НЕВЕРОЯТНА ЕЕЕЕ!Ама сега вземи та сподели за всички проблеми и всички изводи които си направи че аз още немога да се реша а ме натискат за една 300 парчета.
МаринаД,много нежна тортичка.
Селма,добре дошла мила!Аз отдавна се чудех защо не си във нашите редици.
КК38,страхотни бебешки сладки.
Тина,хубави тортички.
Патрияни,благодаря ти мила!Както винаги уникални торти но Кити е страхотна.
Бианка,аз по принцип не си падам по черни торти но тази със тези цветови съчетания е прекрасна.
Марая,страхотни торти.
Момичета да попитам защото четях набързо и не разбрах точно има ли последно от къде във България да се купи тайлоза?
Надявам се да не съм пропуснала никой,защото всяка една торта която видях заслужава да бъде спомената.
А сега пак зачезвам на консервната фабрика да довършвам че две торти чакат своя ред.
А вие починете малко де,неможе човек да ви насмогне Laughing Stop

# 436
  • на село
[Момичета да попитам защото четях набързо и не разбрах точно има ли последно от къде във България да се купи тайлоза?

Поръчах от тук - www.aromashouse.com

До колкото разбрах, не го поддържат налично, а след като дадеш поръчката го поръчват те от Англия. Ама мен ме устройваше, защото не бързам особено...

# 437
Пепи, страхотни торни. Как да поръчам? Писах лично съобщение, но нямам търпение да чакам страшно много ми харесаха тортите

# 438
Благодаря Татяна.
Но да попитам не е ли доста скъпо 250гр.-39,12лв.Аз имам едно бурканче 50гр,което свърши и ми беше подарък и сега немога да се ориентирам добре ли е като цена.

# 439
Въпросче Момичета,днес ходих до редута,но те нещо още не им се работи май и нямаха ни фондан,нито пък разфасован айсинг.Има ли друго място в София от където мога да си купя фондан.В събота ще правя торта,а имам по-малко от кг и се опасявам,че няма да ми стигне.Гледах в кукибуки,но и те нямат нищо н момента.В редута ми предложиха български фондав,но ме достраша да взема.Той става ли за работа? Гледам,че тук купувате фондав по 7кг,но на мен са ми ужасно много,аз не правя толкова често торти и няма смисъл да купувам толкова.

# 440
  • на село
Благодаря Татяна.
Но да попитам не е ли доста скъпо 250гр.-39,12лв.Аз имам едно бурканче 50гр,което свърши и ми беше подарък и сега немога да се ориентирам добре ли е като цена.

Shocked Не, аз поръчах малка разфасовка - 55гр. за 9 лв. И без това голямата ми е много. Иначе на кг. не съм го смятала дали е изгодно...

# 441
Привет и от мен! Ей, няколко дни да не четеш темата и после няма наваксване. Утре ще се опитам да почета и коментирам, а сега си пускам тортичката - подарък. Панделката ми не успя да изсъхне добре и като я сложих на тортата, се поразпльока, ама така ми се пада, като я оставих да съхне само 1 ден. Добре, че тортата е за племенницата ми, та до последния момент я оставих да съхне. Извадих си поука, че дори и с моето си тесто, дето е бързосъхнещо, трябва време.

И тоя мой почерк, оооох, ооох, да можех да пиша красиво!

# 442
Здравейте, мили момичета! Hug

kk38, много хубави са ти се получили бебешките сладки!
patriyani, страхотно ти е Китито! Благодаря за комплиментите!
BiankaD, много хубава торта, а идеята за картичката е чудесна! Извинявай за въпросите, но ти от колко време правиш торти и кулинарстваш? На мен ми се струва, че от скоро се включи във форума, а правиш страхотни неща и очевидно имаш и доста инструменти. Да не си си сменила ника, а аз да не съм разбрала  newsm78 И в готварската те гледам, много красиви неща показваш!
Марая, да ти е честит рожденият ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и непресъхващо вдъхновение! Тортата с дантелката е много красива! Кошничката също ми харесва, но е много блестяща някак и самата панделка си я представям бяла или бледо жълта, примерно. Инач е много изобилна и красива! Джунглата е много красива!
nalika, благодаря! За четворката, поне според мен, няма да имаш проблеми с обличането, само дупката в средата не я прави, ами там направи украса някаква. Иначе мисля ,че няма да ти е проблем.
lightblue, благодаря ти и на теб! Не съм много добра в желирането, както е видно  Laughing Мазах ги с някакво желе – като кристалината, примерно, но по-лепкаво. Взех в една купичка за проба, но забравих как се казва (Фружел ли беше, някакъв Декор ли беше... ще питам и ще ти кажа). Та това нещо е доста по-лепкаво от кристалината. Втечних го на водна баня и после пробвах всякак – топих плодовете вътре, слагах плодовете на тортата  и отгоре мазах с четка, но май най-добре е или да се залеят вече наредените плодове, или да се залеят в купа и да се вадят един по един и да се редят. Иначе това нещо е много по-вкусно от кристалината.
ditsan, благодаря ти и за честитката, и за комплимента, много си мила!
r.i.angelova, и панделката е станала красива, въпреки малкото време, и почертък е хубав, какво не му харесваш! Много симпатична торта!

От мен още една ферма, но този път май се справих по-добре:

И  всички снимки на животни и оградки.

# 443
Добро утро! Та продължавам днес.

ditsan за около 30лв с доставката можеш да си купиш 1кг, от СМС. Аз само това ползвам, макар че е по-едра и по-жълтеникава от тайлозата. Нали ти пратих да пробваш, не ти ли хареса?
Марая, много са хубави и трите торти, но кошницата е много стилна и изискана и си я харесах мнооого.
BiankaD, много добре се открояват цветята на този черен фон на тортата. И аз я харесвам, макар че избягвам да правя черни торти. Наистина идеята с картичка е добра за поздрав!
patriyani, както винаги тортите ти са страхотни! Ама толкова много харесвам Кити! Правиш най-хубавите! Като гледам и релеф на рокличката, и дантелка се подава, че и токчета на обувките има! Супер е!
tina.21, добре си си поиграла със шприца на тортата с цветенца! Поздравления!
kk38, хубави бебешки сладки! Със сигурност са ги оценили подобаващо!
Леля Ог, плодовата торта е чудесна! Ти видя ли аз като правих такава как съм нахвърляла плодовете без никакъв ред. Твойта определено има хубава визия, както всичко, което правиш. Патока мнооого ми хареса, а и другите две. Особено балеринката е толкова нежна!
Селма, привет и от мен! Знам те и аз колко си добра в готвенето, а тези торти са поредното доказателство за уменията ти! Браво!
metchopooh, ама много е симпатично лъвчето! Гарфилд е страхотен и по нищо не му отстъпва!
МаринаД, не знам къде си тръгнала да се срамуваш пък ти, та тортата е толкова хубава и нежна! Аааа, не така!
fotka, СТРАХОТНА Е! Всичко по тортата е изпипано и направено перфектно! Специални поздрави за добрата работа!
lightblue, сватбената торта е уникално красива и нежна, сладките също! Как има смелост да я пренесеш сглобена тази голяма торта? Мноого ми харесва! Стилна и красива!
Краси, ти пускай повечко торти тук, че знам колко си добра! Тази торта е доказателство!
Ванилия Мадагаскарска, симпатични кексчета!
Mинa, ЧУДЕСНИ ТОРТИ! Ама тая метълската ми е мнооого на сърце! Аплодисменти!
Tatitt, "ваканционните торти" са много хубави, особено тази с цветенцата, розите са като истински!
Албена, сватбената торта е ПРЕКРАСНА!!! Справила си се много професионално! Честито и за годежа! Да са живи и здрави и много да се обичат!
colova, какъв огромен водопад от рози си направила! Сватбената торта е ВЕЛИКОЛЕПНА! По-добре няма на къде! Другите торти също са много хубави, особено ми харесва Мини Маус /така ли се казваше всъщност/
iri.kupenska, не мога да не отбележа и твоята сватбена торта! Поздравления!

Още много страхотни торти видях назад, но моля за извинение, че не съм ги отбелязала с коментар! Поздравления за всички, които не посочих поименно!
Налага се да поработя, та от мен до тук и пожелавам на всички приятен и успешен ден!

# 444
Леля Ог, определено си се справила много повече от добре! Чудесна е!

# 445
r.i.angelova, благодаря ти!  Hug  Толкова хубави неща си ми написала!
А за плодовете... тази ми е най-хубавата от четирите плодови, които направих (през нощта правих четвъртата за колегите), останалите имаха още по-малко ред  hahaha Оказва се, че мога два часа да въртя вълна на овчиците, но да наредя шепа грозде нямам нерви  Laughing

# 446
Мале Руми,много съм изкуфяла мила.Направо изумих че имам CMC,аз питах защото и Албенка има нужда и евентуално да си делнеме.А за твойто направо забравих Embarassed smile3511

# 447
  • София
Привет, влизам набързо с един въпрос
Някой има ли линк към филмче или инструкция КАК СЕ ПРАВИ ЛЕБЕД ОТ ФОНДАН  Embarassed
Предварително благодаря, по късничко ще коментирам, че цяла нощ бяхме по болници, дребка от никакво падане си е счупила ключицата Sad

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 12:36 от metchopooh

# 448
# 449
Момичета,спешно ми трябва да купя един кг. бял фондан.От София съм.Може ли някой да ми продаде?Моляяя

Общи условия

Активация на акаунт