През лятото плетем и на слънце се печем

• 95 197
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
С двата ката ще постигнеш ефекта на снимката от Зара - дамския пуловер, първия.

# 181
Хм , май да. Мантото е плетено от прежда в която има нишка бяла прежда.Голяма играчка ще падне да се раздели дадена прежда на нишки.Абе ... ще чакам доставки то е ясно.

# 182
pepito21, невероятна играчка! тези цветове са страхотни за малкото човече!!! и как само си направила дори и малките детайли! Браво!
ruumkata, и аз бих сложила всичките цветя, че и допълнително панделка или листо - както веднага ти бяха писали; но още повече ме впечатли и одеалцето - този тип много ми допада, но аз все залитам по меланжирани прежди, за които не е толкова приложима тази концепция Simple Smile чудесно е всичко!!!

ние всеки момент уж ще се раждаме и аз реших да не наплитам повече нещица, преди да се появи манекенката, та да бъде всичко по мярка Simple Smile

винаги ми е много приятно да гледам какви красоти показвате! прекрасни сте!!!   bouquet

# 183
Момичета ,а за плетени летни шапки с периферия нещо да кажете? (дамски)   bouquet

# 184
# 185
Здравейте, не съм писала много отдавна при вас Simple Smile
Имам едно питане: може ли някой да ми даде схема и обяснение за плетене на ръкавички с един пръст за бебе на около 1 годинка. Сега са ми на дневен ред понеже малкия на зима ще е на 9-10 месеца, а ще му трябват ръкавички Simple Smile
Благодаря ви предварително.
П.П: В момента си плета ето това http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=129& … id=27&lang=us привършвам първия ръкав, като изплета си събера ще го снимам, за да ви го покажа Mr. Green

# 186
Пуфи, благодаря!
Започнах го, да видим до къде ще го докарам. Още едно питане обаче относно хековете имам, дали имат вътре подплата newsm78?

А някой да е срещал схема на тази жилетка http://svhristova.snimka.bg/hobby/pletivo.578697.24760826? Много ми хареса, до сега търсих, но освен че си харесах още сто неща друго не направих........

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 17:04 от svhristova

# 187
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Направо ме разстреля Shocked  Много готино и шик!

# 188
  • София
Не знам дали няма да постигна този ефект ако вървят заедно два ката прежда - черна и бяла или светло сива да речем  newsm78
С двата ката ще постигнеш ефекта на снимката от Зара - дамския пуловер, първия.
Така е, но може да се пробва и с черна по-дебела прежда, и тъничка бяла прежда - от сорта на Ализе суперуош - 50гр./210 м.
Започнах шанелския топ - много приятно се плете, поне засега, само вертикалните възли са ми малко мъгла, ама да стигна до тях.

# 189
Моля за малко помощ с превода:  Praynig
Отрезать 30см пряжи чёрного цвета и сложить пополам. Закрепить за стежок на парике, и вытянуть петлю (как вы делаете цепочку из 2 нитей). 4ВП (или сколько нужно для длинны усиков). Закрепить и лишнюю нить отрезать.

# 190
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Направо ме разстреля Shocked  Много готино и шик!

и аз така си викам bite понякога има неща които немогат да бъдат пренебрегнати

# 191
Мили момичета,знаете ли магазин за мохер ,обаче да е по-голям процент (70-80%).  Praynig

# 192
и момчета  Crossing Arms

тук имат мохерни прежди с над 70% тук имат няколко с по 70% направо дай Ctrl+F и напиши "мохер" после натисни маркирай всички или Mark All и би трябвало да ти се откроят всички надписи "мохер" за да ти е по лесно да ги намериш
// //

# 193
pepita66, дали няма да стане Лондон на Ализе?

# 194
pepita66, дали няма да стане Лондон на Ализе?
Отивам да погледна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт