През лятото плетем и на слънце се печем

• 95 146
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
 Акрил-а подходящ ли е за бебешко одеалце  Thinking

# 451
Абсолютно Peace Хипоалергенен е.
Друг е въпроса, че спарва и се завалва. Laughing
Ако имаш възможност избери памучна прежда.

# 452
Акрил-а подходящ ли е за бебешко одеалце  Thinking

АЗ не бих го използвала за одеалце! Naughty
Одеалцето, което плетох за бебето го плетох от памучна прежда - Джис на ЯрнАрт, много съм доволна, получи се много добре, не се разблече, не става на топчета; пера го на ръка не в пералня!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 15:43 от Bulechka™

# 453
  • Варна
Да се похваля и аз какво започнах:cheval blanc13019. Вчера купих преждата - мерино туид, Боби7315 помагаше  в избора:bouquet:, и вече изплетох това: шал. За съжаление само вечер мога да плета, а така леко се плете тази прежда... 

# 454
Много добре се е получил шала.  Hug
Тези дупки след плетеницата как се плетат?  newsm78

Хайде някой ,ако има тази схема и описание на български да се включи.
Много се запалих да си да си оплета блузката.
 Grinning

# 455
  • Варна
[quoteМного добре се е получил шала. 
Тези дупки след плетеницата как се плетат? 
][/quote]
Aми гледах оттук, но го правих с различен брой бримкисхема Канкун

# 456
Цитат
Aми гледах оттук, но го правих с различен брой бримкисхема Канкун
Жалко ,че не се вижда добре! Cry
Много ми хареса!  Hug
Можеш ли да качиш описанието във форума, може би така ще се вижда по-добре?
Благодаря!

# 457
  • Варна
Качих още 1 снимка, вече се вижда.Вместо по 7, плетениците/ажура ги плетох по 9, и така:4/9/3/9/3/9/4, общо 41 бримки на куки номер 6. Началните и крайните 4 ги плетох иди-ела, да не се подвиват

# 458
Здравейте момичета   bouquet

Първо искам да се извиня  Embarassed, и да благодаря на биг пуфана и SDJ за  отзивчивостта и бързите  отговори.  Както писах и преди, обичам да плета, но за съжаление в момента не разполагам с много време, и сега чак влязох да видя дали някой ми е отговорил нещо като се надявам сега през почивните дни да отделя повече време и да сколасам с тая блузка на бебока.

Благодаря ви мили момичета    bouquet Hug, творите страхотни неща, когато имам време най-редовно ви преглеждам, и дано намирам повече време и да поплета с вас по-нататъка Peace

# 459
Може ли някой да ми помогне за тази шапчица, че не съм много добра плетачка?

# 460
Много добре се е получил шала.  Hug
Тези дупки след плетеницата как се плетат?  newsm78

Хайде някой ,ако има тази схема и описание на български да се включи.
Много се запалих да си да си оплета блузката.
 Grinning

Преди две години го обсъждахме този модел Simple Smile има го и в библиотеката. И аз си го оплетох  Sunglasses
Акрил-а подходящ ли е за бебешко одеалце  Thinking

АЗ не бих го използвала за одеалце! Naughty
Одеалцето, което плетох за бебето го плетох от памучна прежда - Джис на ЯрнАрт, много съм доволна, получи се много добре, не се разблече, не става на топчета; пера го на ръка не в пералня!

Джинс не е изцяло памучна имайте го предвид Wink
45%акрил,55% памук е
Но и аз съм плела с Джинс, получи се хубаво одеало Simple Smile

http://1.bp.blogspot.com/-3ZEyNfbgyk8/TlNBo8eMsII/AAAAAAAAAbM/di … 1600/P8200582.jpg

# 461
  • София
Иска ми се да изчета цяяялата тема и се надявам да го направя.. (вместо запис това)  Hug Hug Hug

# 462
# 463
Здравейте момичета!
Моля за вашата помощ!Срещали ли сте схеми на дрешки за домашен любимец-куче?Къде бих могла да потърся?
Ще съм Ви много благодарна!!!
Приятна почивка на всички!!!

# 464
Привет,момичета и момче  Mr. Green!
Както винаги ме зарадвахте с красиви плетива!Аз нали бях започнала едно болеро на дребната!Да не мислите,че съм го изплела-неееее,оплетах до полувината и го разплетах после  Mr. GreenЧе покрай него и плетената шапка от пролетта отиде,и нея разплетох!Ама нищо не плета сега,шия си гоблена и ви наглеждам чат-пат!Тези дни се каня да заплета шал и шапка на малката,та ще ви замоля да споделите някакви есенни моделчета на 2куки!

Общи условия

Активация на акаунт