Какво има след смъртта?

• 562 502
  • 11 927
  •   2
Отговори
# 7 935
Аз лично никога не съм чувала гласове в живота си. Не знам какво искаш да ми кажеш, но явно не следиш темата.

Може и английският ти да е слаб. Не всеки е прекарал огромна част от живота си в англо-говоряща страна.

О, аз ли не следя темата.

Миличка, сега не мога да го намеря, но миналата година попаднах на американски сайт с много коментари. Хората масово се оплакваха, че в тях се вселява нещо след рейки и започват различни гласове да им говорят в главата. И нямало начин да се отърват.

Пишеш за американски сайт с хора, които ЧУВАТ ГЛАСОВЕ В ГЛАВАТА СИ. Това, какво е ? Баш шизофрения си е  Laughing . Ти изобщо знаеш ли какво е шизофрения ?!

И спри най-сетне да ми обсъждаш английският, отличното ми представяне на SAT, говори за това, че не си в позицията да определяш нивото на английският ми.

# 7 936
Хубаво целият свят са шизофреници. Но астралните пътувания са си баш психоза тогава. А спомените от предишни животи, да не говорим.

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 02:09 от Серафима

# 7 937
Серафима Тролска, има тема за успелите млади под 30, иди там да се отчетеш. Peace

# 7 938
Спокойно, не си единствената, която говори английски. А какво чуват в главите си някакви християни, никой не го интересува hahaha. Не сте фактор. Всичко, което се пишат някакви си християнски сайтове е с цел да настроите хората, против другите религии. Всичко ! Нищо не можеш да обориш, съжалявам Rolling Eyes .

Смешните ти линкове нищо не доказват. Че чак за "факти" ще ми говориш Joy .

Не ме карай да ти копирам демонските писания от Старият завет, които са далеч от всякакъв морал. Тогава ти самата ще ми станеш кауза пердута  Crazy !

# 7 939
Тук има дадени разни обяснения защо има по-светли и по-тъмни същества в поднебесното пространство:
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1968697/pg6
Няколко извадки от различни страници. Ако и това не схванете, толкова по-зле за вас...
People assume that all "demonic" beings are obviously evil, but some would appear benevolent, what puts them in the category with demonic spirits is DISOBEDIENCE TO GOD. I know people who are nice enough but they really do hate God, or the concept of there being a God, despite not being overtly "evil" in any way.

The things that exist to interact with beyond the veil are the same. Some evil, some relatively kind and others completely grey. It doesn't change the fact that you aren't to listen to them, follow them, worship them or you will share in their ultimate casting out of heaven/the presence of God. There is one creator conciousness that has existed before any other conciousness existed, and He alone is good and capable of reimagining the energies that form everything. That is God and He is the only one worthy of glory and worship.
--
I disagree. I studied these negative / demonic beings in depth. There's different categories and levels of these beings. The high level entities, you don't just will away. In addition, they can disguise themselves as being harmless.
--
Also for these high level demonic beings. They don't fear the name of Allah, Muhammad, Buddha, Krishna, Ra, or the new ager's white light, incense, sage, salt, crystals, Pleidians, Sirians, etc.

They fear and obey, the name Jesus Christ.

# 7 940
Ако и това не схванете, толкова по-зле за вас...

А ако ти не схванеш, че на никой не му пука, нито пък вярва на тези глупости, толкова по-зле за теб  Whistling !

Форум за конспирации ще ми дава като доказателство Joy ...ако не друго, поне се посмях.

# 7 941
Добро утро, момичета!И благодаря, че ме накарахте да се усмихвам /прочитайки снощните публикации/:hug: Heart Eyes   bouquet
Серафима, благодаря ти за отговора.Обаче си много далеч от истината!Аз практикувам лечение с Рейки и още не съм видяла грам демонче пъъъъъък Crossing Arms.Явно не знаеш, че когато активираме енергията, за да тръгне към човека, който има нужда, ние четем молитва.Не към кой да е, а към Бог!Той решава да помогне ли чрез нас, или не.
Аааа, и за гласовете в главата имам какво да кажа.Правя опити за достъп до Акашовите записи и там също задължително в началото изграждаме защитено пространство, така че никакви низши сили и енергии да нямат достъп до нас.Демек-учат ме как по-качествено да "чувам".Айде, чакам сутрешната проповед Wink

# 7 942
Пънки интересно ми стана това, че като си виждала свое друго превъплъщение, то също те е видяло. Дали т.н дажа вю не се дължи на такива срещи  newsm78

Аз да пусна един текст на Ботев и Серафима да каже той християнин ли е, атеист, сатанист, обсебен или някакъв друг. Само уточнявам, че доколкото знам православната църква още не го е анатемосала - защо и дали просто не е пропуснала?

Скрит текст:
МОЯТА МОЛИТВА

Христо Ботев

"Благословен Бог наш..."

О, мой боже, правий боже!
Не ти, що си в небесата,
а ти, що си в мене, боже -
мен в сърцето и в душата...

Не ти, комуто се кланят
калугери и попове
и комуто свещи палят
православните скотове;

не ти, който си направил
от кал мъжът и жената,
а човекът си оставил
роб да бъде на земята;

не ти, който си помазал
царе, папи, патриарси,
а в неволя си зарязал
мойте братя сиромаси;

не ти, който учиш робът
да търпи и да се моли
и храниш го дор до гробът
само със надежди голи;

не ти, боже, на лъжците,
на безчестните тирани,
не ти, идол на глупците,
на човешките душмани!

А ти, боже, на разумът,
защитниче на робите,
на когото щат празнуват
денят скоро народите!

Вдъхни секиму, о, боже!
любов жива за свобода -
да се бори кой как може
с душманите на народа.

Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът!

Не оставай да изстине
буйно сърце на чужбина,
и гласът ми да премине
тихо като през пустиня!...

# 7 943
А ако ти не схванеш, че на никой не му пука, нито пък вярва на тези глупости, толкова по-зле за теб  
Форум за конспирации ще ми дава като доказателство Joy ...ако не друго, поне се посмях.
Не форум за конспирации, а тема за християни, които са се занимавали с астрални пътешествия.
miracle_today, то и всякакви врачки, ясновидци, баячки и пр. пращат хората по църквите. Само Бог им е в устата... та да объркат хората.

Короче, астрал – это всего лишь сфера дуальности, сфера добра и зла. Со своими семью подсферами, каждая из которых в свою очередь делится еще на семь подпланов. Чего только лукавый не придумает, чтобы запудрить мозги искателю истины. Такое подобие создал, что мало кто самостоятельно разберется. Надеюсь, вы меня понимаете, а все остальные представляют, куда стремятся те, кто ратует за добро. Добро иллюзорно (это ловушка) – это лишь часть дуальности, а стремиться нужно к Богу.

Нивата в астрала (поднебесното пространство) са свързани с нивата на непокорство/опълчване/отдалечаване. За всяко от тях отговаря демон, който е свързан с енергийните ни центрове (чакри). Чрез практикуване на източни практики човекът постепенно се отваря за всеки един от тези демони.

http://www.chudesa.net/p1338/
Демон живя 40 дни с рехабилитаторка
“Преди 2 години в наш вестник прочетох за “универсалната енергия рейки” – метод, използващ силата на ръката вместо лекарство. Аз съм рехабилитатор по професия. Имах желание да предложа нова услуга на моите пациенти и без да съм прочела повече за тази енергия, пожелах да ме посветят в нея. Какво ми се случи?

Нещо, което мислех, че съществува само в приказките – бях обсебена от Дух. Започнах да извършвам движения, които човешката фантазия не може да измисли – движения на биоенерготерапевт. В началото се радвах, защото мислех, че това ми е дарба Божия. Пациентите харесваха моите масажи – дори правих чудеса. След това обаче този дух или демон, не зная как да нарека съществото, което ме раздвижваше, започна да ме събужда вечер, опитваше се да ме изкара от равновесие, когато вървя. . . Не обвинявам учителката си по рейки и винаги съм изпитвала приятелски чувства към нея, но мисля, че и тя като мен, а също и всички екстрасенси и ясновидци, сме излъгани от една мощна, превъзхождаща ни сила – обсебени сме от зли духове. . . Какво ме спаси? Забравеното лекарство – така архимандрит Серафим нарича тайнството Изповед. . . ”

По-нататък става ясно, че Дарина е намерила спасение в българската православна църква.

Филмът аз бях екстрасенс

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 10:05 от Серафима

# 7 944
Отворено писмо
до сестра Серафима
от вампирската лига
Сестро! Hug Ние от кръвновампирската лига поздравяваме своята сестра от енергийновампирката с успехите и в тази тема! HugПродължавай високоблагородното си начинание! Peace Тези низши твари/хора/ са наша храна, а тези тук са двойно наша храна, щото са глупаци. Laughing Ти попита смирено може ли да влезеш в темата, и наивните глупаци  Heart Eyes те поканиха Joy Не ги унищожавай напълно/ заключване на темата Stop/, за да може дълго време да се храниш тука. Темата ще е твоят килер с трайни колбаси! Wink Приятен апетит! Heart Eyes

Ерик и Бил
П.С. Тройка? Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=4TK3LBVEu0M

# 7 945

Съжалявам, но един цитат не може да ме убеди Crossing Arms.Аз мога да пусна десетки и стотици разкази за ползите и за лекуващия, и лекувания с Рейки.

# 7 946
Серафима, много те моля да престанеш да разводняваш темата с всякакви щуротии за демони, шизофреници и не знам си кво. Искам да чета каквото се пише, но от твоите бълнувания, не мога да намирам това, което ме интересува. Стига вече, пфууу! Stop Не разбираш ли, че никой не ти чете линковете, затрудняваш писането в темата и изнервяш тези, които я следят.
Влизам тук малко да се разсея от ядовете в работата, обаче намирам още по-голям дразнител.  Намери си друго поле за изява, тук вече прекали Sick

# 7 947
Е, ама много сте строги значи  Mr. Green
Погледнете от друга страна нещата - като имаме пред себе си такъв светъл пример на извисена духовност и я съпоставим с тъмната и отрицателна същност на разни зли същества като демони, тролове, вампири и т.н, можем да видим колко ограничени и объркани могат да бъдат човешките възприятия. Защото при сравнението излиза, че троловете и вампирите са много по-симпатични образи, носещи хубави емоции от някои извисени духовно личности  Twisted Evil

Пънки, кажи нещо за второто невидимо слънце, де

# 7 948
Е, ама много сте строги значи  Mr. Green
Погледнете от друга страна нещата - като имаме пред себе си такъв светъл пример на извисена духовност и я съпоставим с тъмната и отрицателна същност на разни зли същества като демони, тролове, вампири и т.н, можем да видим колко ограничени и объркани могат да бъдат човешките възприятия. Защото при сравнението излиза, че троловете и вампирите са много по-симпатични образи, носещи хубави емоции от някои извисени духовно личности  Twisted Evil

Пънки, кажи нещо за второто невидимо слънце, де
+10 за"Моята молитва" !!!

"Не ти боже,що си в небесата,а в мен-сърцето и душата!"

"Времето е в нас и ние сме във времето!"
                                               Левски

Левски е гений!А думите му са изпреварили времето си поне с няколко столетия.Ама на..Намери се и за него една християнска душа в лицето на поп Кръстьо Laughing

Пънки и на мен ми е любопитно за"второто"слънце.Сефте чувам

# 7 949
А ако ти не схванеш, че на никой не му пука, нито пък вярва на тези глупости, толкова по-зле за теб  
Не форум за конспирации, а тема за християни, които са се занимавали с астрални пътешествия.

Godlike Productions е форум за конспирации, при това платен, при това не се пишат особено хубави неща за този форум по други места в Интернет. Вече ми стана ясно, колко е "достоверен" този сайт.

Впрочем, ако не знаеш, чудеса.нет е възможно най, ама най-недостоверният сайт на света, в който могат да пишат каквото си пожелаят Laughing ! Виж какво пише в контакти на сайта - окултна агенция Чудеса , ОКУЛТНА, запомни това ! Плюеш по окултизма, а четеш в сайтове за окултизъм и то само това, което ти отърва.

Хубаво целият свят са шизофреници. Но астралните пътувания са си баш психоза тогава. А спомените от предишни животи, да не говорим.

О, я спри да си триеш мненията и да пишеш, нещо друго вместо това, което си написала преди. Ти на няколко човек в някакъв платен форум, цял свят ли му викаш  hahaha ? Ясно е кой е с психозата.

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 13:54 от СлънцеЛуна

Общи условия

Активация на акаунт