Какво има след смъртта?

• 559 338
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 11 775
  • София - Рим и обратно
Kъде хукна, бе Анди? Какво ти станА? Сподели и с нас Sunglasses!

# 11 776
  • София
ми, нали като сънуваш, че падаш и се стряскаш, всъщност си бил в астрала! Нещо не ти се е получило кацането меко.

# 11 777
  • София - Рим и обратно
А, ти от сайта ли... Аз тия не ги отварям и не ги чета, не са ми на вълната нещо... Прекалено заучени кухи фрази.
Аз иначе много често се стрясках по едно време, като дете. Ама нещо такова, все едно се спъвам и подскачам. Мисля, че по-скоро е рефлекс, свързан със съня.

# 11 778
  • Sofia, Bulgaria
За падането на сън - мисля, че се случва на всички. Май беше някакво състояние преди дълбокия сън. При някои е като дълго падане от високо, при мен обикновено усещането е все едно от леглото падам.

# 11 779
  • София - Рим и обратно
при мен обикновено усещането е все едно от леглото падам.
И при мен.
На ниско ниво сме явно Joy

# 11 780
  • Sofia, Bulgaria
Значи от колкото по-високо падаш, толкова си по-духовно извисен. Като се замисля, има логика. newsm62

# 11 781

Цитат
Почти сигурно е, че форум към сайта няма да има. Българската публика доказа, че няма нито подходящото отношение, нито грамотността, нито необходимото уважение към другите, за да се създадат адекватни условия за диалог. .

Форум имаше преди години..Някъде 10-ина май..Доказа се като лош проект.

Относно създателите на сайта не ме интересуват,макар и да познавам някои от тях..
Интересува ме самото инфо,не източника..

# 11 782
Значи от колкото по-високо падаш, толкова си по-духовно извисен. Като се замисля, има логика. newsm62
Стига де, аз от дете "падам" от големи височини и когато очаквам да се размажа усещам как подскачам в леглото и се събуждам с облекчение.
Летежа е невероятен. Скоростта е несравнима. Чувството е свобода.

# 11 783
И като се събудиш диафрагмата ти е свита, а пулсът учестен. Образно казано- краката в леген със студена вода, а двата пръста в контакта...

# 11 784
И като се събудиш диафрагмата ти е свита, а пулсът учестен.
Само при сънуване иначе ми спира дишането и пулса, това ми е проблема. Sad

# 11 785
[Стига де, аз от дете "падам" от големи височини Летежа е невероятен. Скоростта е несравнима. Чувството е свобода.

аз понякога падам от много голяма висчоина но това е само в фазата на заспиването.

когато е по време на съня не падам, а просто летя.
понякога с малко усилия,  друг път просто мога да се рея без проблеми .
никога не съм приемала като нещо паранормално. Плувам и се гмуркам от много малка и за мен това е отражение на свикването с чувстовото за сравнителна безтегловност във водата.

# 11 786
  • София - Рим и обратно
Никога не ме е привличала идеята да летя. Изпитвам истински ужас от височини...все едно ме тегли и ще падна. Само веднъж съм сънувала, че летя ...с един човек Embarassed. После четох, че това било сексуален сън...

# 11 787
Плувам и се гмуркам от много малка и за мен това е отражение на свикването с чувстовото за сравнителна безтегловност във водата.
Това не ми е идвало на ум да го свържа. Аз също от малка се гмуркам, гледам под вода без очила /добре виждах рапаните Grinning/ и никога не съм изпитвала страх, напротив. Има резон.

# 11 788
Никога не ме е привличала идеята да летя.

Заради тези сънища гледам да не приближавам парапети от високо и да не гледам надолу- тегли ме да скоча защото усещането за това че мога да летя много естествено но сама разбирам че е абсолютно измамно. Съпругът ми, винаги ме държи за ръка и настрана - той знае и подхожда с разбиране.

# 11 789
[Стига де, аз от дете "падам" от големи височини Летежа е невероятен. Скоростта е несравнима. Чувството е свобода.

аз понякога падам от много голяма висчоина но това е само в фазата на заспиването.

когато е по време на съня не падам, а просто летя.
понякога с малко усилия,  друг път просто мога да се рея без проблеми .
никога не съм приемала като нещо паранормално. Плувам и се гмуркам от много малка и за мен това е отражение на свикването с чувстовото за сравнителна безтегловност във водата.

Никога не съм се гмуркала и не обичам да го правя - страх ме е да гледам под водата. Обаче много често сънувам, че летя ниско над земята - понякога наподобява плуване или гмуркане. Не знам дали има някаква връзка с нещо паранормално, но факт е, че ми се случва забележително често.

Общи условия

Активация на акаунт