Здравейте Мами искам съвет ....

• 15 095
  • 155
  •   1
Отговори
# 30
pocity  Hug
За съжаление тук съвет не мога да дам.
Изчакай да видиш как ще си днес и дали това ще се повтори. В случай, че да, на твое място бих потърсила друг доктор да чуя още едно мнение.
 Пиши после как си  Hug

# 31
  • Бургас
pocity,аз не мога да ти дам съвет,защото съм нямала такива проблеми,но мисля ,че трябва да посетиш и друг лекар.Исках само да ти пожелая бързо да се отървеш от това повръщане и остатъка от бременността ти да бъде лека , красива и безпроблемна Hug

# 32
Благодаря много за отговорите,честно казано Примперан ми помогна май ... днес само веднъж съм повръщала ... Дано днешният ден пак да си ми е отпаднало,но да не повръщам... А ако случайно , не дай си Боже пак се получи нещо като вчера ... Тогава съм в болницата. Дано се спре. Simple Smile Благодаря Ви на всички за съветите!!!! Ще ви държа в течение Simple Smile)))))

# 33
Ходихме вчера на доктор и всичко мина супер. Но за нещастие повръщането ми е по цял ден. Немога да спра,нищо не ми се яде нищо не ми се пие Sad ... Доктора ми изписа свещички вече Sad Sad Sad нямам шанс с хапчетата,нито чай от гьозум/джоджен не ми помага никак даже. Ще ям ще повръщам но трябва да имам нещо в стомаха си ...  ...

# 34
Ох, милата  Hug Hug Hug

Пробва ли да хапваш по съвсем мъничко, но по-често? Сигурно си опитала, ама аз да си кажа  Crazy

Няма ли поне едно нещо, от което да не повръщаш?
Като ядеш по-сухи храни(сухари, солети) пак ли е същото положението?

Дано минава вече този неприятен период  Hug

# 35
Няяма....нищо не помага,нищоо ... доядоха ми се домати със сирене вчера , и хем знам че няма да ги понеса хем викам ще ям,трябва... точно на последната хапка,а няма и 5 хапки изядох,върнах всичко... после ядох бейк ролс и солети и повръщам няма и 10 мин.след това. Мъжа ми в чудо се видя... Айрян и лимонена вода пия ... уж малко по добре .... ще издържим само малко още ... така се молим. .. Защото не искам да влизам в болница...супер много ми е страшно...май май ще си купя свещички и като бебчетата ... незнам...

# 36
pocity, много неприятно така  Confused Дано скоро отшуми този период  fingerscrossed По-добре си вземи свещички да си слагаш, отколкото да влизаш в болница. Стискам палци бързо да се оправяш  Hug

# 37
  • София
pocity, мила, съчувствам ти най-искрено!  Hug
Когато аз бях бременна, започна да ми се гади в 5 г.с., а в 6-7 г.с. вече повръщах нон-стоп по цял ден - същата картинка като теб. Постовете ти ме върнаха в тези ужасни, ужасни седмици, когато на моменти буквално ми идеше да пукна от изтощение.... В 8-9 г.с. вече повръщах по 15-тина пъти на ден, два пъти лежах в болница на системи, защото се бях обезводнила - повръщането беше 20-тина пъти за 3-4 часа.... Не можех абсолютно нищичко да задържа в стомаха си, хранеха ме със системи. Не можех да ставам от леглото, дотолкова нямах сили, че веднъж при ставане (за да ида да повърна, разбира се...) припаднах. Вместо да качвам, първия месец отслабнах с 5 кг. Около 11-12 г.с. започнах по мъничко да мога да хапвам обикновени бисквити и солети (до края на живота си повече няма и да ги помириша даже!!!  Sick) и с това се "изхранвах".... Имах чувството, че тоя кошмар никога, никога няма да свърши.... Е, свърши, разбира се, към 13-14 г.с. започна да ми просветва, а в 16 г.с. вече ми нямаше нищо! И какво плюскане настана само, какво велико плюскане  Laughing
Дръж се, миличка, ще свърши скоро, повярвай ми! Дано съм успяла да ти дам кураж (на мене тогава ми беше много необходим, както и това някой препатил да ми каже, че наистина някога ще ми мине)  Hug

# 38
Oxxxxxxx MelindaD много ти благодаря за прекрасното обяснение! Успокои ме напълно! ... Немога нищо да погледна камо ли да хапна .... Честно само се надявам да не стигна до болница,не искам ... но май до там ще се стигне. Хапнах пъпеш току що и ми просветна,искам да го повърна но се държа ... Варя си картофи и ще опитам с тях ако стане стане ако не ... просто незнам ,.... в момента сме 9 г.с. ииии ... се моля по бързо да минават ... Много ми е отпаднало и ми се спииии!!! ...

# 39
  • София
Ами спи, ако ще по цял ден да е, спи - тогава няма да усещаш гаденето.... Пробвай (гадните  Sick) бисквити и солети.... И пий течности, колкото можеш, дори да ги повръщаш, пак пий, това е изключително важно!!! Компота е много полезен.
Всичко това ще свърши и пак ще си добре, а когато видиш малкото сладко личице на бебенцето ти накрая, ще си готова още три пъти да минеш през това, само и само накрая да видиш твоето дете! Мисли за това! Пожелавам ти лека, спокойна и безпроблемна бременност, леко раждане и едно слънчице да огрява живота ти занапред.....  baby_neutral Успех  Hug

# 40
Единственното останаха само варените картофи. От тях уж поолекна , но пак ми се гади и нищо не повръщам ...  Лежа и пия вода,повръщам и пак и така и така... ще я карам малко още и ще ми мине Simple Smile Само това си викам,нека само с бебчо всичко е наред!
MelindaD много благодаря,много много много !!!! (hug)

# 41
направо си за оплакване Sad.много жалко че не можеш да се насладиш на бременноста си.аз съм 2-ри месец и на мен ми се гади но още до повръщане не сме стигнали и дано не стигнем.иначе умората ме удря внезапно през деня когато си поиска.пожелавам ти да мине скоро гаденето и да се радваш на малкото човече успех  newsm10 fingerscrossed

# 42
  • София
а вода с лимон можеш ли да пиеш, чистата вода най-дразни като че ли...

аз бих питала лекаря си дали може хидратин алфа да се пие...

# 43
то може и само лимонов сок с мед и малко вода би трябвало да помогне.аз със моето гадене ми трябва 1 с.л. и ми успокоява стомаха ама за нея не знам ще трябва бая да си пийне Simple Smile

# 44
  • София
не знам, като ми се гади аз си правя един лимон изтискан във малк вода и пия по 1 малка глътка на 5мин. От водата чистата винаги ми се гади още повече...

Общи условия

Активация на акаунт