Отговори
# 405
  • Sofiа
Идеята със шкафа пълен с учебни пособия много ми хареса:) То в моя случай при всички положения ще я реализирам. Юнака го няма вече повече от месец, като за това време освен, че накупих всички необходимо му направихме и чисто нова стая. Като казвам нова, наистина е нова - местим се в друг апартамент и за последен път е ходил там когато стаята му дори не беше шпаклована - така че сега ще е истинска изненада. Освен това се съобразих с желанието му за червена стая Crazy. Е не е червена - една стеничка само му направих в цвят за да се чуства, че съм се съобразила с него Mr. GreenВече му подредих всички новозакупени от мен неща за 1ви клас и ще го изненадам.
SZA, аз за сега не наблюдавам период на такова отрицане, каквото описваш. Но не бързам да се радвам. След 2-3 седмици като си дойде и се окаже в нова къща, далеч от всичко, което е познавал за последните години, училище, нов график и нови порядки - да видим дали няма да предизвика някакво отрицание newsm78

# 406
  • София
Irka, честито първолаче.  Hug

Безалкохолното=газирано ми е болна тема от това лято. Всъщност и двамата опитаха сега. Дъщеря ми нали е сянка на батко си и да не остане назад .... ама като се има предвид, че на 2 месеца 2годишния (и 4 месеца) "батко" се опита да я захрани с бонбон за смучене май това не е толкова шокиращо.
Харесаха спрайта (той) и фанта-портокал (тя), по-страшното е, че опитаха и от коктейлите ни на плажа... мента със спрайт и нещо синьо беше другото .... харесаха ги  #Crazy (ужас, у нас алкохол почти не се пие, т.е. пием вино - понякога и то по "едно голямо", а твърдия алкохол отлежава в бутилки за гости)

И аз забелязах промяна в характера. Може би е и защото се опитват да се налагат (не само в лошия смисъл), може би и защото изкараха почти цялото лято без нас при бабите (2 седмици бяхме с тях на море и  пред 1-2 седмици ходихме да ги видим).
Аз дори нямам представа съотношението момичета - момчета в каса. Когато гледах списъка, търсих само познати деца и не обърнах внимание на тази подробност.
Моя син харесва момичетата, а е и харесван от тях Embarassed в същото време няма проблеми и с момчетата надявам се да е така и за в бъдеще. Надявам се бързо да намери приятелчета. От групата му 4 деца са в това училище, с едно са в един клас, а "гаджето" му е в съседен клас, но с нея живот и здраве ще ходят заедно на английски и плуване.

При нас покупките няма да са изненада. Почти всичко е предварително "съгласувано". Знам какво може да хареса и преди да го купя (основно on-line пазарувам) показвам. Изненадата ще са новите легла изпразненото и подредено бюро с негови неща. Остава да претапицирам стола. Но още нямам идея за него.

Мисля, че бях писала за съня на обяд и преди, т.е. сега тренира неспане. Но есента живот и здраве събота и неделя ще възстановим следобедния сън - на почит е в нашето семейство  Mr. Green

# 407
Момичета, малко извън темата - на какъв подарък биха се зарадвали вашите деца /момченцата/ на тази възраст - 7 год., в чуденка съм, а предполагам, че са се заредили с всичко необходимо за у-щето... Ако някой може да ми помогне с някаква идея - ще съм благодарна...

Аз ще му взема телефон. Иначе той ще се радва най-много на PSP, но и за това има време.

# 408
  • София
Подарък: Последното от снощи е аквариум с рибки, "ако може и една, само една като Немо на чертички".  Simple Smile
Преди 2 дни беше Лего Бен 10 не знам си коя трансформация, ако го няма това Батман, но да е с наметало  hahaha
Нещото, което ще хареса най-много, е смарт телефон, но няма да го огрее  Mr. Green

В тази връзка днес слушах реклама на Айко хванах: ".... доведете Вашето дете първокласник родено 2004, 2005 г. и ако то може да напише името си само ще спечели ваучер на стойност 20 лв. ..." сигурно са казали и срока но не го чух.

# 409
Здравейте момичета! Simple Smile
Цяла седмица се чудя дали да купя тази рокля за първият учебен ден
Вие мислите ли, че е подходяща?
https://picasaweb.google.com/109662579546504922539/04052011#5633633341890592018

# 410
  • у дома

Много е хубава,но при всички положения ще трябва да имате бяло или червено сако или поне жилетка,която да подхожда,защото ги викат в 9 часа в училище и май само миналата година беше топло-преди това все или валеше или си е доста хладно...

# 411
  • София
Пали, аз съм ЗА. Уточнението на svetlaem е добро.

# 412
Благодаря, момичета!
Имаме сако на Марк и Спенсър, много бледо розово, почти бяло, само, че е спортен модел
Имаме и бяла жилетка, но не е къса а до коленцата.
Надявам се поне едно от двете да е подходящо

# 413
  • Варна
irka, много здраве и "шестици" на твоите деца и особено на първолачето Simple Smile

# 414
  • Sofia
Ирка, честита ученичка! Много са сладки двете сестрички!

Май само ние не правим ремонт  Mr. Green (то и няма как на чуждото...). Тази вечер накупихме от Темпо повечето неща, останаха само худ. материали и дрехи, гуменки. Бъдещата ученичка проверяваше по списъка какво сме взели.  Laughing Извън списъка взехме и релефна карта на България, цяла вечер се забавлява с нея да търси градовете, в които е била и да проследява пътищата до тях.

# 415
  • София
Ирка, честита първокласничка. Да са здрави девойките, с щастливо детство.
Пали, много е хубава роклята.  Hug
Уф, само аз нищо не съм купила. Даже не съм ходила да гледам. ММисля повечето неща да поръчам по нета......тетрадки, раница, моливи....

# 416
  • София
И на мен рокличката ми харесва, но ми идва прекалено официална. Въпрос на вкус обаче. В предучилищната на първия учебен ден имаше и деца по дънки, и деца с подобни рокли, въобще всякакви вкусове. Лично моята първокласничка ще е облечен в сукман, който още не сме купили, нито харесали Crazy. Или джинсов, или дънков. Определено ще е нещо, което после редовно да може да си облича.
Ирка, много са ти сладки дечицата, успех в учението!

# 417
  • Пловдив
irka, честита първокласничка. Много  здраве и успехи на децата.
Пали, роклята е страхотна.
Безалкохолно газирано не пие. Коли , фанти и т.н. не му се дават. Имаме самочувствие, че сме големи, понякога отговаря и после си понася последствията. Ремонта на стаята се очертава в края на Септември. Сега ще пренаредим нещата, за да има място за учебниците и помагалата. Нищо не сме купили от пособията, за моя синковец имало време. Нямаме списък, което е минус за мен,  все ще сме забравили нещо и ще пазаруваме всеки ден.  Това, което ме притеснява, е че няма желание за училище, не се вълнува за промяната в живота му. 

# 418
Пал, страхотна е Heart Eyes.......обаче ми се струва доста официална.... Thinking

# 419
  • Sofia
За първия учебен ден съм му купила на ученика много хубаво, семпло панталонче, блузка с якичка и ще е с маратонки. Нищо специално няма да е, смятам да си ги носи и през другото време.

Телефон няма, засега няма и да има. Мисля, че е прекалено рано, да не говорим, че училището е от другата страна на къщата ни.

За джобните - мисля да даваме, нещо от сорта на 1 лев на ден примерно. Но и това ще го решаваме в движение.

Аз освен дрехите, не съм купувала още нищо. Не бързам, чакам родителската среща на 7ми септември и тогава. Раницата само мисля да купя, стига да намеря такава която да ми допадне.

Лек ден на всички от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт