Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 54"Кекс със стафидки на есен"

• 21 672
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Какво да прави жената,нали тр да гради имидж.
Значи бабе мн си го ударила на живот Wink

# 706
 Благодаря Ви момичета Hug Hug Hug
  тази Селин много ме дразни и мен #2gunfire #2gunfire #2gunfire
    с моите години и всичко каквото се публикува,а и както се е впила като пиявица в момчето/егати ooooh! ooooh! обсебващата жена/,заедно на почивка Thinking Thinking ooooh! ooooh!-да пишат и опровергават,че няма нищо между тях smile3514 smile3514язък за Чаатай
/и не ме замеряйте с домати Praynig Praynig Praynig/

# 707
Мери напълно те подкрепям Peace
Селин не дава да се побликуват снимки на Хазал и Чаатай,за да не си правим погрешни изводи. Wink

# 708
  • Сливен
Здравейте  Party Party

да ви почерпя и аз за моя имен ден  Flutter Flutter Flutter

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 10:47 от ·٠•Mimen4ence•٠·

# 709
  • в очите на дъщеря си
Мери, и аз те подкрепям  Hug

# 710
Мери напълно те подкрепям Peace
Селин не дава да се побликуват снимки на Хазал и Чаатай,за да не си правим погрешни изводи. Wink
ooooh! ooooh! ooooh!боже,боже... #Crazy #Crazy
   а с това каквото се публикува от нея ooooh! ooooh! ooooh!какво излиза ooooh! ooooh!
   манекен-жигуло #Crazy #Crazy #Crazyщот госпожата хич не му подхожда на годините #2gunfire #2gunfire #2gunfireно и откъде да зная ooooh! ooooh!при съседите може и за реклама да минава,но явно Ч е съгласен с нещата-всеки знае себе си Mr. Green Mr. Green

# 711
 ние чакаме да започнат да снимат,а те на почивки са го одарили Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  единият в Чешме Mr. Green Mr. Greenтой май винаги се появява за да се спрат приказки по нейн адрес  Thinking Thinkingне ми изглеждат на много обичащи се хора newsm78 newsm78-прилича ми на удобния "параван" за подходяща употреба Shocked Shocked
 другия с кака на яхта и разбрах,че е рибар Mr. Green Mr. Green/с тая и аз ще стана  ribolov ribolov ribolov/

# 712
Много ми се иска Мери да го видя с Хазал. Peace

Мими Желая ти весело изкарване на именния ден,да си жива и здрава.

# 713
  • в очите на дъщеря си
Мими,  bouquet

# 714
Момичета,кой ще направи новата тема? Simple Smile

# 715
  • Сливен
Момичета,кой ще направи новата тема? Simple Smile
Мама или Хрисито  Mr. Green

# 716
Честит Имен Ден на  празнуващите днес! 

Честито Успение Богородично на всички! Hug

# 717
Габи, ти май си палувала на почивката като съдя по аватара ти. Whistling С Чаги май май, а... Mr. Green

# 718
Здравей,Габи Simple SmileБлагодаря.Честито и на тебе.   bouquet

# 719
Габи, ти май си палувала на почивката като съдя по аватара ти. Whistling С Чаги май май, а... Mr. Green
 yes дам, но то бе преди няколко дена Sad липсва ми многоооо, Габи сега ще работи а него на почивка го пратих със Селин Абла после аз ще ходя а той ще работи Crossing Arms обаче ще се засечем отново за няколко дена Whistling Party Ураааа hahaha Joy hahaha Joy

Мерси Меги   bouquet

Я за разнообразие малко от Yusuf май не съм го публикувала Thinking

">#at=71[/video]

http://www.youtube.com/watch?v=h6tDy3Zn5gY&feature=player_embedded#at=71

Общи условия

Активация на акаунт