Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за роклята "Biiker Dress"?
Какви са отзивите за дънките "Francis Connection Straight Leg Jean"?
Какви са отзивите за чашите, които някои е поръчал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за роклята "Biiker Dress"?
-
Какви са отзивите за дънките "Francis Connection Straight Leg Jean"?
-
Какви са отзивите за чашите, които някои е поръчал?
-
Какви са отзивите за роклята на Asos в цвят "Lavender"?
-
Какви са отзивите за роклята на Laredoute?
, нещо ми хареса в нея, но не знам какво
, абе не е така права линията както изглеждаше, направо кацеста, ааабе отврат
, а мъжо я харесва и вика "Една рокля да ми хареса, с която да си малко с по-женствени линии и ти искаш да я връщаш, и този цип отгоре додолу, знаеш ли какви мечти фантазии поражда у мъжете....ами ако се дръпне..лелее
" Ааабе, мааани го..мъжки глупости
ще я разкарвам, такива ханшести рокли не харесвам
ще се носят
, е тука вече, няма какво да добавя
Тя и дори намалената цена си е страхотна, но това нещо е произведено в космоса, НЕВЕРОЯТНАААА
Това толкова стилен, удобен, нежен, като втора кожа тоалет, толкова елегантана чистота кройка изпълнена с хирургическа точност....аааабе откачам Жестока е!!!!Бялата естествено, закупих и широката гривна. За тази рокля Вишенка спомена че н-нам си коя година се носел такъв отвор в украйна и било демоде, ама не отвора си е отвор зависи къде и на какво. Тази рокля, винаги ще звучи футуристично...айде стига че се окапах вече 
) ? Благодаря!