Пазаруване от ASOS -18

• 31 070
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Искам да си купя нещо пък! Crossing Arms нещо до .... не знам идея повече имам от ВЪлчица,ако тя не си е заредила картата де!

# 601
# 602
Вишенка, благодаря ти! Снимай, ако не те затруднява! 3 години.. много стари модели в тоя Асос! Затова ли те е срам да я носиш?

# 603
Има ли някой който има g star дънки да каже как са като номера, много се чудя дали да не взема по големия номер  newsm78

# 604
Ох,много се чудих и аз за тези дънки G-star и накрая пуснах 29 номер.Ако са големи ще отидат в размените.
Мимита,благодаря Hug

# 605
Има ли някой който има g star дънки да каже как са като номера, много се чудя дали да не взема по големия номер  newsm78

И аз днес питах, Аник на 31 страница ми е отговорила...и мойта кошница  беше пълна с G star-ki, днес след обед бая са ги намалили , ама не бях сигурна в размера и взех изпитаното http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1376650 Laughing

# 606
  • ...край Дунава
Аз финиширах, пуснах и аз дънките G-star-26ца Rolling Eyes и още три неща, ако не станат за размяна Crossing Arms

Няма да си гледам остатъка, че ме е страх, ама тука тука, левчета ще са някакви Mr. Green

# 607
# 608
Вишенка, благодаря ти! Снимай, ако не те затруднява! 3 години.. много стари модели в тоя Асос! Затова ли те е срам да я носиш?

те и Лакостите са от пО миналата година!

# 609

Аз имам едни 27-ца с малко еластан (от М60 нося 26) - ако нямат еластан взимай горния номер.

# 610
не, не за това, много ми кефя той, казвах че почти без събличане шматках се в него на плаж в 2008)))) Embarassed
Просто вече ми е неудобно - всички снимки в едни и същите дрехи))) После иди да доказвай че имам и други дрехи (ако някой казва че твоята сестра **** после докажи че нямаш сестра)))))))))) Joy Joy Joy

# 611
  • Бургас

Аз имам едни 27-ца с малко еластан (от М60 нося 26) - ако нямат еластан взимай горния номер.

Я дай размерчета, да се ориентираме долу-горе.
Тези дънки, които обсъждаме, са 98% памук, 2% еластан. Мацката уж носи 26, ама да видим... Даже са й леко свободни.

# 612
  • Варна
Момичета, обувките G-star  не са тези черните,а бели сандалки различен модел. Когато прибавих в кошницата едни се видя кои са.
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=881968

# 613
  • Sofia
PERLI, поздравления за избора  Peace Това е от новите модели на Мис  Hug
Дънките G-star вървят 1 номер по-малки от М60. Тези, дето днес спрягаме като на малени са супер стари модели на Джи. Иначе денимът им е несравним като качество, но цветовете са особени (забелязва се). Имам няколко модела 25-ти номер, мога да дам размери  Peace
Обувките Джи си отговарят  Peace Малко са тесни и от много твърди кожа/текстил. В началото много стискат, правят мазоли, но разработят ли се - няма износване  Peace
Трикото им не е най-качественото. Имам тениски, които си харесвам, но една приятелка няколко неща станаха на дребни дупчици като пуснати бримки  Confused

# 614
Вишенка, щом я носиш толкова време, значи е хубава  Hug

Сега да отчета нещо, което забелЕзах и  Shocked Shocked #Crazy #Crazy
на въпросния потник с шал пише, че 16 отговаря на 42 номер  ooooh! по номерация излиза, че е умален, а по мерки в/у мен едва ли не ми стои нормално към широко спрямо роклите на Асос-а  ooooh!
съвсем се омотах и ако вземам рокля ще заложа на мах размер, поне стесняването е по-лесно от разширяването  hahaha

И една интересна джаджа която ще върши работа при обличане на потници и някои роклички http://www.asos.com/Fashion-Forms/Fashion-Forms-Strap-Solutions/ … 15&affId=3255
Линка, такова нещо имаше в 3Суис, онзе фр сайт и беше за 1-2 Е, хващаше и някакъв подарък с доставка, така че за по-малко пари, ама повече главоболия по превозвачи се сдобиваш с таз джаджа и още нещо, а в ибей сигурно и за лира-две ще намериш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт