Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за роклята "Biiker Dress"?
Какви са отзивите за дънките "Francis Connection Straight Leg Jean"?
Какви са отзивите за чашите, които някои е поръчал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за роклята "Biiker Dress"?
-
Какви са отзивите за дънките "Francis Connection Straight Leg Jean"?
-
Какви са отзивите за чашите, които някои е поръчал?
-
Какви са отзивите за роклята на Asos в цвят "Lavender"?
-
Какви са отзивите за роклята на Laredoute?

това и за подарък не става и с клин не върви................ чудя се как поне едно носене да отнесе и в кофата. Добре, че сподели поне да не я пера.
Благодаря предварително!
при това доста по-скъпи от роклята. Постъпих добросъвестно - веднага ги опаковах и им ги върнах, като снимах разписката от пощата и им я пратих като прекачен файл. След хиляди разменени имейла отказаха да ми върнат пощенските по банковата ми сметка, а настояваха да ми пратят чек. От темата знаех че осребряването на чека в наша банка е скъпо и прави цялата операция безсмислена. В крайна сметка им казах просто да ми преведът парите за сгрешената рокля и прежалих пощенските. Не зная какво да те посъветвам, ти си реши как да постъпиш.
Особено с тези с дългите ръкави си е нужно цялостно събличане.
Онзи ден мъж ми снима да пратя снимки на Жана Д'арк с тях, но от неговите снимки аз бих си върнала дънките, а бих казала, че тези са едни от любимите ми