Пазаруване от ASOS -18

• 31 099
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Vul4ica Hug Аз отдолу лесно ще го навия, в презрамките се усъмних, но ако не пада прекалено ниско, даже няма да ги скъсявам, аз си нося "виснало"  Joy

# 301
Скъсяването или навиването на крачолите е най лесно.  Peace И аз така вчера се чудих на този дънковия и накрая го забърсах, пък ще видим http://www.asos.com/Asos/Asos-Brace-Button-Dungaree/Prod/pgeprod … .aspx?iid=1378029, гледам че 8 е свършило, защо поръчах 10 да ме пита човек, дали няма да стана като торба с... doh rotfImao

# 302
Сутринта си взех пакетите от пощата - 03 и 04 август са, но още не съм успяля да меря нищо  Rolling Eyes
форумската рокля в черно - 10 р-р, бива на пръв поглед, като я гледам ще ми заспи  Peace
това рокле е страхотно  но успях да грабна 8ца, с мисълта да ми стане, като го гледам обаче няма такъв шанс, довечере ще го пробвам, ако не заминава в темата за размените
боксерки и пак боксерки М размер, уголемени са
рокля за една приятелка, позволих си да я отворя да я зърна на бързо - Лка, отговаря си, много хубавка памучничка....само да не беше така тигрова  Rolling Eyes
лакчета - хубави, ама много нюню

чакам от 5ти гащеризона и дънките вранглер

Това рокле пак е налично в жълтичко 6цата  Peace

И да питам някой получили ли ги вече да даде само отзив за тези буйки че много, ама много им се чудя  newsm78 нося стандартна 4ка, но такъв модел или принципно ги взимам по-мънички че да не ми шляпат на петите, дали 3ката ще много малка, или пък ако са умалени да си взимам 4ка  newsm78 newsm78
И тези съм загледала, и за тях същото питане  Praynig

# 303
Някой има ли впечатления от това
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1375448
Малко ми е странно с one size
А е било доста скъпичко

# 304
Черна, 12-ка...

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 10:44 от tortoise

# 305
Има ли хора, които поръчват с виза електрон на пиб или с в-пей на уникредит? правя вече 7-8 опита, избирам виза вместо виза електрон и все не се получава, писах си номера на картата всеки път, да не би да съм объркала номерата, но пак същото. За пейпал пък ми пише че е неактивен в момента. Момичетата които имаха проблем как се оправи?
Това ми изписва на пощата:
Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason:
Your card has been declined.

Common reasons:

• You entered your security code or card details incorrectly

• You have insufficient funds in your bank account

• You supplied an issue number when one was not required

• Payment was referred by your card issuer

• You selected the wrong currency (No TIDs for Solo and EUR)

# 306
siqnie, да не би да искаш да платиш с ПП, а нещото да се доставя само до Англия, тогава не става.
Аз имам карта на ПИБ виза електрон, през ПП мина плащането, макар, че ми отказаха нещата, дори мисля, че и с картата плащах 1 рокля, която тр да отиде до Англия  newsm78
по принцип става  Peace

# 307
Ех вълчица   bouquet, това на снимката е Скарлет Йохансон, ама да ти кажа и аз и не отстъпвам, даже на мен по-хубаво ми стои  Embarassed
Пуснах тази снимка, защото като рових в сайта не я намирах, за да покажа роклята, но после случайно я видях.
Саси, роклята ми седи супер, даже сега на 20.08  сме канени на една сватба и мисля да се барна с нея, но ми станха просто две рокли  hahaha

# 308
  • малкия град
Сутринта си взех пакетите от пощата - 03 и 04 август са, но още не съм успяля да меря нищо  Rolling Eyes
форумската рокля в черно - 10 р-р, бива на пръв поглед, като я гледам ще ми заспи  Peace
това рокле е страхотно  но успях да грабна 8ца, с мисълта да ми стане, като го гледам обаче няма такъв шанс, довечере ще го пробвам, ако не заминава в темата за размените
боксерки и пак боксерки М размер, уголемени са
рокля за една приятелка, позволих си да я отворя да я зърна на бързо - Лка, отговаря си, много хубавка памучничка....само да не беше така тигрова  Rolling Eyes
лакчета - хубави, ама много нюню

чакам от 5ти гащеризона и дънките вранглер

Това рокле пак е налично в жълтичко 6цата  Peace

И да питам някой получили ли ги вече да даде само отзив за тези буйки че много, ама много им се чудя  newsm78 нося стандартна 4ка, но такъв модел или принципно ги взимам по-мънички че да не ми шляпат на петите, дали 3ката ще много малка, или пък ако са умалени да си взимам 4ка  newsm78 newsm78
И тези съм загледала, и за тях същото питане  Praynig
ANNAFACE, лакчетата на opi доставят ли се до БГ?

# 309
Не, те са с посредник от 23ти. Имах чакаща поръчка от Некст в UK и се възползвах да ги пусна, че моята колежка искаше едни ботуши, които нещо не намирам обаче сега и се комбинирахме.

Едит - ето ги - ако някой ги хареса, мога да я питам как са като номер и изпънение, тя е доволна обаче  Peace

# 310
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1410234 очилата пак се появиха  Peace
и за любителките на гащеризонаторите http://www.asos.com/Club-L/Club-L-Embellished-Halterneck-Jumpsui … t=3&clr=Brown

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 10:48 от Vul4ica

# 311
  • малкия град
ANNAFACE, благодаря за информацията  Simple Smile

# 312
Оффф май ще го поръчам
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1375448
Пък да видим
Мислите ли че си заслужава, нещо финансовата диета невърви трябва май да се спре да се гледа

Бах дала грешен линк

# 313
А чашките някой получил ли ги е? Колко са големи? Имам още 30 мин време за размисъл  Joy

# 314
Да ви попитам, че се омотах нещо..та снощи си направих няколко мини поръчки..до тук добре.., но на последната нещо се закучи и поръчката се оказа неуспешна..усетих се аз и я повторих. В пощата получих писъмце в което ми съобщават за неуспешната и второ, че вече пътува към мен и ме приканват да я разгледам / ORDER DISPATCHED
Hi ......,
Just a quick update... your order is now on its way to you. It'll be with you soon, but if you want to keep an eye on it you can click here to follow its journey.. /

Да обаче като влезна там ми пише, че не е успешна / On this page you can view, cancel and track your order
Order No.    Order Date    Status    Date Shipped    Details
34887178    09/08/2011    Order Unsuccessful       View Order /
..та да си чакам ли? или да пускам на ново

Общи условия

Активация на акаунт