Пазаруване от ASOS -18

• 31 099
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Аз все мъжа ми пращам да ми носи дрехите за корекции - отбелязвам си ги вкъщи (обикновено става въпрос за скъсяване). Та, шивачът последния път го питал "Тая, твоята жена, кога ще ги носи всичките дрехи - трябва всеки ден по 3 тоалета да сменя!". Mr. Green

# 376
Аз да се похваля с това http://www.asos.com/Vila/Vila-Faux-Shearling-Jacket/Prod/pgeprod … t=3&clr=Brown
 Л размер,но отговаря на М-отива в размените

# 377
  • Варна
А аз кой номер рокля да взема...с подгръдна 75см/ ако се водя по сутиените, 75С нося/. м-12, нали?

# 378
мацки как става номера да си запазиш нещо в кошницата.Уж салгам неща и после ми изчезват.Колко време могат да се задържат там.
Аз каквото си харесам и все го няма.Ако някой има от това http://www.asos.com/Asos/Asos-Slash-Neck-Tie-Dye-Jersey-Dress/Pr … .aspx?iid=1377571 12 да свирка
и това http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1619602 бях я сложила в кошницата и сега гледам че няма вече 12
а какво ще кажете за тази http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1509466 ,някой поръчвал ли е да даде мнение,да не е много къса,че аз съм 179 см уж слаба ама с по големи ц..и Laughing

Ако искаш 10-ка от първата, свиркай!

ами ако я пазиш още ще пусна пък каквото стане,дано не ми е малка

# 379
  • Sofia
А аз кой номер рокля да взема...с подгръдна 75см/ ако се водя по сутиените, 75С нося/. м-12, нали?

Стига бе, и аз съм 75С, к'ва 12-ка  ooooh!

# 380
Flash, 10, аз съм с гръдна 97 и 10 ми е добре /фитнесмания/  Embarassed

# 381
  • Варна

Флаш, 12-ката ще ти е голяма, според мен - моите сутиени са същия номер и 8-цата ми е добре. По-скоро виж какъв номер дрехи си поръчваш по принцип. Peace

# 382
  • Варна
Миии...такива нося/БГ номерация де, 34С английсак/. Rolling Eyes 10 и 12УК си купувам, като 12ката обикновено нося на шивач.Simple Smile) Ама пък надолу съм си 12ка, и съм височка бая. И затова все се чудя на размера и докато се начудя и те свършат. Crossing Arms

# 383
Обявете ме за луда но си закупих ей тази бременна рокля в сиво за 7 лирки http://www.asos.com//Asos/Asos-Maternity-Knitted-Maxi-Dress/Prod … .aspx?iid=1179314, без да съм бременна, че и един номер по-голям от моя, но реших че ще е еластична и няма да ми стои торбесто. така..създавам си разни фантастики, да видим дали ще ме откарат до гардероб с дрехи, които не стават  за носене Crossing Arms

# 384
ААААААА,МОМиЧетаааа, сега си обух белите Лакоста! ужас! хастара се скъса от вътре на лявата! #Crazy мале ще си изям г*за от яд! а на всички ли им ръбИ отзад на глезена ръбчето или само на мен?

# 385
  • Sofia
ААААААА,МОМиЧетаааа, сега си обух белите Лакоста! ужас! хастара се скъса от вътре! #Crazy мале ще си изям г*за от яд! а на всички ли им ръбЕ отзад на глезена ръбчето или само на мен?

Я ги снимай и им ги прати  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

arlena, роклАта си е супер, к'во

# 386
ААААААА,МОМиЧетаааа, сега си обух белите Лакоста! ужас! хастара се скъса от вътре на лявата! #Crazy мале ще си изям г*за от яд! а на всички ли им ръбИ отзад на глезена ръбчето или само на мен?
Ама ти ги напъна като ги обу, че се скъса,  или? Щотото при мен трябва да се разхлабят малко връзките най-отпред за да ми влезе нормално крака. На мен не ми ръби нищо отзад Rolling Eyes

# 387
Чоки, страхотно ти стои роклята  Peace
Хайде показвайте повече облечени рокли, че на тези манекенки наистина понякога не може да се разбере красотата в някои дрехи.

Сега ми се върти въпросът след като чашите се изчерпаха (по-скоро ги изкупихте  hahaha )откъде зареждат наново  newsm78 Да не би върнатите счупени на сол да ги предлагат отново или да правят комплекти от поочуканите пропътували толкова път здрави чаши  Joy

Хриси, за лакостичките екстра  Party

# 388
Абе колко да напънах,не особено,разширих си ги отпред да може да ми влезне крака,ама нещо не стана с лявата,другата влиза! да не съм си взела малък номер?но не! нося 37н и взех 4! а немога да ги върна,че не пазя никакви опаковки,найлони и сие! аз така им зарадвах,че...и сега пак си ги обух и хоп! Crossing Arms

# 389
 Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire Пращай им снимки, то друго не остава...ааа наистина мн гадно така  Confused няма ли начин да се зашият.
Моята щерка като я знам каква е джаста-праста едва ги обу за проба, че беше жега до безкрай, дано са и дали най-здраво зашитите.  ooooh!

Blush
За Чоки и Сис   bouquet  bouquet Страхотни сте в роклите, прави са момичетата, че стоят на вас по-добре отколкото на манекенките. Със здраве да си ги носите и на вс останали...ама не снимате другите  Thinking

Blush Blush Лъвица ме помоли за снимка на синьо-бялата рокля, ама аз нали се ядосах на мен и я набутах в найлона, та след малко ще взема да я снимам и да я покажа...иначе си купих клинче, тъмносиньо в тон с роклите, сега остава и да се намъкна в тях и няма знач колко са къси  Mr. Green Mr. Green нали е здравословно...оп дълголетно беше  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт