Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 816
  • 714
  •   1
Отговори
# 225
  • Somewhere far away
На изуст му знам биографията, защото съм му фенка. И както казах за мен е по -важно кой къде е роден а не каква е МАЙКА му. Wink

ЗА исканията си повече не виждам смисъл да говоря. Wink

# 226
  • срещу двата комина :)))
На изуст му знам биографията, защото съм му фенка. И както казах за мен е по -важно кой къде е роден а не каква е МАЙКА му. Wink

ЗА исканията си повече не виждам смисъл да говоря. Wink
ами ако аз цял живот съм живяла в една държава ще се смятам нейна гражданка, без значебие ако съм се родила в друга  Peace

# 227
  • София
Зависи кво и предложиш!  Виж на мен как ми подари ножа на Декс без много уговорки!

Снимка, снимка...
Сетих се за кейт Бланшет и "Hanna" - имам чувството, че този филм така и не го даваха по кината  newsm78

И като ще е Кейт - още няколко хубавици!

Много хубава британската принцеса!

# 228
А тъй, Ване, даже Бекинсейл преглъщам, щото е в красива компания.  Mr. Green

Муре, немой се хаби, любов моя.  Laughing

# 229
  • Somewhere far away
Зависи кво и предложиш!  Виж на мен как ми подари ножа на Декс без много уговорки!
Ee -ама аз не искам някъв нож! Grinning hahaha

# 230
  • Ænima/Albuquerque
Пуц, простете, че се наложи да защитавате честта ми!  Hug

Кръш, мисля, че вече мина границите на забавното.
Ще ти дам още един - Доминик Монаган е роден в Берлин, но си е цял англичанин, независимо дали това те устройва или не.
За Ирландия и факта, че е отделна държава, бих казала само - прочети малко повече по въпроса.
За Канада също, за Австралия...

Иначе душата ми с памук можеш да я попиеш, просто не намираш начина.

# 231
  • Somewhere far away
ХАха- ами това за забавното всъщност го казах иронично. Wink Не се ли усети?
И да - аз не съм от най-забавните - какво да се прави! Rolling Eyes поне си го признавам.  Wink

# 232
  • Ænima/Albuquerque
Както виждаш, отдавна не е забавно.
Ирония и сарказъм се ползват до едно време, след определен момент нямат нужния ефект.

# 233
  • Somewhere far away
Да, защото поисках да знам правилата, а всички наскачахте, че бил англичанин. Затова не е забавно.
И както виждаш - нищо не искам от теб- можеш да бъдеш спокойна Simple Smile

# 234
Добрутру, труженико!  Mr. Green Ама моля ви се, аз казах вече, че защитавам принципите на темата, нейните устои, тъй да се каже.

Да, защото поисках да знам правилата, а всички наскачахте, че бил англичанин. Затова не е забавно.
И както виждаш - нищо не искам от теб- можеш да бъдеш спокойна Simple Smile

Или ми вадиш цитат на това в червенкото, съдържащ думата 'англичанин' или замълчаваш по въпроса, става ли? След неуместната ирония, най-много обичам несправедливи обвинения.

# 235
  • Somewhere far away
Дай ми доказателство , че въпросният е за тази тема и тогава ще реша дали да млъквам иили не. Grinning

И между другото ти изобщо какво разговаряш с мен- разговорът е между мен и Сарк. Защо някви трети лица се намесват в дискусията? newsm78 С нея си разговарям напълно приятелски- докато ти както се вижда от километри отдавна наруши добрия тон. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 17:31 от Deathcrush

# 236
  • Ænima/Albuquerque
Ох, Боже!  smile3555
Let it go, моля те!
Всички сме тук за да се забавляваме, неуместно и неприятно се включваш!  Crossing Arms

# 237
Акта му за раждане ли държиш да видиш?  ooooh!

Аз съм измислила темата и заложих основните правила, които се и опитах да ти обясня, други въпроси? Досега що ми отговаряше? Толкова, аз приключвам.

# 238
  • Ænima/Albuquerque
Пуц, е падаря на темата (така да се каже  Mr. Green) - ако нещо не е ясно - обръщаш се към нея, темичката си е нейна и има всички права да се намесва в разговора.
Плюс това ми е приятелка.  hahaha

# 239
  • Somewhere far away
Всички сме тук за да се забавляваме, неуместно и неприятно се включваш!  Crossing Arms
Е сори, че ви наруших "забавното", обаче беше важно за мен да разбера някои неща. И мисля, че ги разбрах, поне повечето...  макар че това което разбрах не беше точно това, за което питах. Wink

Благодаря за грубия тон , хайде аз отивам да върша по-приятни неща с една дружка като например това ->  cheers beer Drunk beer3 beer

byebye

Общи условия

Активация на акаунт