Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 153 392
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
ЕЕЕ ЛАБРЕКС нямаш спирка нямаш срам с тези твоите изкушения и красоти Crossing Arms
Пепчо и тя с нейните пирожки ooooh! ooooh!
БИАНКА с нейният пай вай вайййй Mr. Green Joy
Неее не мога ooooh! ooooh! ooooh! изчезвам ,че започнах да преглъщам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 646
Пеп-4о,след пая мога да хапна  една пирожко-бухтичка от твоите.Да си засоля,както се казва и после пак сладкишче.... Wink
Лабрекс,как са те оставили да направиш толкова снимки на това п релестно ястие! Rolling Eyes

# 647
  • Варна
Мадла,Костиля,Мириам,Мат,Ванилия,Амор,Милейди,Бианка много апетитно е всичко
Ангелова хляба ти е трепач
Лабрех голяма красота и вкусотия е и си вземам всичките смокини
Пепи манджата ти е супер с питката на Мадла,нямам думи и си вземам бухтичка за обяд
Маги вкусно и ти отнасям няколко картофчета
За днес пълнени пътладжани,руло,баничка и таратор

# 648
При нас за довечера - Кюфтета по чирпански

и да покажа от оня ден - Маринованата бамя на пеп-чо   bouquet

# 649
Здравейте, мили момичета!  Hug
Много е вкусно в темата, страхотни сте!   bouquet

megansg, еликсир, ilrai78, merydit, bliznacite2004, Венета, Madla, Пепчо, BiankaD, miriams28, Angellove, много ви благодаря за внимането и за комплиментите, които сте ми отправили   Blush Hug

Мама Цоцоланка, пак има повод за празнуване и почерпка! Маме, да ти е живо и здраво момичето, много щастие и` пожелавам!

mushmul4е, благодаря! А сладките ми са меденки, по рецепта на Ванчето.

еликсирче, много ти е красив галета със сини сливи, а снимката с цветето е радост за очите и душата!
labrex, тя и Маце искаше лабрадорчета, ама за сега само далматинчета мога  Laughing Ще се упражнявам! Възглавничките са невероятни!
merydit, много ти е пораснала госпожицата! Да ти е жива и здрава! Сушито изглежда чудесно!
Пепчо, ти гледа, гледа тая сьомга и тия каперси и реши да покажеш как може да изглеждат красиво и ужасно вкусно  Laughing  Hug  Харесах си и една куличка от зеленчуци, голяма красота беше и хоп, гледам я вчера в списанието! Много се радвам, поздравления за публикацията! Шареното ти руло и то е за там, страхотно е!
Дарилка  и нея я видях на страниците на Good Food, поздравления и за теб!

megansg, от дни ми се ядат дробчета и сега като видях твоите… направо се просълзих! Ще ходя да хапна в някое заведение, че да не дразня мъжо! Ама искам да изглеждат като твоите  newsm22
mari_eta, приеми и тук пожеланията ми за много здраве и щастие на твоето момче! Тортата е страхотна! И питката е голяма красавица!
Мила Венета, ти докато си почиваш, аз ще преглъщам по тези чудни фунийки и кексчето с извара! Изглеждат ужасно вкусно! Ох, и кифличките! Ох, и питката....
Гуинет, и красиво, и вкусно, както винаги! Аууу, че красив гръцки пай!
джоджо, чудесен поздрав! Благодаря за линка!
ЗИЧЕ, много красив патладжан! Много ми харесват лилавите лукчета как си ги подредила!
Селма, много обичам сладкишите ти! Как ми се иска да си похапна от показаните парченца!
Дес, да си жива и здрава, много щастие ти пожелавам и неизчерпаемо вдъхновение! Прасковеното сладкишче изглежда чудесно!
magi71, много ти е вкусен последният пост!
*MILADY*, чуден морковен кейк! Издай тайната на вълшебната глазура  Praynig

От мен едни тиквички-далматинчета, печени чушчици от градината на мъжовата баба и пилешки пържолки на тиган:

И да не забравя да ви почерпя за отминалия семеен празник (бях рожденичка на 30-ти, а в същия ден имен ден имаха и дъщеря ми, мъжът ми и баща ми):

Много ми хареса тортичката на FRESA (  bouquet  Hug)и не ми излиза от ума, затова направих и аз такава (е, не чак толкова красива, но се постарах  Laughing). Направих даже четири- три за да се почерпим в нас и една направих през нощта за колегите  hahaha

До скоро, момичета!

# 650
Айде пак да се запиша,че без вас нямам муза и стимул да готвя  Hug

Днес само едни турски банички, че малката им е голям фен.Но утре смятам да поготвя Embarassed

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 19:53 от Елица-сестрица

# 651
сега ако споделиш и как ги приготви  Praynig

Леля Ог, искам да съм ти колега  Hug много е свежа плодовата тортичка   bouquet

леле, Лабрекс, невероятно красиво си го наредила   bouquet  bouquet
Меганс, delicate , много апетитни ястия си имате  newsm51 а баничката е ммммм  Heart Eyes
delicate,  ще се радвам, ако ви  и хареса бамята  Hug

Да покажа днес какво готвих, в почивния си ден  Laughing добре, че по някое време росна дъжд, та се прибрах  ooooh!

печени мариновани свински ребра в плик- Най-после съм доволна от това печене, толкова време не можех да се справя и получа "нашия" вкус-  newsm68

с печени чушки; с чесън, оцет и т.н., добре, че Краси ме подсети, така щях да ги прибера пак в камерата, бях забравила, че сме изпекли.

скони с червени боровинки.

и пак  Laughing Laughing но не мога да опиша колко ги харесах. А купих червени,  в знак на протест към черните, които са доволно скъпи  Laughing Утре обаче ще прибера във фризера червени.

# 652
сега ако споделиш и как ги приготви  Praynig

Това май е към мен  Embarassed

Много са лесни и бързи тия банички.Купувам едни кори триъгълни(ще снимам след малко).Мажа с малко масло или маргарин всяка от тях, слагам натрошено сирене и навивам на стегнато рулце, като завивам и страничните връхчета навътре.После пържа и воала.За няма и половин час всичко е готово.Хубаво е сиренето да не е мазно, че от горещото олио започва да излиза и да пръска и става  ooooh!

# 653
пеп-4o,моля те сподели как маринова свинското, че много ми се е прияло Praynig

# 654
на око, Мери. 2 лъж. соев сос, 2лъж. сос от нар (той е сладко-кисел),  1 с.л. чили сос, 1 с.л. вегета, сока на 1/2 лимон + мъъъъничко сол.  И по 1 ч.л. кимион и черен пипер. Това в бурканче от пюре, раззбих го, сипах в/у ребрата , затворих плика и изпекох. Ребрата са всъщност гърди - ок. 1,2 кг бяха, нацепих на райета  и втрих соса и в нарезите.

Елица-сестрица, благодаря ти,  теб питах, да  bouquet

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 21:41 от пеп-4o

# 655
  • DE
Елица-сестрица, подсети ме за "цигара бюрек".
Скоро не съм правила, вкусноооо Hug

Лабрекс, като чуя за сладко от смокини се сеЩам винаги за теб. Не знам заЩо Mr. Green

BiankaD

Това на кората; Върху млечно- майонезен- чеснов сос, запържени свински филенца на ленти, гъби, и зелен лук овкусени с "Кукоман"(соев сос). Един вид "Врапс", но с хрупкава кора.

Да покажа сега...
Мариновани,топло пушени змиорка, сом и шаран;

# 656
  • Балчик
Може ли подробности за опушването? Praynig

# 657
  • София

Браво на всички майсторки !!!  Невероятни сте!
От вчера и днес:
Пържени кюфтета с пържени чушки.

Пържени чушки в пр.мляко ала Фортуна - благодаря за лесната и вкусна манджичка  bouquet

миш-маш

сладка баница на Ив.Звездев  ( показана от Лабрекс -   bouquet)

Весели сънища!

# 658
  • София
пеп-4o тези ребра изглеждат превъзходно  Crazy
matze поздравления   bouquet
нашата вечеря
пържолки

картофени кюфтета,нещо съм на вълна картофи   chef

таратор

и за десерт крем карамел,нещо не го докарах много на вид,но за това пък на вкус беше  Crazy

# 659
  • на втория етаж
Добра вечер на всички искусителки в темата!  Grinning

Пепи,чудесно месце си изпекла!
И баничките,и пушенкото ... всичко е толкова вкусно! Hug

От мен няколко залежали снимки и някои нови:
печена бамя с домати

патладжанена салата с магданоз

печени камби с чесън и оцет

"5-минутния" сладкиш,с ябълки и орехи

и от тази вечер - пици-охлювчета и кифли със сирене от едно тесто:

Приятна вечер и успешно утре!!!  bouquet