Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 795
  • 767
  •   1
Отговори
# 15
  • Добрич
От темата досега научих много неща,затова съм и тук!
Благодаря  Guess Who   bouquet

# 16
Днес се сдобих с WEISSER RIESE INTENSIV COLOR и WEISSER RIESE KRAFTGEL .Първия е ясен за цветно ,а гела дали е добър за бяло ,защото го дават универсален?

# 17
  • София
Благодаря за полезната темичка!

# 18
  • Русе, България
Новата тема е направо върхът, благодаря за положеното старание!
Днес пазарувахме с малкото в Кауфланд и видях, че там цената на Персилчетата е наистина най-изгодна, но защо ли не взех, едни за цветно пране хич нямаше да ми дойдат зле. В момента за шареното използвам Ariel Color & Style официален внос, купуван от Метро, и съм доволна, но тубата е вече преполовена.

И имам въпрос отново към таблицата, съжалявам, че досаждам за нея. Посочените за различните производители на редовете "специализирани" и "омекотител" в съотвените държави са препарати от висок клас, нали така? В смисъл, ако си взема Woolite или омекотител Силан от магазина, няма да е лошо, нали?

# 19
Amazing_nicе, относно прането с Lenor, слагаш ли омекотител? Интересува ме заради аромата.
Има доста препарати, които много ми харесват като аромат и перат добре, но без омекотител резултата не е удовлетворителен. Последен опит - Омо, донесено от Гърция.
И понеже тук марката Lenor е позната именно като омекотител, дали не е "вграден" в новия препарат?
Не ползвах  омекотител,  ароматът  е  дълготраен.
Относно  мекотата-  във  Варна   използвам  промишлени  количества  препарат  срещу  варовик,  тка  , че  сложих  солидно .  Дрехите  бяха  задоволително  меки  след пране в  предвид   , че не бях  ползвала омекотител. Очаквам  в  София  да   ми  станат по-мекички,  но   все пак  докато  съм  на морето   ще   слагам  по мъничко   по-неутрален  омекотител   нещо  като  бял  Ленор  или Бял  Кушелвайх.Иначе  самият  прах  има много  силен   аромат.

# 20
Гес, превъзходно оформление на новата тема!
Адмирации и прегръдки  bouquet!

# 21
И имам въпрос отново към таблицата, съжалявам, че досаждам за нея. Посочените за различните производители на редовете "специализирани" и "омекотител" в съотвените държави са препарати от висок клас, нали така? В смисъл, ако си взема Woolite или омекотител Силан от магазина, няма да е лошо, нали?

Специализираните препарати и омекотителите нямат разделение. Искам да кажа, че обикновено фирмите в различните държави имат по една марка специализирани препарати (вълна, деликатни тъкани) и една марка омекотители.
Например, тук Хенкел има две марки универсални прахове - Персил и Рекс, една марка специализиран - Первол, и една марка омекотител - Силан.

Радвам се, че ви допада оформлението; дано и да е полезно. Сигурно има още много, което може да се напише в първия постинг, но за друго не се сетих. Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 23:48 от Guess Who

# 22
благодаря за темата.Много е хубава

# 23
  • Бургас
енито

smile3525

# 24
  • София
Тенкю, Гес   bouquet!
Кажете добър прах за ръчно пране?

# 25
Току що разгледах новата брошура на Метро, която влиза в сила от 11-ти. И там има таблетките на Персил за бяло и цветно за 15 пранета за 8.63 с ДДС, ако се вземат 4 МЕ има 8% отстъпка  Simple Smile

# 26
  • Стара Загора
за колко кг. пране са дозирани тези таблетки?

# 27
за колко кг. пране са дозирани тези таблетки?

Не знам за колко кг. са  newsm78, моята пералня е за 6кг. и си я пълня. Вчера изхвърлих опаковката и няма как да видя какво пише на нея. Днес ще купя пак и ще погледна дали пише нещо за кг. пране. Виждам че и ти си от Стара Загора, слагаш ли нещо допълнително за омекотяване на водата?

Да ви попитам някой ползва ли от омекотителя на кристали? Доволни ли сте? Замислих се заради темата за миризмата в пералнята и мухлясването от течните омекотители...

# 28
  • София
С помощта на съветите в предишната тема спасих доста дрехи от изхвърляне.
Guess Who, прекрасно поднесена информация в първия пост, благодаря ти.   bouquet
В момента Персил табл. за 15 пранета са намалени на 8,99лв. в Кауфланд и на 9,79лв. във Фантастико.

# 29
Благодаря и аз за прекрасно оформената темичка и за добре поднесената информация.   bouquet

Надявам се да науча от вас нови неща Simple Smile До сега си ползвам само Ариел и Персил и съм доволна. За омекотителите ползвам само Ленор Арома Терапи и Софтлан. Веднъж се излъгах да взема Вернел и след това дрехите ми миришеха на мухъл...

Общи условия

Активация на акаунт