Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 55 662
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
А от къде закупихте ваучерите за "YORK" ?

# 91
А от къде закупихте ваучерите за "YORK" ?

от Грабо. Но офертата изтече Sad   Надявам се да пуснат скоро пак.  Praynig

# 92
Аз малко съм неориентирано. Като казвате Йорк и се сещам за кафето под Дома на нефтохимика  newsm78 сега пицария ли е станало?

# 93
Аз малко съм неориентирано. Като казвате Йорк и се сещам за кафето под Дома на нефтохимика  newsm78 сега пицария ли е станало?

да точно там е сега е пицария

# 94

Там може и да има пицария, но тук се коментира тази до ДСК в Братята.

# 95
Да да има две пицарии Уорк. Момичета какво стана а аеробиката, няма ли желаещи????

# 96
  • Бургас
Да да има две пицарии Уорк. Момичета какво стана а аеробиката, няма ли желаещи????

Аз си купих преди време от Задружно, ваучер за едномесечни фитнес тренировки, изготвяне на индивидуална програма и една персонална тренировка, солариум.
Някой друг да си е взел? Смятам от септември да започвам  Heart Eyes

# 97
Дебна и аз някоя сгодна оферта за удобен мене фитнес да изскочи. Че от днес времето става духливо и прохладно и не ми е кеф вече да се треса по алеи морски.

# 98
В някои от всички сайтове скоро имаше карта за Аякса. и другия фитнес, който беше пуснал оферта беше в изгрев, но не му помня името  newsm78

# 99
За Лазур аз ходя в един фитнес точно до Руската гимназия. Има много уреди и бих казала, че съм доволна, макар, че имам 2-3 тренировки за момента. Минлата седмица си я изкарах и е 40лв. неограничен достъп. А ако си студент - 35лв Simple Smile

# 100

Там може и да има пицария, но тук се коментира тази до ДСК в Братята.

аха  Thinking а аз си мислих, че офертата е за пицарията под Дома на нефтохимика Embarassed

ето офертата за Аякс-а http://www.zadrujno.bg/911/posestenie-taebo-yoga-boini-sportove- … entur-burgas.aspx жалко, че не включва каланетика или аеробика иначе бих си я взела

# 101
За Лазур аз ходя в един фитнес точно до Руската гимназия. Има много уреди и бих казала, че съм доволна, макар, че имам 2-3 тренировки за момента. Минлата седмица си я изкарах и е 40лв. неограничен достъп. А ако си студент - 35лв Simple Smile

добре звучи знам го и е точно до нас  Grinning смесен за мъже и жени ли е фитнеса?

# 102
Някой да има впечатления от мястото и/или процедурата? http://eha.bg/d0LR

# 103
  • Бургас
Браво за темата, и аз искам да се чекна тук  Laughing
Моите впечатления от шоколадовата терапия от Стар център Глория ( малко гръмко). Подобно на други споделили обстановката не блести с чистота и стил, фризьорките помеждуси  Rolling Eyes. Иначе лошо не мога да кажа за отношението към мен, обслужи ме дребничко, мургаво , силно изрусено момиче. Прави ми сешоар, много съм доволна, оформеното си се запази докато не я измих със съжаление след  3-тия ден.  Също доволна останах и от терапията, усетих косата си след нея по-жива и някак тежка, но не в смисъл омазнена, а просто косъма падаше тежко. Това е явно от типа протиенови терапии, стоях намазана с нещото 15-тина минути, а косата мирише после до 3-тото измиване. Бих си купила пак ваучер, но не смея ако е в комбинация с постригване  Laughing.

# 104
Бих си купила пак ваучер, но не смея ако е в комбинация с постригване  Laughing.

дааа по-добре не рискувай може да попаднеш на тази която мен ме прави Crazy

http://grabo.bg/burgas/gratzka-salata-plius-pileshko-iastie-po-i … -za-825lv-0f2sv52

Общи условия

Активация на акаунт