Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 54 925
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
"Американска мечта" и аз я гледах, миналата година. ХАреса ми на мен, случка от реалният живот си е. Току що купих  3 ваучера, за мен /пак/и две мои приятелки.

Аз пък си купих този ваучер за смяна на гуми /16 цола/, ама май ще се окаже, че и без ваучер смяната на 4 гуми+баланс и тежести си е 30 лева, как само заблуждават - намаление 59%, от 70 на 29 лева  #Cussing out
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=527&aff_id=MTMxNDkwMzM2OTYw

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 23:27 от magare

# 331
ще се окаже, че и без ваучер смяната на 4 гуми+баланс и тежести си е 30 лева, как само заблуждават - намаление 59%, от 70 на 29 лева  #Cussing out
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=527&aff_id=MTMxNDkwMzM2OTYw
Гумите без ваучер ни ги смениха за 30.И аз имам подобни впечатления за намаленията.
Преди няколко месеца приятелка ми подари по повод шоколадова терапия за лице без ваучер,сега виждам,че с ваучер е на същата цена,но са писали голям процент намаление за по-привлекателно.В някои оферти пък забелязвам,че са спестили масажа,и са свели терапията до намазване с кремчета и лосиони,което мога да си правя и в къщи.

# 332
Дами,за това е този полезен форум - за да споделяме не само от къде сме доволни... Прекалено умни сме ние да ни пращат за зелен хайвер. Аз лично винаги проверявам салона ( главно такива ваучери закупувам). Дори ако не го знам минавам случайно от там да го разгледам. Веднъж имаше една оферта за коса ( маска, сешоар) но нямаше снимки от салона. Като го отидох по адрес, останах втрещена - беше си чиста бръснарница....... Добре, че не си взех ваучвер.
И за да не сме прекалено отрицателна, ще похваля девойката от салона и работата и. За втори път пуска оферта и вече съм я изпитала и съм останала доволна.
http://grabo.bg/burgas/manikiur-s-orly-ili-shellac-s-do-58-otstapka-0m6gbvu

# 333
  • у нас
В събота вечер бяхме в Старата кръчма. Без забележки - 6 + от мен.

Ходихме и на 5Д киното. Персонала не ми направи добро впечатление, особено дамата:ooooh: Един от изброените филми в офертата го нямаше, а ние си бяхме намислили да гледаме него. След предишната прожекция седалките бяха мокри и мъжа се опита да си забърше една и да седне, но завесата я затвориха и филма почна, та якето му изигра ролята на попивателна кърпа. ooooh!

# 334
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте момичета,

Искам да ви попитам дали сте ползвали услугите на студио за красота Борсалино?
Намира се някъде до Старата поща... публикували са изгодна оферта за маникюр.....

# 335
за изгодна оферта за маникюр ти препоръчвам поста с места на горе. Изпитана е вече от няколко дами и всички са били много доволни.

# 336
  • Бургас
Аз да дам отзиви за театъра - Постановката беше супре, в залата беше студено, стоях си със палтото. И понеже имаше дублиране на местата при доста хора , и ние за капак бяхме едни от тях, седяхме на крайни места , а там направо течение си ставаше  Crossing Arms

Ден след постановката ми изпратиха по е-мейл анкета от "Грабо" за качеството на услугата.....ами казах си каквото си мислех  Naughty

# 337
  • Бургас
за Борсалино имам впечатления само от фризьора, който ме подстрига трагично. Почти 3  години след посещението още не мога да си оправя формата. А при коментара ми за това как ме е подстригал отговора ме беше че "Някои хора имат изкривена представа за себе си"
 И отзив за това почистване на зъбен камък http://grabo.bg/burgas/pochistvane-na-zaben-kamak-ili-fotopolime … mba-za-25lv-0628f, майка ми остана очарована.

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 16:20 от vivi.vivi

# 338
за Борсалино имам впечатления само от фризьора, който ме подстрига трагично. Почти 3  години след посещението още не мога да си оправя формата. А при коментара ми за това как ме е подстригал отговора ме беше че "Някои хора имат изкривена представа за себе си"
 И отзив за това почистване на зъбен камък http://grabo.bg/burgas/pochistvane-na-zaben-kamak-ili-fotopolime … mba-za-25lv-0628f, майка ми остана очарована.
az pak ostnah potresena ot po4itvaneto na zabniq kamak,kachestvoto na obslujvane pod vsqkakva kritika higienata sa6to,opledeleno nespoluchliv eksperiment
p.s izvinqvam se tuk nqmam kililitza

# 339
  • у нас

горе в дясно има  Wink

# 340

Joy

На мен пък ми се иска нещо различно. Накупих си няколко козметични процедури, търся нещо по уникалноооо Simple Smile)0

# 341
  • Във въображаемия ми свят

Ооо не... с фризьори вече не експериментирам!
За маникюра си взех ваучер ще пробвам! Но за косата никога!
Преди няколко години и с мен се случи нещо подобно... един невероятен фризьор ( на улица Калоян беше салона, даже не помня името) реши, че косата има нужда от драстична промяна... и вече доста време мина, но не мога да си възстановя нито формата, нито дължината на косата Sad

Бих пробвала само оферта за терапия за коса....примерно с продуктите на Kerastase

# 342
  • Бургас
Момичета, моля, ако някой е купил повече ваучери от тази оферта http://www.zadrujno.bg/1196/pochistvane-lice-enzimen-grim-piling … style-burgas.aspx и му остане някой излишен, с удоволствие ще го отърва  Wink   bouquet
Изпуснах я тази оферта  Tired

# 343
Здравейте Simple Smile от салон за красота Джина и аз съм доволна, момичетата са много приятни, салона е чист и приветлив. За там ползвах ваучер терапия за коса+прическа, терапията добре, прическата малко се наложи да я дооправям вкъщи Laughing но няма проблем, момичето доста се постара и като цяло останах доволна.
Сега ще си взема и за маникюр щом са добри отзивите.

Искам са попитам за отзиви за Тази оферта за салон Sim Art Thinking

Както и този Салон Велвет нищо ме ми говори, а не ми се рискува вече с постригване Rolling Eyes някой, ако го е посетил ще помоля за отзиви.

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 14:18 от lusia_

# 344
В Sim Art  съм ходила преди-много мръсно ми се стори-на маникюр бях, фризьорката не знам как работи...Имаше по масата празни чашки от кафе, разпилени списания...нещо, което на мен лично не ми прави добро впечатление...

Общи условия

Активация на акаунт