Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 70 209
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Фейт, чудя се с колата или градския транспорт , мъжо ми обясни къде се намира....но дали ще се ориентирам в самата болница..затова искам да се срещнем предварително ,друго си е да съм с други мами Simple Smile
За кафе и аз незнам даали има закрито , но би трябвало Simple Smile

# 256
mim_pld, Честита рожба! newsm30 Да бъде много здрава, да расте щастливо и усмихнато дете Simple Smile
Ти как си, как е възстановяването? Ако не е проблем за теб, бих те помолила да разкажеш нещо повече за самото раждане - как, къде и т.н.

# 257
Фейт, чудя се с колата или градския транспорт , мъжо ми обясни къде се намира....но дали ще се ориентирам в самата болница..затова искам да се срещнем предварително ,друго си е да съм с други мами Simple Smile
За кафе и аз незнам даали има закрито , но би трябвало Simple Smile

Давай тогава предложение къде да се видим ...  аз тръгвам от Кичука  /От Кауфланд/:love:

# 258
Jane_pld Благодаря ти много.Раждането ми мина супер и надмина очакванията ми Simple Smile Всичко беше като песен и супер забавно.А колко ме беше страх само и какви ли неща не си мислих...Момичета съветвам ви тръгнете да раждате с усмивка и положителна нагласа.Който и каквото да ви говори и разказва всичко е индивидуално.Аз родих в клиника Селена.И ако имам възможност бих родила още 5деца само да съм там Simple Smile.Скъпичко е,но всяка стотинка си заслужава!Възтанових се много бързо.Още на същия ден си стъпих на краката,а на другия се раздвижих сама.Сестрите като ме видяха и се хванаха за главата Simple Smile А ни изписаха още на 3тия ден.Иначе се стои минимум 4.Но всичко беше наред.Сега сме си в къщи и си се гледаме.Най-трудното и болезненото нещо ми беше когато слагах бебата на гърда да суче.Ей тогава звездички виждах.Особенно сестрата като ме стисна за зърното да ми покаже как...Но си купих изкуствени зърна и сега всичйо е ок.

# 259
Здравейте  smile3525 Минавам само да се оплача. За вчера имах насрочен час за преглед при д-р Киранова в Поликлиниката на Понеделник пазар. Понеже през деня ми стана адски лошо с нетърпимо главоболие тръгнах от работа по-рано като знам, че лекарката започва в 3. Отивам пред кабинета и заедно с още 4 жени чакаме до 4 и нещо преди да реша за пореден път да нахалствам на рецепция и да питам защо не е дошла. В последствие се оказа, че лекарката видиш ли решила да си вземе 3 почивни дни без да каже на никого. От там търча в Окръжна болница.... Най-голямата ми грешка!!! Ако бях циганка със сигурност по-добре щяха да се отнесат с мен. Някакво си там светило, на което не му запомних името, след хиляди увещания да ме прегледа се дзвери 30мин в ехографа докато каже , че съм 4 г.с и сакче имало, но ембрион нямало..... Потресена съм от безхаберието на всички. После защо не се раждали българчета!!!

# 260
Някакво си там светило, на което не му запомних името, след хиляди увещания да ме прегледа се дзвери 30мин в ехографа докато каже , че съм 4 г.с и сакче имало, но ембрион нямало..... Потресена съм от безхаберието на всички. После защо не се раждали българчета!!!

Съжалявам за това, което е трябвало да преживееш. Някой лекари си мислят, че са нещо повече и от Бог дори  Crossing Arms

Иначе не се притеснявай, според мен е още рано да се види хубаво какво има и какво не. Изчакай още една седмица и отиди на лекар - тогава може да чуете и сърчице.

# 261
Благодаря ти F.a.t.e. ! Така и мисля да направя Simple Smile Аз бързах сега понеже в неделя ми предстои пропътуване на 400 км и исках да се уверя, че всичко е наред...

# 262
Благодаря ти F.a.t.e. ! Така и мисля да направя Simple Smile Аз бързах сега понеже в неделя ми предстои пропътуване на 400 км и исках да се уверя, че всичко е наред...

За твое успокоение можеш да пуснеш кръвен тест днеска и след 48 часа пак ... ако нивата се покачват и удвояват всичо е наред. Но според мен си изчакай още малко и отиди на преглед. Ако имаш неразположения от пътя пий но-шпа  Hug

# 263
  • Пловдив
mim_pld Честита дъщеричка!Да е жива и здрава.Много положително ме зареди разказа ти за раждането,звучи толкова хубаво  Simple Smile 
Момичета да ви попитам имам гъбички и моята ми изписа полижинакс, снощи сложих 1 глобула,а днес прочетох в листовката-да не се използва при бременни.Малко се притесних.После ще и звънна,но все пак ако знаете нещо ми кажете.

# 264
kati12, аз също ползвах полижинакс. Щом доктор ти го е изписал, той си знае работата! Не се притеснявай.

# 265
  • Пловдив
Благодаря ти много  Hug

# 266
kati 12 и аз съм ползвала полижинакс 1месец преди да родя.Спокойно няма проблем  Peace

# 267
То в 4 седмица нормално да не се вижда ембрион, тоя лекар е бил гении просто  #2gunfire Аз в 5 г.с ходих за установяване на бременност с много хубав апарат този който ползват за феталната и видяхме само плодно сакче след още две седмици чухме сърчице....хич не го слушай тоя доктор...За пътуването ако се чувстваш добре предполагам, че няма да навреди въпреки че бременността е в много ранен срок и може би трябва повечко да се пазиш Simple Smile

# 268
  ro6li4ka  :bouquet  Определено не мисля да се се връзвам на някакви некадърници. А за пътуването ще внимаваме много. Последен семестър от магистратурата в Свищов ми е и ми се ще да съм готова поне с ученето, та да нямам какво да ми виси на главата!:)
Слънчев ден, момичета! Бях се отчаяла, че няма да видим Слънчо вече....

# 269

Общи условия

Активация на акаунт