Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 70 211
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
BE_YOU - Много ще те мисля, мила  Hug ще чакаме да пишеш, когато се роди рожбата, а след 2 месеца ще бутаме колички заедно, живот и здраве  Hug

# 376
BE_YOU и от мен леко и безпроблемно раждане и приятна среща с най-хубавото и здраво бебче!  Hug

# 377
BE_YOU аз чакам от теб вече радостната вест, а ти още разходки си правиш hahaha
Хайде стискам палци и те очакваме /т.е. по правилно е ВИ очакваме/ Hug

# 378
  • Пловдив
BE_YOU леко раждане и от мен.  Peace всичко да мине бързо и леко и да гушкаш най-сладката принцеса  Hug

# 379
Ооооо kati12, аз сега видях твоята лентичка, ми то и за теб не останало! Сигурно и ти тръпнеш в очакване! Ще чакаме и от теб в най-скоро време новини! А после с количката на кафе в Кичука, че нямам търпение.

# 380
Искам и аз с вас  Mr. Green ... живея в същото кварталче  Heart Eyes

# 381
ейй, кое е това кварталче  Mr. Green аз съм на Богомил, ако има някой в района, освен BE_YOU, да свирка  Mr. Green

# 382
ейй, кое е това кварталче  Mr. Green аз съм на Богомил, ако има някой в района, освен BE_YOU, да свирка  Mr. Green
хехе , аз съм на Сан Стефано ,почти на Богомил  Mr. Green

# 383
хехе , аз съм на Сан Стефано ,почти на Богомил  Mr. Green
А аз зад папараци. Heart Eyes

# 384
Охааа, значи първо може да се видим на едно кафе - на Нориса, ако искате  Hug

# 385
Вий напраОооо съ събрахтИ  Mr. Green Hug

Някой има ли новини за BE_YOU ... влизам в отчетната им, но никой нищо не казва. Дано всичко е наред и скоро да влезе да ни каже как е минало  Praynig Hug

# 386
Кога ще е кафето?
Аз не съм от Плд, ама ще дойда, ако мога.

# 387
И аз засега съм само уикендите в Пловдив.
На работа съм до 6 юли и след това ще съм на линия и за през седмицата. Hug

# 388
Аз съм от Тракия, но с радост ще дойда на кафенцето с вас Simple Smile

# 389
 Twisted Evil Twisted Evil супер, ако ви е удобно в неделя, за да може и тези, които не са тук през седмицата, ако не може и понеделник например.. на Нориса е готино, ще разхладим шкембаците с нещо студено и ще се запознаем  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт