Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 70 212
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
 poppy-fairy привет идобре дошла при пловдивските мами. Аз все още ходя на работа, така че тази среща в понеделник ще я пропусна, но ще ви хвана в някоя от следващите! Ще има още много нали Hug
Фейт за теб знам, че си в Кичука, Кати и тя е от този квартал, аз също - ще направим една среща задължително, ние с коремите, а Кати вече с бебока  Hug
Аз почти всяка вечер ръчкам мъжо за разходка пеша да Кауфланд Grinning Grinning, така се раздвижвам Blush

# 406
Аз почти всяка вечер ръчкам мъжо за разходка пеша да Кауфланд Grinning Grinning, така се раздвижвам Blush

И ние от следващия месец почваме с вечерните разходки ... към 20,00 часа ще правим по един чакрЪк на квартала  Mr. Green

Пък по нататък пак ще пием  кафе ...естествено  Hug

# 407
Завиждам ви лекичко за разходките  Mr. Green Mr. Green Ама види му се края, още няколко седмици и няма да се спра у нас. Належах се за години напред!

# 408
poppy-fairy стискай още малко, вижда му се края Simple Smile
Аз като разбера в кой квартал ще живея ще се включа и аз в кафетата Simple Smile Въпреки че най вероятно ще съм в Тракия най-много Каменица ама се ще се домъкна и аз на кафенце като си дойда в Пловдив Simple Smile

# 409
  • Пловдив
Добре си се нагласихте вие за кафенце  Laughing

Бюти ще ходиш ли на отворените врати във Хирургиите в сряда?

Добре дошла на poppy-fairy

# 410
  • Пловдив
И аз искам на кафенце с вас.Къде беше този норис и по кое време е кафенцето?Че аз в понеделник или вторник ще трябва да постъпвам във болницата,макар че нямам никакви контракции, днес ми казаха,че водите ми са намалели повечко и съм в очакване всеки ден .

# 411
Кати, в понеделник - 9 ч. "Норис"-а се намира на ул. Богомил. http://www.mediacontact.bg/page_278_13.html

# 412
Еее, първа смяна съм, не мога. Нищо, следващия път.

# 413
Здравейте  bouquet Може ли и аз с вас на кафенце някой път? Работя точно до Нориса, но за съжаление съм до 17.30...

# 414

Бюти ще ходиш ли на отворените врати във Хирургиите в сряда?

Ели, ми ти няма ли да дойдеш на кафенцето  Twisted Evil иначе аз ходих вече на отворени врати, не знам има ли смисъл пак  newsm78
Много ясно, всички са поканени  Hug

# 415
  • Пловдив
Ще дойда, само да не ми излезне някаква работа.  Peace

# 416
  • Пловдив
Жалко и аз в 9ч. няма да мога,а толкова ми се искаше да присъствам.Направо ще си е интересно цяла маса  preggo мацки  Joy .

# 417
аз като се срещах със софийските мами от моята отчетна се събрахме около 17-18 шкембака.. ето това беше гледка  Mr. Green Mr. Green иначе аз ще съм за много малко утре, тъй като имаме майстор вкъщи и всеки ден идва в 9, ама утре ще му кажа към 10  Mr. Green

# 418
Ей, да не ми вържете тенекия и само аз да отида  утре Laughing

# 419
аз съм там със сигурност, не съм от тея дето връзват тенекии  Crossing Arms и мразя да закъснявам, надявам се и другите няма да закъснеят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт